Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Ungdomens 5-dagars etapp 4

TävlingsinformationVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Ungdomens 5-dagars etapp 4
Arrangörsorganisation: IK Hakarpspojkarna
Datum: tisdag 29 augusti 2017

H17-20 Kort

1 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Simon BjörnehällOK Gränsen26:36

D14

5 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Olivia GrönkvistJönköpings OK22:27
2Frida MouchardIF Hallby SOK26:31+4:04
3Ida RosjöJönköpings OK28:40+6:13
4Ellinor LihvOK Gränsen36:37+14:10
Andrea LundellIF Hallby SOKfullföljt
Stella RangertIK Hakarpspojkarnaej start
Mira EnellJönköpings OKej start

H14

4 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Isak EskilssonIK Hakarpspojkarna11:57
2Simon PerssonOK Gränsen29:38+17:41
3Gabriel ClaessonJönköpings OK31:44+19:47
4Erik ElfÖlmstads IS47:13+35:16
Oscar OlinIK Hakarpspojkarnaej start
Måns EliassonIK Hakarpspojkarnaej start

D12

15 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Sandra LingIK Hakarpspojkarna10:22
2Emma OlinIK Hakarpspojkarna11:21+0:59
3Tova RangertIK Hakarpspojkarna12:17+1:55
4Minna PalmIK Hakarpspojkarna13:15+2:53
5Jenny JanssonTenhults SOK19:13+8:51
6Tilda SundkvistOK Gränsen20:39+10:17
7Engla PruthIK Hakarpspojkarna22:28+12:06
8Agnes HertzTenhults SOK25:38+15:16
9Adina NilssonIK Vista25:43+15:21
10Vega EnellJönköpings OK27:16+16:54
11Ida KarlssonOK Gränsen30:43+20:21
12Selma HedströmTenhults SOK34:02+23:40
13Hanna SkarstedtTenhults SOK39:35+29:13
14Moa DahlsonOK Gränsen48:22+38:00
Pia EliassonIK Hakarpspojkarnautgått

H12

5 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Kalle ÖhlundIK Hakarpspojkarna10:29
2Joel Svensson FinndahlIK Hakarpspojkarna10:32+0:03
3Viggo WulffOK Gränsen17:06+6:37
4Felix FrykfeldtIK Hakarpspojkarna22:58+12:29
5Felix BlombergIF Hallby SOK33:54+23:25

D10

4 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Signe EskilssonIK Hakarpspojkarna8:48
2Hilma TrofastJönköpings OK12:33+3:45
3Vera DahlbergJönköpings OK14:54+6:06
Evelina GomérIK Hakarpspojkarnaej godkänd
Tilda SkarstedtTenhults SOKej start
Sofia ÖhlundIK Hakarpspojkarnaej start

H10

15 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Emil LingIK Hakarpspojkarna5:05
2Måns SandahlIK Hakarpspojkarna9:46+4:41
3Elliott RehnGränna-Bygdens OK10:02+4:57
4Felix SvenssonJönköpings OK12:47+7:42
5Rasmus SternerOK Gränsen13:22+8:17
6Olof HertinIK Hakarpspojkarna13:44+8:39
7Isak HertzTenhults SOK13:51+8:46
8Hannes HolmbergOK Gränsen14:06+9:01
9Lukas HultOK Gränsen15:54+10:49
10Tage MöllerströmJönköpings OK16:14+11:09
11Hugo JanssonTenhults SOK17:07+12:02
12Walter BlomqvistJönköpings OK24:16+19:11
13Oscar FälthTenhults SOK26:38+21:33
14Olle HedströmTenhults SOK35:57+30:52
Alfred ClaessonJönköpings OKej godkänd

Inskolning

7 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
Sixten BlomqvistJönköpings OKfullföljt
Tove DahlqvistIK Hakarpspojkarnafullföljt
Vide DyrkellOK Gränsenfullföljt
Sofia KjellanderBottnaryds IFfullföljt
Bo MöllerströmJönköpings OKfullföljt
Tova PerssonBottnaryds IFfullföljt
Felicia SvenssonJönköpings OKfullföljt
Stina NilssonIK Vistaej start

U1

25 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Assar Rosén ThelinJönköpings OK11:25
2edvin OtterborgIK Hakarpspojkarna12:52+1:27
3Linus HolmbergOK Gränsen14:17+2:52
4Rassmus AllohGränna-Bygdens OK16:09+4:44
5Hannes SonnerfjordJönköpings OK16:23+4:58
6Filip IvarssonIK Hakarpspojkarna16:40+5:15
7Emil SternerOK Gränsen16:41+5:16
8Måns DjärvJönköpings OK16:47+5:22
9Calle DahlsonOK Gränsen21:37+10:12
10My UdinIK Vista22:07+10:42
11Klara ElonssonIK Vista22:11+10:46
12Wilma BlomIK Hakarpspojkarna22:36+11:11
13Leah JonssonGränna-Bygdens OK23:24+11:59
14Ellen DetersIK Hakarpspojkarna23:40+12:15
15Einar OrestigTenhults SOK25:34+14:09
16Elin ForsenJönköpings OK27:21+15:56
17Elias ForsenJönköpings OK28:04+16:39
18Edith PalmérJönköpings OK28:26+17:01
19Molly BerglundJönköpings OK28:27+17:02
20Felicia OtterborgIK Hakarpspojkarna29:43+18:18
21Elly LindmarkJönköpings OK30:49+19:24
22Lova BeijerJönköpings OK45:10+33:45
Lovisa DahlbergJönköpings OKej godkänd
Agnes OlssonJönköpings OKej godkänd
Ida WintenbyJönköpings OKej godkänd
Alma TrofastJönköpings OKej start

U2

19 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Elsa JohnsenJönköpings OK22:35
2Lisa NilssonIK Vista27:12+4:37
3Vilgot HallingbäckIK Hakarpspojkarna30:25+7:50
4Kevin KarlssonIF Hallby SOK30:26+7:51
5Eric FridénOK Gränsen30:53+8:18
6Linus FridénOK Gränsen30:57+8:22
7Siri RehnGränna-Bygdens OK34:14+11:39
8Viggo NilssonGränna-Bygdens OK34:51+12:16
9Albin AnderssonTenhults SOK37:17+14:42
10Philip HedeskogIK Hakarpspojkarna40:43+18:08
11Tove DahlJönköpings OK43:04+20:29
12Alfred NilssonIK Vista43:19+20:44
13Milton SparrTenhults SOK46:35+24:00
14Anja RydellIF Hallby SOK53:11+30:36
15Ella BjörnvingieIF Hallby SOK1:07:24+44:49
16Alva HaraldssonIF Hallby SOK1:08:43+46:08
17Sofia JuelTenhults SOK1:11:07+48:32
Viggo PerssonIK Hakarpspojkarnaej godkänd
Rasmus SkoglundGränna-Bygdens OKej godkänd

Öppen motion 4

36 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Olle KarlssonArrangör14:56
2Mattias ÖhlundIK Hakarpspojkarna17:06+2:10
3Benjamin ClaessonJönköpings OK17:54+2:58
4Adrian SjödinArrangör17:55+2:59
5Daniel HåkanssonOK Gränsen19:05+4:09
6Klas GrönqvistJönköpings OK19:13+4:17
7Mats HolmbergOK Gränsen21:20+6:24
8Thomas PerssonOK Gränsen22:59+8:03
9Björn HetrzTenhults SOK27:25+12:29
10Lennart NilssonJönköpings OK29:42+14:46
11Alma HaagOK Gränsen29:55+14:59
12Sara WulffOK Gränsen30:28+15:32
12Rickard HultOK Gränsen30:28+15:32
14Tobias MöllerströmJönköpings OK31:40+16:44
15Johan NöjdJönköpings OK32:45+17:49
16Agneta HallbergJönköpings OK33:17+18:21
17Hans DjärvJönköpings OK33:24+18:28
18Tobias HedströmTenhults SOK33:48+18:52
19Anders SkarstedtTenhults SOK35:29+20:33
20Hedda ReuterdahlIF Hallby SOK36:56+22:00
21Marcus FälthTenhults SOK37:35+22:39
22Svante LagerbergIF Hallby SOK39:34+24:38
23Annika GustafssonJönköpings OK40:29+25:33
24Isac PerssonOK Gränsen43:52+28:56
25Marie MouchardIF Hallby SOK44:07+29:11
26Elin AderssonIF Hallby SOK45:00+30:04
27Annete HertzTenhults SOK45:51+30:55
28Lars KarlssonOK Gränsen46:25+31:29
29Tuve HållamsIF Hallby SOK51:47+36:51
30Marie KangasGränna-Bygdens OK1:24:28+1:09:32
Samuel GustafssonJönköpings OKej godkänd
Lennart BarkestamIK Hakarpspojkarnaej godkänd
Joel BjörnlingerIK Hakarpspojkarnaej godkänd
Maja NöjdJönköpings OKej godkänd
Anders FrönellIK Hakarpspojkarnautgått
Lena BarkestamIK Hakarpspojkarnautgått

U3

5 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Alice AndellTenhults SOK36:16
2Arvid RydellIF Hallby SOK50:11+13:55
3Nike BlombergIF Hallby SOK1:13:12+36:56
4Oskar JuelTenhults SOK1:13:34+37:18
Vilda PerssonIK Hakarpspojkarnaej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser