Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Stockholm (WRE)

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Stockholm (WRE)
Arrangörsorganisation: Järla Orientering
Datum: tisdag 1 maj 2018

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM2 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

D14

1 720 m, 49 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ida ÖsterbergGustavsbergs OK9:56
2Elisabeth LarssonOK Södertörn11:17+1:21
3Wilma LeicktTullinge SK11:28+1:32
4Ingrid AndréTumba-Mälarhöjden OK11:35+1:39
5Kerstin ÅbergTumba-Mälarhöjden OK12:01+2:05
6Vilma NilssonAttunda OK12:09+2:13
7Lovisa LindqvistIFK Enskede12:24+2:28
8Maja LiljaIFK Lidingö SOK12:38+2:42
9Alva Lidström LauriSnättringe SK12:41+2:45
10Elsa KällTumba-Mälarhöjden OK12:42+2:46
10Linn De BoussardIFK Enskede12:42+2:46
12Miia RollerJärfälla OK12:49+2:53
13Elin WolgastSnättringe SK13:06+3:10
14Jenny Göstas KällmanSöders-Tyresö13:10+3:14
15Klara JunegardTullinge SK13:29+3:33
16Tindra JonssonSkarpnäcks OL13:35+3:39
17Sonja AhlquistJärla Orientering13:44+3:48
18Linn NilssonSöders-Tyresö13:45+3:49
19Ida NygrenTullinge SK14:01+4:05
19Bella PedersenJärfälla OK14:01+4:05
21Sandra ValjusIFK Lidingö SOK14:19+4:23
22Tilde MansénSkarpnäcks OL14:21+4:25
23Felicia StrindérIFK Enskede14:28+4:32
24Emma NorinSöders-Tyresö14:34+4:38
25Nova MatthewsTullinge SK14:43+4:47
26Lovisa BergstenOK Södertörn14:46+4:50
27Stina YlipääMälarö SOK14:47+4:51
28Selma CarlsonBromma-Vällingby SOK14:56+5:00
29Wilma JosefssonVäsby OK15:05+5:09
30Thea LennartssonJärfälla OK16:55+6:59
31Sanna RinnbäckOK Ravinen17:18+7:22
32Linnea NordinAttunda OK17:48+7:52
33Emilia BergmanTullinge SK17:58+8:02
34Lydia HylanderTumba-Mälarhöjden OK18:39+8:43
35Moa JohanssonVäsby OK19:50+9:54
36Lilly ChristieSnättringe SK20:03+10:07
37Elsa LifTumba-Mälarhöjden OK20:39+10:43
38Hailey BuhreAttunda OK20:52+10:56
39Emma HallendalIFK Enskede21:01+11:05
40Fanny SundbergTullinge SK21:38+11:42
41Tilde BredermanVäsby OK21:40+11:44
42Madeleine GranathVäsby OK23:51+13:55
43Klara SkunckeTäby OK26:35+16:39
44Kimberly EkenstedtTullinge SK26:50+16:54
45Julia BadelBromma-Vällingby SOK28:30+18:34
46Molly BroquistIFK Lidingö SOK30:21+20:25
Emma HöökIFK Lidingö SOKej godkänd
Fredrika NordquistTäby OKej godkänd
Lena PerssonTullinge SKej godkänd
Ebba KolmodinTumba-Mälarhöjden OKej start
Olivia EngelOK Ravinenej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila