Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Stockholm (WRE)

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Stockholm (WRE)
Arrangörsorganisation: Järla Orientering
Datum: tisdag 1 maj 2018

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM2 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

H14

1 850 m, 65 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Marcus SteneboAttunda OK9:45
2Ludvig LangeTumba-Mälarhöjden OK10:00+0:15
3Hannes MogensenOK Ravinen10:23+0:38
4Niklas ErlandssonOK Södertörn10:35+0:50
5Henrik SvenssonOK Ravinen11:06+1:21
6Jesper ÅkessonJärfälla OK11:07+1:22
7Hugo LindskogOK Ravinen11:28+1:43
8Björn RennerOK Södertörn11:42+1:57
9Jonatan AndersonJärfälla OK11:46+2:01
10Elis IversAttunda OK11:59+2:14
11Hugo SjölanderTäby OK12:08+2:23
12Simon LundellOK Österåker12:15+2:30
13Teo StruckOK Ravinen12:18+2:33
14Simon StridhSkogsluffarnas OK12:20+2:35
15Elis Forsberg RundströmIFK Enskede12:39+2:54
16Hannes LindqvistIFK Enskede12:44+2:59
17Edvin ForsbergOK Ravinen12:52+3:07
18Felix FlodmanTullinge SK12:59+3:14
19Marcus BarbozaAttunda OK13:03+3:18
20Viktor SoneAttunda OK13:04+3:19
21Erik LundquistOK Ravinen13:06+3:21
22Filip LindqvistTäby OK13:22+3:37
23Johan FochsenWaxholms OK13:30+3:45
24Melker PalmJärfälla OK13:35+3:50
25Ludvig Svahn LindTumba-Mälarhöjden OK13:39+3:54
26Olle SandströmOK Ravinen13:41+3:56
27Linus NilssonOK Österåker13:42+3:57
28Emil HelanderTullinge SK13:54+4:09
29Noa BerglundTäby OK14:14+4:29
30Olle SynnermarkSkogsluffarnas OK14:25+4:40
31Måns EdgrenSkarpnäcks OL14:38+4:53
32Filip HatlenTullinge SK14:51+5:06
33Axel BalckTäby OK14:56+5:11
33Arvid HammarbäckSkogsluffarnas OK14:56+5:11
35Erik WällstedtJärfälla OK14:57+5:12
36Rasmus LindblomGustavsbergs OK14:59+5:14
37Elias LjungdellTäby OK15:07+5:22
38Ivar GentzJärla Orientering15:12+5:27
39Åke FalkenströmSkogsluffarnas OK15:22+5:37
40Noah SantaliusVäsby OK15:42+5:57
41Anton MörkforsJärfälla OK15:54+6:09
42Morris RassètBromma-Vällingby SOK16:09+6:24
42Olle BrohagenOK Ravinen16:09+6:24
44Malte AlbinssonOK Österåker16:43+6:58
45Sixten LindqvistSkogsluffarnas OK16:50+7:05
46Melker CarlingerSkogsluffarnas OK16:51+7:06
47Marcus GrunderJärfälla OK16:59+7:14
48Folke KåbergOK Ravinen17:24+7:39
49Emil AnterudVäsby OK17:33+7:48
50Erik FranklingIFK Lidingö SOK17:42+7:57
51Arvid WestmanGustavsbergs OK17:46+8:01
52Ebbot DahlbergSkogsluffarnas OK17:56+8:11
53Viktor ZillingOK Södertörn19:23+9:38
54Axel SchölinTäby OK20:10+10:25
55Rasmus LundströmVäsby OK20:12+10:27
56Martin ErikssonVäsby OK20:28+10:43
57Viktor SandqvistVäsby OK20:47+11:02
58Axel TrofastTullinge SK21:20+11:35
59Emil FunemyrBromma-Vällingby SOK23:06+13:21
60Eskil IsakssonVäsby OK23:55+14:10
61Felix ArkängTullinge SK24:28+14:43
62Anton BartschJärfälla OK24:47+15:02
63Eskil CostermansJärla Orientering26:12+16:27
Jannick Karlsson BrabieJärfälla OKej godkänd
Love PalmgrenSkogsluffarnas OKej godkänd
Axel FribergerJärla Orienteringej start
Elias JavehedTäby OKej start
David RyderåsWaxholms OKej start
Tomas WallinJärla Orienteringej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila