Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Stockholm (WRE)

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Stockholm (WRE)
Arrangörsorganisation: Järla Orientering
Datum: tisdag 1 maj 2018

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM2 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

D12

1 740 m, 40 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Moa GlanshedHaninge SOK11:43
2Ellen AnelandOK Ravinen12:10+0:27
3Emma HenriquesOK Södertörn13:02+1:19
4Wilma MårtenssonOK Ravinen13:17+1:34
5Märta AhlquistJärla Orientering13:29+1:46
6Lovisa NordquistTäby OK13:42+1:59
7Stina PedersenJärfälla OK14:05+2:22
8Alice LjungbergTumba-Mälarhöjden OK14:24+2:41
8Tuva HolmströmOK Ravinen14:24+2:41
10Signe ForsbergSkogslöparna14:29+2:46
11Sofie LindellGustavsbergs OK14:42+2:59
12Ella LindqvistTäby OK14:47+3:04
13Britta BörjessonJärla Orientering15:06+3:23
13Alma HallstenTäby OK15:06+3:23
15Rut LundinOK Södertörn15:20+3:37
16Ella MatthewsTullinge SK16:13+4:30
17Elsa ForsbergJärfälla OK16:51+5:08
18Nellie BolinTullinge SK16:53+5:10
19Stella ÖstblomJärfälla OK17:36+5:53
20Hilda TrofastTullinge SK17:51+6:08
21Vera SkantzeIFK Lidingö SOK18:17+6:34
22Tova SandgrenBromma-Vällingby SOK18:24+6:41
23Alma BarkstedtTäby OK18:50+7:07
24Emelie HolmströmTäby OK18:53+7:10
25Linnéa SandströmAttunda OK19:55+8:12
26Kerstin ChristieSnättringe SK19:56+8:13
27Sofia QuasWaxholms OK20:35+8:52
28Lovis de VilliersOK Södertörn21:51+10:08
29Rebecka JavehedTäby OK22:05+10:22
30Linda StrömqvistAttunda OK22:23+10:40
31Julia PetterssonJärfälla OK23:15+11:32
32Alice ErikssonVäsby OK23:17+11:34
33Blenda SandénOK Södertörn24:13+12:30
34Sara StrömqvistAttunda OK24:14+12:31
34Majken HedinJärfälla OK24:14+12:31
36Matilda ModigVäsby OK25:49+14:06
37Elsa TunbladMälarö SOK26:04+14:21
38Alva SmedsVäsby OK30:30+18:47
Hilda MårsellTumba-Mälarhöjden OKej godkänd
Milla KlassonOK Ravinenej godkänd
Elin TheanderHaninge SOKej start
Anna FranklingIFK Lidingö SOKej start
Molly GeliusSnättringe SKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila