Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Stockholm (WRE)

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Stockholm (WRE)
Arrangörsorganisation: Järla Orientering
Datum: tisdag 1 maj 2018

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM2 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

H12

1 770 m, 57 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Max ÖsterbergGustavsbergs OK10:05
2Svante SandvikAttunda OK10:33+0:28
3Jonathan NilssonGustavsbergs OK11:06+1:01
4Erik NorinSöders-Tyresö11:17+1:12
5Oliver LiwångIFK Lidingö SOK11:19+1:14
6Ludvig Eggöy MarkhesterSnättringe SK11:58+1:53
7Erik NederheimTäby OK12:00+1:55
8Linus NileviHaninge SOK12:17+2:12
9Henning FalkenströmSkogsluffarnas OK12:41+2:36
10Jens FochsenWaxholms OK12:42+2:37
11Ludvig HagwallJärla Orientering13:53+3:48
12Noel HellbergSundbybergs IK14:01+3:56
13Ruben HårdSkogsluffarnas OK14:06+4:01
14Johannes NorrbyOK Södertörn14:08+4:03
15Adrian WernerIFK Lidingö SOK14:15+4:10
16Gustav LübckeOK Ravinen15:10+5:05
17Simon PalmgrenSkogsluffarnas OK15:26+5:21
18Arvid MyrbergerTullinge SK15:36+5:31
19Nils SamrudIFK Lidingö SOK15:42+5:37
20Åke EngmanIFK Lidingö SOK15:51+5:46
21Edvin JohanssonVäsby OK15:58+5:53
22Leo WisborgTullinge SK16:02+5:57
23Gustav StorellHaninge SOK16:09+6:04
24Anton HedströmSöders-Tyresö16:43+6:38
25Malte BellanderGustavsbergs OK16:58+6:53
26Simon AdebrantTumba-Mälarhöjden OK17:36+7:31
27Simon TrossingTäby OK17:48+7:43
28Egon WistedtSundbybergs IK17:54+7:49
29Hampus SundbergJärfälla OK18:14+8:09
30Aron HöglundTullinge SK18:19+8:14
31Gustav MyrbergerTullinge SK18:27+8:22
32Ludvig SundströmSundbybergs IK18:28+8:23
33Fabian TörnqvistAttunda OK18:48+8:43
34Teodor JonssonSkarpnäcks OL19:05+9:00
35Carl WännmanOK Södertörn19:27+9:22
35Lukas SjöblomAttunda OK19:27+9:22
37Sandro PruthSkogsluffarnas OK19:39+9:34
38Carl ÖrnebrandJärfälla OK19:41+9:36
39Hampus GlanshedHaninge SOK20:20+10:15
40Wilmer HagrotTäby OK20:58+10:53
41Viktor TofteJärfälla OK21:42+11:37
42Love DanielssonSolna OK22:32+12:27
43Joel BjörklundAttunda OK23:43+13:38
44Folke IsakssonVäsby OK24:33+14:28
45Casper BroquistIFK Lidingö SOK24:55+14:50
46Svante BrohagenOK Ravinen25:50+15:45
47Simon AndersonJärfälla OK26:10+16:05
48Tore WestmanGustavsbergs OK27:01+16:56
49John NymanJärfälla OK31:13+21:08
50Albin HessleTullinge SK31:37+21:32
51Oskar BartschJärfälla OK31:40+21:35
52Luka BadelBromma-Vällingby SOK34:42+24:37
53Gustav NyströmOK Ravinen37:40+27:35
54Elliot LjungdellTäby OK43:57+33:52
Erik LidénVäsby OKej godkänd
Ted LagerströmAttunda OKej godkänd
Botvid SimonssonSundbybergs IKutgått
Erik WallnäsSundbybergs IKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila