Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Stockholm (WRE)

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Stockholm (WRE)
Arrangörsorganisation: Järla Orientering
Datum: tisdag 1 maj 2018

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM2 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

U2

1 500 m, 45 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Milo MondiniHellas Orientering10:26
2Albin FranzénOK Södertörn11:24+0:58
3Jon Forsberg RundströmIFK Enskede13:37+3:11
4Edvin SkantzeSundbybergs IK13:43+3:17
5Valter EdvardssonIFK Tumba SOK14:25+3:59
5Filippa BäcklundJärla Orientering14:25+3:59
7Ludvig NirvinHaninge SOK15:15+4:49
8Max HedinJärfälla OK15:18+4:52
9Sophia ÖrnebrandJärfälla OK15:25+4:59
10Truls MansénSkarpnäcks OL16:01+5:35
11Leo JunlénOK Ravinen16:47+6:21
12Norton SundsténJärfälla OK16:48+6:22
13Valle SundsténJärfälla OK16:54+6:28
14Iben StattinVäsby OK17:00+6:34
15Martin WännmanOK Södertörn17:10+6:44
16Ingrid EngmanIFK Lidingö SOK17:46+7:20
17Felizia TegnebrattOK Södertörn17:51+7:25
18Hugo SundelinJärfälla OK18:06+7:40
19Lilly Slars PaulssonSundbybergs IK18:14+7:48
20Elin StorellHaninge SOK18:19+7:53
21Elin JavehedTäby OK18:28+8:02
22Justus HedinJärfälla OK18:42+8:16
23Alice Slars PaulssonSundbybergs IK19:17+8:51
24Liam de BoussardIFK Enskede19:39+9:13
25Hanna SundströmSundbybergs IK19:50+9:24
26Alma RothschildJärla Orientering20:00+9:34
27Vanja LifTumba-Mälarhöjden OK20:23+9:57
28Märta NamslauerSkogsluffarnas OK20:57+10:31
29Alva GawellIFK Lidingö SOK21:37+11:11
30Livia SandströmAttunda OK21:52+11:26
31Svante SvahnSkogsluffarnas OK23:00+12:34
32Livia QuasWaxholms OK23:09+12:43
33Ivar SvahnSkogsluffarnas OK23:18+12:52
34Disa UtbultJärla Orientering24:37+14:11
35Ingrid CarlenarsonJärla Orientering24:47+14:21
36Max JunlénOK Ravinen25:31+15:05
37Erik SjölanderTäby OK25:37+15:11
38Leah TegnebrattOK Södertörn26:22+15:56
39Iris AhlqvistTäby OK30:33+20:07
40Gustav SvenskAttunda OK30:53+20:27
41Meja BerglundTäby OK31:28+21:02
42Isabella SjögrenOK Ravinen33:10+22:44
43Märta FalkenströmSkogsluffarnas OK34:11+23:45
44Hampus Runeborg SjöblomAttunda OK38:34+28:08
45Tove ErlandssonOK Södertörn40:57+30:31
Valter EdvardssonTumba-Mälarhöjden OKej start
Cecilia RangdagJärla Orienteringej start
Kasper RingströmMälarö SOKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila