Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Stockholm (WRE)

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Stockholm (WRE)
Arrangörsorganisation: Järla Orientering
Datum: tisdag 1 maj 2018

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM2 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Öppen motion 1

1 420 m, 20 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Mats BrohagenOK Ravinen8:43
2Anna FlodmanTullinge SK11:16+2:33
3Veronika Bergh PapasikasSkarpnäcks OL11:23+2:40
4Victoria de VilliersOK Södertörn13:36+4:53
5Anna margaretha NilssonCentrum OK13:44+5:01
6Elliot JonssonAttunda OK13:53+5:10
7Oliver JonssonAttunda OK15:25+6:42
8Joel Linder LinnersjöGustavsbergs OK16:28+7:45
9Loa MattilaTullinge SK18:03+9:20
10Peter MattilaTullinge SK18:07+9:24
11anne karlssonklubblös18:41+9:58
12Anna PalmJärfälla OK19:10+10:27
13jenny eckerudTullinge SK20:14+11:31
14Anton WarneIFK Lidingö SOK20:46+12:03
15Fredrik Eggöy MarkhesterSnättringe SK26:51+18:08
16Elton Elesklubblös32:40+23:57
Elin smedsVäsby OKej godkänd
evie keyklubblösej godkänd
Caroline Keyklubblösej godkänd
Fredrik JonssonAttunda OKej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila