Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för DM, sprint, Stockholm (WRE)

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: DM, sprint, Stockholm (WRE)
Arrangörsorganisation: Järla Orientering
Datum: tisdag 1 maj 2018

Klasser: Visa alla | D21 | H21 | D20 | H20 | D18 | H18 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | D35 | H35 | D40 | H40 | D45 | H45 | D50 | H50 | D55 | H55 | D60 | H60 | D65 | H65 | D70 | H70 | D75 | H75 | D80 | H80 | Insk | U1 | U2 | ÖM1 | ÖM2 | ÖM3

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Öppen motion 2

1 590 m, 44 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Daniel StåhlbergOK Ravinen11:12
2Ola Stadigklubblös12:04+0:52
3Maria Slars PaulssonSundbybergs IK12:47+1:35
4Gabriela EgerupTullinge SK14:04+2:52
5Oscar LundquistOK Ravinen14:28+3:16
6Anders NilssonBromma-Vällingby SOK15:08+3:56
7Henrik LundforsIFK Enskede15:37+4:25
8Pasi ValjusIFK Lidingö SOK15:43+4:31
9Maja ThimbergSöders-Tyresö17:33+6:21
10Linnea MattusIFK Lidingö SOK17:53+6:41
11Mostafa HaidarySkogsluffarnas OK17:55+6:43
12Lisa SundbergTullinge SK18:01+6:49
13Petra SundsténJärfälla OK18:16+7:04
14Maria FranklingIFK Lidingö SOK18:48+7:36
15Carolina SigrandOK Södertörn19:08+7:56
16Kristina WåhlinVästerås SOK19:40+8:28
17Helena BerglindOK Södertörn20:03+8:51
18Josef AnderssonJärfälla OK20:06+8:54
19Pauline LevinsonTullinge SK20:11+8:59
20Axel Linder LinnersjöGustavsbergs OK20:49+9:37
21Sara MelchersonIFK Lidingö SOK20:53+9:41
22Christina Lövald HellbergTäby OK21:56+10:44
22Asa hanssonTullinge SK21:56+10:44
24Madeleine CasselIFK Lidingö SOK22:23+11:11
25Maria LidénVäsby OK22:39+11:27
26Per NicanderJärla Orientering23:32+12:20
27Ture StåhlbergOK Ravinen23:46+12:34
28Jonas NicanderJärla Orientering23:47+12:35
29Maria HessleTullinge SK23:53+12:41
30rikard EckerudTullinge SK24:26+13:14
31Ulrika WisborgTullinge SK24:46+13:34
32Linus ForsbergOK Ravinen25:06+13:54
33lennart solbergklubblös26:37+15:25
34Sam NilssonBromma-Vällingby SOK26:45+15:33
35Iris StåhlbergOK Ravinen28:05+16:53
36Gunnar ErikssonGotlands Bro OK29:01+17:49
37Tatiana LindqvistTäby OK29:24+18:12
38Annakarin RahlénOK Ravinen29:26+18:14
39Heidi BjerkhaugOK Ravinen30:07+18:55
40susanne irmeTullinge SK36:41+25:29
41Rolf LiljaIFK Lidingö SOK38:38+27:26
42Sandra Isaacs-EkenstedtTullinge SK42:13+31:01
43Daniel EkenstedtTullinge SK42:18+31:06
44Christina LiljaIFK Lidingö SOK1:03:47+52:35

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila