Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Höga Kusten, etapp 2, lång

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Höga Kusten
Arrangörsorganisationer: O-Ringen / Ångermanlands Orienteringsförbund
Datum: söndag 22 juli 2018 - fredag 27 juli 2018

Etapp 1, långEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, medelEtapp 3, medel (totalt)Etapp 4, långEtapp 4, lång (totalt)Etapp 5, lång, jaktstartEtapp 5, lång, jaktstart (totalt)

U1

2 170 m, 203 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Isak KämpeÖrkelljunga FK13:36
2Sigge RinaldoOK Tor13:56+0:20
3Olle GranefeltOK Tyr14:04+0:28
4Daniela GrankullIK Kronan14:06+0:30
5Maximilian NagelOLG Murten14:21+0:45
6Oskar LindIF Thor14:52+1:16
7Theo AleniusNyköpings OK15:21+1:45
8Aurora OldertrøenTynset IF15:22+1:46
9Ida HellbergSundbybergs IK16:10+2:34
10Saga HellbergSundbybergs IK16:11+2:35
11Linnea PerssonOK Kåre16:30+2:54
12Jamie RollerJärfälla OK16:39+3:03
13Noah JaremalmTäby OK16:40+3:04
14Tage LindstenNyköpings OK16:45+3:09
15Mey ZahndOLG Thun16:52+3:16
16Samuel AnderssonJärfälla OK16:55+3:19
17Arvid EngströmRobertsfors IK16:57+3:21
18Lars NiggliOl Norska17:05+3:29
19Anja NiggliOl Norska17:08+3:32
20Erik NordahlDomnarvets GoIF17:12+3:36
21Benjamin Birk NielsenAalborg OK17:16+3:40
22Harald CarlssonKFUM Örebro OK17:32+3:56
23Jakob WåhlströmIF Thor17:37+4:01
24Ludvig StåbiOK Kåre17:45+4:09
25Vidar SunessonOK Alehof18:03+4:27
26Cloe MatthewsTullinge SK18:05+4:29
27Arvid ErikssonStora Tuna OK18:07+4:31
28Måns TroengOK Linné18:10+4:34
29Noah AlnebergSträngnäs-Malmby OL18:21+4:45
30Emma WulffOK Gränsen18:23+4:47
31Kasper Bjurgren KarlssonJönköpings OK18:33+4:57
32Zsolt GárdonyiMOM Budapest18:35+4:59
33Vincent LjungbergOK Tyr18:36+5:00
33Alfred MartinssonJönköpings OK18:36+5:00
35Isak Westbom LampinenSödertälje-Nykvarn OF18:39+5:03
36Elis Söllvander-EklundOK Rodhen18:42+5:06
37Erik KällTumba-Mälarhöjden OK18:46+5:10
38Tor WebbCambridge Sports Union18:49+5:13
39Elias ÖbergOK Hällen18:52+5:16
40Elsa PerssonGöteborg-Majorna OK19:00+5:24
41Jonna Jodal-GöthforsGöteborg-Majorna OK19:05+5:29
42Selma MäättäläKokkolan Suunnistajat19:06+5:30
43Filippa KarkulehtoOK Vilse 8719:09+5:33
44Cas Van BruggenTrol Belgium19:21+5:45
45Vilgot BocciarelliSkogslöparna19:22+5:46
45Henry DecknerSkarpnäcks OL19:22+5:46
47Alva RehnholmOK Linné19:23+5:47
48Felix SandahlIK Hakarpspojkarna19:28+5:52
49Jonathan AlnebergSträngnäs-Malmby OL19:30+5:54
50Hannah TiensuuSkåneslättens OL19:48+6:12
51Lucas ÖbergOK Hällen19:51+6:15
52Signe DavidsonHelsingborgs SOK19:58+6:22
53Melker HagwallJärla Orientering20:16+6:40
53Fabian GislerOLG KTV Altdorf20:16+6:40
55Greta SöderlundSkellefteå OK20:36+7:00
56Lilly BergenfurSkattkärrs SOK20:38+7:02
57Joel WesterberghRasbo IK20:49+7:13
58Hannes HägglundOK Nolaskogsarna20:58+7:22
59Wilmer AxenborgGöteborg-Majorna OK21:06+7:30
60Erik NybäckTullinge SK21:09+7:33
61Aston NormarkTullinge SK21:10+7:34
61Miriam OrrhedeHelsingborgs SOK21:10+7:34
63Oskar KullmanStora Tuna OK21:16+7:40
64Lukas SjöbergOK Branten21:25+7:49
65Roope KauppilaKoovee21:29+7:53
66André ÖhlingOK Tor21:31+7:55
67Ivar EmetOK Botnia21:39+8:03
68Joel DåverhögVästvärmlands OK21:49+8:13
68Robert FröjdöTurun Suunnistajat21:49+8:13
70Ossian NordinLycksele IF21:52+8:16
71Julia BoströmOK Linné21:55+8:19
71James EbertTSV Jetzendorf21:55+8:19
73Tilde BirkebaekStora Tuna OK21:58+8:22
73Livia HartleyHaninge SOK21:58+8:22
75Siri EdvardssonUmeå OK22:02+8:26
76Alfons EmetOK Botnia22:13+8:37
76Ida Joanne OldertrøenTynset IF22:13+8:37
78Linus Fossum MalmringFreidig22:19+8:43
78Maja KarlssonVäxjö OK22:19+8:43
80Oskar BerggrenIFK Sävsjö22:20+8:44
81Wilmer NordgrenSävedalens AIK22:27+8:51
82Sara BergOK Ravinen22:33+8:57
83Malte EngströmRobertsfors IK22:38+9:02
84Gian KlauserOLG Rymenzburg22:47+9:11
85Zitong Xu22:59+9:23
86Felix HerbstVästerås SOK23:09+9:33
87Irma SahlstedtSöders-Tyresö23:10+9:34
88Alva RööhsSkattkärrs SOK23:11+9:35
89Hjalmar HörnquistAnderstorps OK23:13+9:37
90Nathanael YngveOK Kontinent23:16+9:40
91Lova BeijerJönköpings OK23:17+9:41
92Saga GrönqvistJönköpings OK23:29+9:53
93Pernille BreivoldGanddal IL23:35+9:59
94Isabelle Deveci HellmanOK Södertörn23:46+10:10
95Mark FeyEspoon Suunta23:48+10:12
96Annika MeierOLG Pfäffikon23:54+10:18
97Neo BorgGävle OK24:00+10:24
98Wille WahlströmSOK Viljan24:04+10:28
99Sylvia JoelssonGustavsbergs OK24:09+10:33
100Linnea DufvaSundsvalls OK24:24+10:48
101Olle JacobsonOK Tor24:32+10:56
101Love VikströmTolered-Utby Ol-klubb24:32+10:56
103Axel GustafssonDegerfors OK24:35+10:59
104Lowe PalmertzHelsingborgs SOK24:36+11:00
105Agnes DahlinKovlands IF24:37+11:01
106Widar BodinGällstadbygdens SOK24:42+11:06
107Viktor BerggrenIFK Sävsjö24:46+11:10
108Linnea LöfgrenStångenäs AIS25:01+11:25
109Ingrid ArnessonLindebygdens OK25:30+11:54
110Alessandra GislerOLG KTV Altdorf25:36+12:00
111Albin JohanssonOK Hällen25:37+12:01
112Liv PalmertzHelsingborgs SOK25:56+12:20
113Knut LindholmSundsvalls OK25:57+12:21
114Ellen HedHultsfreds OK25:58+12:22
115Moa WegmüllerOK Rodhen26:05+12:29
116Christian Jönsson-UlateOK Triangeln26:12+12:36
117Alva JäderbergLeksands OK26:13+12:37
118Ida OlssonIF Thor26:15+12:39
119Elin PåveIF Thor26:28+12:52
120Ida KjellmanLinköpings OK26:30+12:54
121Tilde LarssonÖrnsköldsviks OK26:37+13:01
121Åse Marie Halaas AppenzellerFossum IF26:37+13:01
123Isabelle AhlqvistÖrnsköldsviks OK26:39+13:03
124Elin ÖstbergStora Tuna OK26:42+13:06
125Elton MagnellKatrineholms OK26:48+13:12
126Linus JosefssonOK Kolmården26:49+13:13
126Ingrid WangensteenNydalens SK26:49+13:13
128Jonna DoeringGarphyttans IF26:57+13:21
129Johan BengtssonOK Tyr26:59+13:23
130Alexander LindgrenOK Botnia27:01+13:25
131Meja VikblomOK Hammaren27:04+13:28
132Rasmus KruseKFUM Örebro OK27:05+13:29
133Alice RuthströmJärla Orientering27:10+13:34
134Robyn LindebergFrösö IF27:11+13:35
135Theo ElofssonOK Njudung27:16+13:40
136Edvin StjernlöfIFK Göteborg27:17+13:41
137Iina HäggmanIF Femman27:19+13:43
138Vega SigurdsonVästerås SOK27:20+13:44
138Tuwe WidmarkAlmby IK27:20+13:44
140Hugo RydesäterRehns BK27:41+14:05
141Linnea SvenssonLunds OK27:54+14:18
142Elias WedinNAIS Orienteringsklubb28:09+14:33
143Olivia OjapaloLynx28:12+14:36
144Elin FrödinSundsvalls OK28:54+15:18
145Astrid SundqvistUmeå OK29:18+15:42
146Elsa SundqvistUmeå OK29:19+15:43
146Sakari MatilainenEspoon Suunta29:19+15:43
148Wilma UnanderSundsvalls OK29:50+16:14
149Titti SjöstrandSnättringe SK29:57+16:21
150Sonja FagerholmHalmstad OK29:58+16:22
151Tuva BerglundVittjärvs IK30:00+16:24
152Vilma DyreliusSnättringe SK30:16+16:40
153Ellen LindqvistSelånger SOK30:24+16:48
154Isak GrönlundLunds OK30:35+16:59
155Malte BorgströmAvesta OK30:54+17:18
156Joar PerssonSundbybergs IK31:03+17:27
157Erik IvarssonVänersborgs SK31:23+17:47
158Karl VinbladHagaby GoIF Örebro31:31+17:55
159Ida NilssonÅmåls OK31:37+18:01
160Jakob BrudinIFK Mora OK32:19+18:43
160Ida-Marie TuvessonSundsvalls OK32:19+18:43
162Ebba JaneråsOK Linné32:23+18:47
163Matilda FlordalSnättringe SK32:57+19:21
164Astrid TreptowAnderstorps OK32:58+19:22
165Hanna WåhlströmIF Thor33:03+19:27
166Signe ÅbergIF Thor33:07+19:31
167Elias FalkeströmFrösö IF33:28+19:52
168Astrid FagerlindMarkbygdens OK34:44+21:08
169Sixten FagerlindMarkbygdens OK34:46+21:10
170Emil EreltOK Norrvirdarna35:09+21:33
171Vega KoivistoNorbergs OK35:12+21:36
172Hugo WesterstromOK Ravinen35:18+21:42
173Line LöfgrenStora Tuna OK35:44+22:08
174Tove DahlqvistIK Hakarpspojkarna36:04+22:28
175Harry JohanssonHelsingborgs SOK36:26+22:50
176Milla MaronenLynx37:01+23:25
177Ella MattssonSkogslöparna37:15+23:39
178Maja CarlsenFreidig38:20+24:44
179Holger WänströmFinspångs SOK38:55+25:19
180Kai UnnerudLånghundra IF39:26+25:50
181Cornelia Näsman LandhSundbybergs IK39:46+26:10
182Nova FalkSundbybergs IK39:48+26:12
183Adelia NordinLycksele IF40:06+26:30
184Vide RehnholmOK Linné40:29+26:53
185Esperanza BalaguéFalköpings AIK OK40:39+27:03
186Emma NilssonOK Tyr41:05+27:29
187Erik ArleboKFUM Örebro OK41:19+27:43
188Hanna JernbergGävle OK43:21+29:45
189Ville AnderssonMatteus SI43:24+29:48
190Jennifer FrödinSundsvalls OK43:27+29:51
191Sixten ThunbergOK Vivill45:25+31:49
192Elin WahlqvistOK Roslagen45:39+32:03
193Ylva-Li JarlNAIS Orienteringsklubb48:01+34:25
194Frida MobergFK Göingarna48:24+34:48
195Alma FernandezSnättringe SK52:33+38:57
196Freja PerssonDomnarvets GoIF56:03+42:27
197Bojan WallentinLerums SOK56:12+42:36
198Axel HofflanderGöteborg-Majorna OK56:35+42:59
199Leo HöglandIF Brahe1:09:01+55:25
Frans OlssonTolered-Utby Ol-klubbej godkänd
Reante GislerOLG KTV Altdorfej godkänd
Benias PerssonGällstadbygdens SOKej godkänd
Alva JaneråsOK Linnéej godkänd
Neo BrokersSK Björnenej start
Lin PelanderOK Djerfej start
Nike VejedalSnättringe SKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser