Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Höga Kusten, etapp 3, medel

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Höga Kusten
Arrangörsorganisationer: O-Ringen / Ångermanlands Orienteringsförbund
Datum: söndag 22 juli 2018 - fredag 27 juli 2018

Etapp 1, långEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, medelEtapp 3, medel (totalt)Etapp 4, långEtapp 4, lång (totalt)Etapp 5, lång, jaktstartEtapp 5, lång, jaktstart (totalt)

D10

2 100 m, 183 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Helene ScheeleNydalens SK13:57
2Elin PalmVästerås SOK14:05+0:08
3Alice HellbergSundbybergs IK14:29+0:32
4Felicia PerssonHelsingborgs SOK14:30+0:33
5Elvira KarmstigFK Friskus-Varberg14:46+0:49
6Hilma DalinOK Kåre14:56+0:59
7Chiara NiederhauserOLG Thun (sui)15:09+1:12
8Ida PaulerSkogslöparna15:25+1:28
9Aino KoskinenTampereen Pyrintö15:48+1:51
10Magnhild Kleppa MadslienLillehammer OK16:24+2:27
11Ellen HedinOK Linné16:31+2:34
12Wilma RosénGöteborg-Majorna OK16:39+2:42
13Emma SeguraKFUM Örebro OK16:41+2:44
14Maja MaxénStora Tuna OK16:46+2:49
15Astrid LundOK Renen16:50+2:53
16Lilli EggerOrienteering Innsbruck Imst17:30+3:33
17Cornelia BerglundLidköpings VSK17:41+3:44
18Fanny BergmanTullinge SK17:42+3:45
19Astrid SkantzeIFK Lidingö SOK17:56+3:59
20Irma ErikssonOK Tyr18:12+4:15
21Malin NiggliOl Norska18:15+4:18
22Elvira LindstenNyköpings OK18:22+4:25
23Emma LindkvistAlmby IK18:29+4:32
24Wilma JonssonOK Tyr18:35+4:38
25Vera FolkestadAnderstorps OK18:43+4:46
26Frida SöderqvistLinköpings OK18:45+4:48
26Lova BraamOK Denseln18:45+4:48
28Jonna Jensen ÅhlÅmåls OK18:47+4:50
29Lova WilénLeksands OK18:52+4:55
30Maria NovikovaHiidenkiertäjät18:59+5:02
31Greta SandvikAttunda OK19:24+5:27
32Ida IvarssonOK Skogshjortarna19:26+5:29
33Alicia IvarssonOK Hammaren19:34+5:37
34Agnes PaulssonOK Löftan19:43+5:46
35Fiona GasserO-Motion19:55+5:58
36Vera HöglundSjövalla FK19:59+6:02
37Astrid KraftAlmby IK20:05+6:08
38Alva GawellIFK Lidingö SOK20:08+6:11
39Amanda MörkforsJärfälla OK20:09+6:12
40Evelina LindgrenLidköpings VSK20:15+6:18
41Lovisa ThybeckLindebygdens OK20:23+6:26
42Sofia HalldinKFUM Örebro OK20:27+6:30
43Ida RökenTäby OK20:47+6:50
43Annalena ZinnikerOLK Wiggertal20:47+6:50
45Moa JäderbergLeksands OK20:55+6:58
46Vilde LeirenByåsen IL21:05+7:08
47Thea GeliusSnättringe SK21:06+7:09
48Ella NybergSkattkärrs SOK21:11+7:14
49Hennie LöfgrenStora Tuna OK21:39+7:42
50Maja LyckebäckSigtuna OK21:42+7:45
51Evelina BjörkmanKungälvs OK21:44+7:47
52Frida HerbstVästerås SOK21:55+7:58
53Märta ÖstbergUmeå OK21:56+7:59
54Malin GöhlFinspångs SOK22:00+8:03
55Klara HedinSundsvalls OK22:01+8:04
56Eva NožičkováTatran Jablonec22:08+8:11
57Alice FunkeLeksands OK22:18+8:21
58Elsa FallgrenGudhems IF22:33+8:36
59Julia HolmströmTäby OK22:35+8:38
60Elsa MattssonMalungs OK Skogsmårdarna22:37+8:40
60Rosmariini OjalaOunasvaaran Hiihtoseura22:37+8:40
62Freja LoréSundsvalls OK22:44+8:47
63Ebba EberlénOK Skogshjortarna22:56+8:59
64Liina Lantela23:02+9:05
65Hilda GrahnGöteborgs SK23:16+9:19
65Hedda EdinOK Renen23:16+9:19
67Katja SmittSödertälje-Nykvarn OF23:17+9:20
68Elin ZachrissonKungälvs OK23:28+9:31
69Klara PalmFK Boken23:33+9:36
70Vilma KuokkanenOK Renen23:34+9:37
71Elin KarlssonOK Landehof23:36+9:39
72Irma WidehagSundbybergs IK23:47+9:50
72Alice KällstrandÅmåls OK23:47+9:50
74Alice BohlinIFK Göteborg23:55+9:58
75Nikki WeihartHestra IF24:04+10:07
76Astrid JacobsonOK Tor24:06+10:09
77Eira OlssonÅmåls OK24:08+10:11
78Allis SjödinOK Tisaren24:10+10:13
79Mira VejedalSnättringe SK24:15+10:18
80Olivia GustafssonTrollhättans SOK24:19+10:22
81Astrid ReuschHeming Orientering24:23+10:26
82Ebba SahlstedtSöders-Tyresö24:45+10:48
83Frida BrudinIFK Mora OK24:49+10:52
84Hanna RydesäterRehns BK24:54+10:57
85Iris WikströmOK Hammaren25:17+11:20
86Linnea RexOK Landehof25:21+11:24
87Ebba LövgärdOK Alehof25:34+11:37
88Viola HolmströmOK Ravinen25:37+11:40
88Elin ForsHJS-Vansbro OK25:37+11:40
90Moa WallströmSävedalens AIK25:41+11:44
91Stella Näsman LandhSundbybergs IK26:14+12:17
92Matilda BjörneldKalmar OK26:18+12:21
93Leonie LichtenbergBredareds IF26:19+12:22
94Märta LagnetegBoxholm-Mjölby OL26:42+12:45
95Ellen FlordalSnättringe SK26:58+13:01
96Siri HejdenbergGävle OK27:07+13:10
97Ingrid OlssonOK Kåre27:10+13:13
98Ellen NybäckTullinge SK27:11+13:14
99Romy AnkerOrienteering Innsbruck Imst27:23+13:26
100Svea BorgströmAvesta OK27:34+13:37
101Lova JonssonSkarpnäcks OL27:38+13:41
102Linnéa GrönroosOK Alehof27:39+13:42
102Maja SvederDomnarvets GoIF27:39+13:42
104Alice StigenlövHögåkers OK27:48+13:51
105Nelly GrothKungälvs OK28:09+14:12
106Selma YtterströmSundsvalls OK28:28+14:31
106Ida AtterbrandOK Kåre28:28+14:31
108Hanna MoldinSödertälje-Nykvarn OF28:31+14:34
109Matilda SnickarsNärpes OK28:33+14:36
110Hedvig AugustssonGöteborgs SK28:38+14:41
111Linnea SandTullinge SK28:45+14:48
112Alice FagerströmIFK Göteborg28:48+14:51
113Agnes BogeOK Alehof28:52+14:55
114Elvira ÅhlundVänersborgs SK28:58+15:01
115Stella IsoniemiOK Trian29:05+15:08
116Märta ErikssonStora Tuna OK29:06+15:09
117Alice LarssonBredareds IF29:10+15:13
118Elly EinarssonKungälvs OK29:31+15:34
119Tyra StattinHärnösands OK29:36+15:39
120Signe WinqvistNorbergs OK29:43+15:46
121Ebba FrendeliusIFK Lidingö SOK29:49+15:52
122Disa LundbergKarlskrona SOK29:53+15:56
122Molly GraadIF Rigor29:53+15:56
122Tan LufeiO-Ringen Academy ( CHN - Learnjoy )29:53+15:56
125Delisia NyströmOK Nolaskogsarna29:55+15:58
126Ida Marianne BergersenEidskog OL29:56+15:59
126Ellen FröjdöTurun Suunnistajat29:56+15:59
128Sonja BertsOK Alehof30:03+16:06
129Felicia Aspnäs-FermSidensjö IK30:10+16:13
130Viivi FageruddIF Brahe30:28+16:31
131Lena BaathTSV Jetzendorf30:30+16:33
132Irma IngvarssonOK Renen30:32+16:35
133Theia AnundborgSidensjö IK30:36+16:39
134Elvira BuudIFK Mora OK30:39+16:42
135Erika LindholmBoxholm-Mjölby OL30:42+16:45
136Olivia SvenssonFK Åsen30:46+16:49
137Vilma Hagelberg NordahlOK Kåre30:48+16:51
138Agnes FeilSundsvalls OK30:50+16:53
139Moa LindgrenSävedalens AIK31:00+17:03
140Eira Dinges-OlivOK Enen31:08+17:11
141Vera JeppssonOK Hammaren31:12+17:15
142Sigrid HolmgrenGamleby OK31:17+17:20
143Matilda NynäsOK Botnia31:26+17:29
144Nora AldinStora Tuna OK31:35+17:38
145Ella SandVästerbergslagens OL31:47+17:50
146Meja PetterssonOK Kullingshof31:48+17:51
147Klara GellerbrantMalungs OK Skogsmårdarna31:57+18:00
148Kajsa LundgrenOK Hammaren32:29+18:32
149Ellinor KruysIF Thor33:16+19:19
150Halle GahnshagOK Kåre33:25+19:28
151Tilde SöderbergLinköpings OK33:28+19:31
152Emily BlythAttunda OK33:34+19:37
153Edith BergenfurSkattkärrs SOK34:02+20:05
154Emmy TheanderHaninge SOK34:32+20:35
155Elma MagnellKatrineholms OK34:46+20:49
156Merit SommerOLG Suhr34:57+21:00
157Ellen ForsgrenVästerbergslagens OL35:06+21:09
158Ida SylvanVänersborgs SK35:49+21:52
159Alma WesselLänna IF36:04+22:07
160Betty PerssonSundbybergs IK36:07+22:10
161Ylvalie EnströmSundsvalls OK36:12+22:15
162Lisa JohnssonFK Finn36:20+22:23
163Magdalena LerjenCentrum OK36:35+22:38
164Tilde VikblomOK Hammaren38:07+24:10
165Selma WickströmArboga OK38:13+24:16
166Hilma KahraÅmåls OK38:50+24:53
167Sigrid Gillman WikstrandOK Linné39:31+25:34
168Agnes VågbergSundsvalls OK39:37+25:40
169Jessica SvärdIF Thor41:01+27:04
170Frida SjöblomOK Kåre42:34+28:37
171Signe AlbinssonOK Österåker44:09+30:12
172Irma JarlemarkIFK Lidingö SOK44:26+30:29
173Anna HallOK Skogsvargarna45:26+31:29
174Klara IsenströmAlmby IK47:33+33:36
175Emilia EricsonNyköpings OK50:11+36:14
176Lin LOUO-STAR51:33+37:36
177Sonja MerkliOLV Luzern56:55+42:58
178Ida TofténSOK Träff58:45+44:48
179Fina BaathTSV Jetzendorf1:00:00+46:03
180Gabriella HaslerSurahammars SOK1:28:03+1:14:06
Ida OlssonOckelbo OKej godkänd
Livia AuerOLG Churej godkänd
Ida KoivulaHelsingin Suunnistajatej godkänd
Sabrina PerktoldOrienteering Innsbruck Imstej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser