Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Höga Kusten, etapp 3, medel

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Höga Kusten
Arrangörsorganisationer: O-Ringen / Ångermanlands Orienteringsförbund
Datum: söndag 22 juli 2018 - fredag 27 juli 2018

Etapp 1, långEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, medelEtapp 3, medel (totalt)Etapp 4, långEtapp 4, lång (totalt)Etapp 5, lång, jaktstartEtapp 5, lång, jaktstart (totalt)

U1

2 130 m, 200 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Sigge RinaldoOK Tor13:47
2Oskar LindIF Thor14:53+1:06
3Gian KlauserOLG Rymenzburg15:03+1:16
4Isak KämpeÖrkelljunga FK16:08+2:21
5Erik NordahlDomnarvets GoIF16:09+2:22
6Tor WebbCambridge Sports Union16:53+3:06
7Olle GranefeltOK Tyr16:58+3:11
8Samuel AnderssonJärfälla OK17:04+3:17
9Ivar EmetOK Botnia17:15+3:28
9Zsolt GárdonyiMOM Budapest17:15+3:28
11Vincent LjungbergOK Tyr17:22+3:35
12Daniela GrankullIK Kronan17:25+3:38
13Maximilian NagelOLG Murten17:37+3:50
14Malte EngströmRobertsfors IK17:40+3:53
15Oskar KullmanStora Tuna OK17:43+3:56
16Vilgot BocciarelliSkogslöparna17:49+4:02
17Greta SöderlundSkellefteå OK17:54+4:07
18Noah JaremalmTäby OK18:00+4:13
19Mey ZahndOLG Thun18:09+4:22
20Emma WulffOK Gränsen18:22+4:35
21Harald CarlssonKFUM Örebro OK18:25+4:38
21Jamie RollerJärfälla OK18:25+4:38
23Elis Söllvander-EklundOK Rodhen18:28+4:41
24Melker HagwallJärla Orientering18:35+4:48
25Alva RehnholmOK Linné18:53+5:06
26Vidar SunessonOK Alehof19:00+5:13
27Benjamin Birk NielsenAalborg OK19:18+5:31
28Lukas SjöbergOK Branten19:26+5:39
29Fabian GislerOLG KTV Altdorf19:30+5:43
30Kasper Bjurgren KarlssonJönköpings OK19:33+5:46
31Filippa KarkulehtoOK Vilse 8719:41+5:54
32Theo AleniusNyköpings OK19:50+6:03
33Arvid EngströmRobertsfors IK20:13+6:26
33Jonathan AlnebergSträngnäs-Malmby OL20:13+6:26
35Zitong Xu20:29+6:42
36Selma MäättäläKokkolan Suunnistajat20:35+6:48
37Lars NiggliOl Norska20:36+6:49
38Isak Westbom LampinenSödertälje-Nykvarn OF20:41+6:54
39Anja NiggliOl Norska20:44+6:57
40Alfred MartinssonJönköpings OK20:54+7:07
41Alfons EmetOK Botnia21:08+7:21
41Tage LindstenNyköpings OK21:08+7:21
43Ida HellbergSundbybergs IK21:09+7:22
43Saga HellbergSundbybergs IK21:09+7:22
45Elsa PerssonGöteborg-Majorna OK21:16+7:29
46Lucas ÖbergOK Hällen21:30+7:43
46André ÖhlingOK Tor21:30+7:43
48Linnea PerssonOK Kåre21:34+7:47
49Elias ÖbergOK Hällen21:36+7:49
50Ludvig StåbiOK Kåre21:42+7:55
51Roope KauppilaKoovee21:49+8:02
52Felix SandahlIK Hakarpspojkarna22:13+8:26
53Nathanael YngveOK Kontinent22:14+8:27
54Elton MagnellKatrineholms OK22:19+8:32
54Signe DavidsonHelsingborgs SOK22:19+8:32
56Vega SigurdsonVästerås SOK22:29+8:42
57James EbertTSV Jetzendorf22:54+9:07
58Cloe MatthewsTullinge SK23:01+9:14
59Jonna Jodal-GöthforsGöteborg-Majorna OK23:08+9:21
60Åse Marie Halaas AppenzellerFossum IF23:28+9:41
61Måns TroengOK Linné23:31+9:44
62Alva JäderbergLeksands OK23:38+9:51
63Hjalmar HörnquistAnderstorps OK23:39+9:52
64Joel DåverhögVästvärmlands OK23:40+9:53
65Robert FröjdöTurun Suunnistajat23:46+9:59
66Henry DecknerSkarpnäcks OL23:50+10:03
67Sara BergOK Ravinen23:57+10:10
68Jakob WåhlströmIF Thor24:00+10:13
68Erik KällTumba-Mälarhöjden OK24:00+10:13
70Olle JacobsonOK Tor24:02+10:15
71Linus Fossum MalmringFreidig24:08+10:21
72Maja KarlssonVäxjö OK24:11+10:24
73Hugo WesterstromOK Ravinen24:18+10:31
74Arvid ErikssonStora Tuna OK24:35+10:48
75Lova BeijerJönköpings OK24:36+10:49
76Widar BodinGällstadbygdens SOK24:46+10:59
77Oskar BerggrenIFK Sävsjö24:53+11:06
78Saga GrönqvistJönköpings OK24:56+11:09
79Noah AlnebergSträngnäs-Malmby OL24:59+11:12
80Alva RööhsSkattkärrs SOK25:03+11:16
81Wilmer AxenborgGöteborg-Majorna OK25:06+11:19
82Viktor BerggrenIFK Sävsjö25:11+11:24
83Ingrid WangensteenNydalens SK25:12+11:25
84Axel GustafssonDegerfors OK25:25+11:38
85Hannah TiensuuSkåneslättens OL25:45+11:58
86Linnea LöfgrenStångenäs AIS25:51+12:04
87Tilde BirkebaekStora Tuna OK25:52+12:05
88Ellen HedHultsfreds OK25:54+12:07
89Ida KjellmanLinköpings OK25:55+12:08
90Felix HerbstVästerås SOK26:08+12:21
91Linnea DufvaSundsvalls OK26:19+12:32
92Wille WahlströmSOK Viljan26:24+12:37
93Cas Van BruggenTrol Belgium26:27+12:40
94Moa WegmüllerOK Rodhen26:36+12:49
95Lilly BergenfurSkattkärrs SOK26:39+12:52
96Siri EdvardssonUmeå OK26:46+12:59
97Livia HartleyHaninge SOK26:55+13:08
98Ida Joanne OldertrøenTynset IF26:59+13:12
99Aurora OldertrøenTynset IF27:07+13:20
100Knut LindholmSundsvalls OK27:11+13:24
101Alessandra GislerOLG KTV Altdorf27:17+13:30
102Reante GislerOLG KTV Altdorf27:28+13:41
103Love VikströmTolered-Utby Ol-klubb27:30+13:43
104Olivia OjapaloLynx27:38+13:51
105Albin JohanssonOK Hällen27:44+13:57
106Ingrid ArnessonLindebygdens OK27:45+13:58
107Ida OlssonIF Thor27:47+14:00
108Miriam OrrhedeHelsingborgs SOK27:58+14:11
109Isabelle Deveci HellmanOK Södertörn28:03+14:16
110Ville AnderssonMatteus SI28:04+14:17
111Joel WesterberghRasbo IK28:06+14:19
112Leo HöglandIF Brahe28:09+14:22
113Holger WänströmFinspångs SOK28:23+14:36
113Sylvia JoelssonGustavsbergs OK28:23+14:36
115Neo BorgGävle OK28:25+14:38
116Elias FalkeströmFrösö IF28:27+14:40
117Mark FeyEspoon Suunta28:29+14:42
118Theo ElofssonOK Njudung28:32+14:45
119Linus JosefssonOK Kolmården28:50+15:03
120Erik NybäckTullinge SK28:53+15:06
121Benias PerssonGällstadbygdens SOK29:25+15:38
122Lin PelanderOK Djerf29:32+15:45
123Liv PalmertzHelsingborgs SOK29:35+15:48
124Tuva BerglundVittjärvs IK29:47+16:00
125Alice RuthströmJärla Orientering29:50+16:03
126Alexander LindgrenOK Botnia29:54+16:07
127Lowe PalmertzHelsingborgs SOK30:01+16:14
128Aston NormarkTullinge SK30:13+16:26
129Elin PåveIF Thor30:18+16:31
130Elsa SundqvistUmeå OK30:22+16:35
131Alma FernandezSnättringe SK30:46+16:59
132Kai UnnerudLånghundra IF31:09+17:22
133Hugo RydesäterRehns BK31:15+17:28
134Elias WedinNAIS Orienteringsklubb31:16+17:29
135Linnea SvenssonLunds OK31:20+17:33
136Vide RehnholmOK Linné31:26+17:39
137Christian Jönsson-UlateOK Triangeln31:32+17:45
138Jakob BrudinIFK Mora OK31:39+17:52
139Sonja FagerholmHalmstad OK31:49+18:02
140Jonna DoeringGarphyttans IF31:55+18:08
141Wilmer NordgrenSävedalens AIK31:57+18:10
142Astrid SundqvistUmeå OK32:09+18:22
143Wilma UnanderSundsvalls OK32:32+18:45
144Ida NilssonÅmåls OK32:39+18:52
145Annika MeierOLG Pfäffikon32:46+18:59
146Astrid FagerlindMarkbygdens OK32:57+19:10
147Sixten FagerlindMarkbygdens OK33:00+19:13
148Isabelle AhlqvistÖrnsköldsviks OK33:13+19:26
149Agnes DahlinKovlands IF33:36+19:49
150Ossian NordinLycksele IF34:17+20:30
151Vega KoivistoNorbergs OK34:26+20:39
152Sakari MatilainenEspoon Suunta34:53+21:06
153Milla MaronenLynx34:56+21:09
154Maja CarlsenFreidig35:14+21:27
155Isak GrönlundLunds OK35:19+21:32
156Ellen LindqvistSelånger SOK35:27+21:40
157Irma SahlstedtSöders-Tyresö35:37+21:50
158Elin FrödinSundsvalls OK36:15+22:28
159Iina HäggmanIF Femman36:18+22:31
160Erik IvarssonVänersborgs SK36:30+22:43
161Malte BorgströmAvesta OK36:31+22:44
162Julia BoströmOK Linné36:41+22:54
163Ebba JaneråsOK Linné36:47+23:00
164Erik ArleboKFUM Örebro OK36:48+23:01
165Edvin StjernlöfIFK Göteborg37:06+23:19
166Elin ÖstbergStora Tuna OK37:08+23:21
167Matilda FlordalSnättringe SK37:11+23:24
168Joar PerssonSundbybergs IK37:51+24:04
169Ida-Marie TuvessonSundsvalls OK38:02+24:15
170Alva JaneråsOK Linné38:34+24:47
170Pernille BreivoldGanddal IL38:34+24:47
172Rasmus KruseKFUM Örebro OK38:37+24:50
173Cornelia Näsman LandhSundbybergs IK38:48+25:01
174Nova FalkSundbybergs IK38:49+25:02
175Emil EreltOK Norrvirdarna38:56+25:09
176Emma NilssonOK Tyr39:14+25:27
177Tove DahlqvistIK Hakarpspojkarna39:59+26:12
178Tuwe WidmarkAlmby IK40:23+26:36
179Adelia NordinLycksele IF40:58+27:11
180Astrid TreptowAnderstorps OK41:04+27:17
181Hanna WåhlströmIF Thor41:57+28:10
182Harry JohanssonHelsingborgs SOK42:35+28:48
183Meja VikblomOK Hammaren43:04+29:17
184Vilma DyreliusSnättringe SK43:29+29:42
184Freja PerssonDomnarvets GoIF43:29+29:42
186Bojan WallentinLerums SOK43:32+29:45
187Axel HofflanderGöteborg-Majorna OK43:58+30:11
188Line LöfgrenStora Tuna OK44:03+30:16
189Signe ÅbergIF Thor44:22+30:35
190Hanna JernbergGävle OK44:33+30:46
191Titti SjöstrandSnättringe SK45:33+31:46
192Karl VinbladHagaby GoIF Örebro49:44+35:57
193Jennifer FrödinSundsvalls OK50:43+36:56
194Frida MobergFK Göingarna52:51+39:04
195Elin WahlqvistOK Roslagen53:04+39:17
196Frans OlssonTolered-Utby Ol-klubb53:39+39:52
197Ylva-Li JarlNAIS Orienteringsklubb57:15+43:28
198Esperanza BalaguéFalköpings AIK OK58:00+44:13
199Johan BengtssonOK Tyr1:01:59+48:12
Sixten ThunbergOK Vivillej godkänd
Neo BrokersSK Björnenej start
Tilde LarssonÖrnsköldsviks OKej start
Robyn LindebergFrösö IFej start
Ella MattssonSkogslöparnaej start
Nike VejedalSnättringe SKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser