Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Höga Kusten, etapp 4, lång

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Höga Kusten
Arrangörsorganisationer: O-Ringen / Ångermanlands Orienteringsförbund
Datum: söndag 22 juli 2018 - fredag 27 juli 2018

Etapp 1, långEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, medelEtapp 3, medel (totalt)Etapp 4, långEtapp 4, lång (totalt)Etapp 5, lång, jaktstartEtapp 5, lång, jaktstart (totalt)

U1

1 910 m, 189 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Isak KämpeÖrkelljunga FK10:26
2Daniela GrankullIK Kronan10:51+0:25
3Erik NordahlDomnarvets GoIF10:59+0:33
4Maximilian NagelOLG Murten11:06+0:40
5Sigge RinaldoOK Tor11:29+1:03
6Tor WebbCambridge Sports Union11:34+1:08
7Oskar KullmanStora Tuna OK11:47+1:21
8Olle GranefeltOK Tyr11:48+1:22
9Oskar LindIF Thor11:51+1:25
10Samuel AnderssonJärfälla OK11:53+1:27
11Arvid EngströmRobertsfors IK11:59+1:33
12Isak Westbom LampinenSödertälje-Nykvarn OF12:03+1:37
13Aurora OldertrøenTynset IF12:12+1:46
13Nathanael YngveOK Kontinent12:12+1:46
15Jamie RollerJärfälla OK12:16+1:50
16Mark FeyEspoon Suunta12:20+1:54
17Linus Fossum MalmringFreidig12:22+1:56
18Gian KlauserOLG Rymenzburg12:27+2:01
19Greta SöderlundSkellefteå OK12:34+2:08
20Ida HellbergSundbybergs IK12:39+2:13
20Saga HellbergSundbybergs IK12:39+2:13
22Vilgot BocciarelliSkogslöparna12:41+2:15
23Harald CarlssonKFUM Örebro OK12:43+2:17
24Theo AleniusNyköpings OK12:45+2:19
25Zsolt GárdonyiMOM Budapest12:50+2:24
26Linnea PerssonOK Kåre12:52+2:26
27Noah JaremalmTäby OK12:53+2:27
28Måns TroengOK Linné12:58+2:32
29Kasper Bjurgren KarlssonJönköpings OK13:06+2:40
30Alfred MartinssonJönköpings OK13:07+2:41
31Emma WulffOK Gränsen13:09+2:43
31Elton MagnellKatrineholms OK13:09+2:43
33Mey ZahndOLG Thun13:17+2:51
34Vincent LjungbergOK Tyr13:20+2:54
35Tage LindstenNyköpings OK13:22+2:56
36Elsa PerssonGöteborg-Majorna OK13:30+3:04
37Melker HagwallJärla Orientering13:32+3:06
38Fabian GislerOLG KTV Altdorf13:33+3:07
38Vidar SunessonOK Alehof13:33+3:07
40Ossian NordinLycksele IF13:41+3:15
41Malte EngströmRobertsfors IK13:43+3:17
42Aston NormarkTullinge SK13:51+3:25
43Wilmer AxenborgGöteborg-Majorna OK13:52+3:26
44Cloe MatthewsTullinge SK13:54+3:28
45Arvid ErikssonStora Tuna OK14:01+3:35
46Lin PelanderOK Djerf14:04+3:38
47Benjamin Birk NielsenAalborg OK14:12+3:46
47Jonathan AlnebergSträngnäs-Malmby OL14:12+3:46
49Signe DavidsonHelsingborgs SOK14:13+3:47
50Filippa KarkulehtoOK Vilse 8714:14+3:48
50Jonna Jodal-GöthforsGöteborg-Majorna OK14:14+3:48
52Alva RehnholmOK Linné14:32+4:06
53Ida KjellmanLinköpings OK14:35+4:09
54Lars NiggliOl Norska14:45+4:19
55Zitong Xu14:46+4:20
56André ÖhlingOK Tor14:56+4:30
56Anja NiggliOl Norska14:56+4:30
56Noah AlnebergSträngnäs-Malmby OL14:56+4:30
59Lucas ÖbergOK Hällen14:57+4:31
60Selma MäättäläKokkolan Suunnistajat15:03+4:37
61Elis Söllvander-EklundOK Rodhen15:07+4:41
62Felix SandahlIK Hakarpspojkarna15:17+4:51
63Lukas SjöbergOK Branten15:23+4:57
64Henry DecknerSkarpnäcks OL15:25+4:59
65Elias ÖbergOK Hällen15:30+5:04
66Lova BeijerJönköpings OK15:32+5:06
67Benias PerssonGällstadbygdens SOK15:43+5:17
68Cas Van BruggenTrol Belgium15:47+5:21
68Saga GrönqvistJönköpings OK15:47+5:21
70Roope KauppilaKoovee15:48+5:22
71Love VikströmTolered-Utby Ol-klubb15:49+5:23
72Sara BergOK Ravinen15:56+5:30
73Ingrid ArnessonLindebygdens OK16:12+5:46
74James EbertTSV Jetzendorf16:15+5:49
75Ida OlssonIF Thor16:16+5:50
76Vega SigurdsonVästerås SOK16:21+5:55
76Albin JohanssonOK Hällen16:21+5:55
78Joel DåverhögVästvärmlands OK16:25+5:59
79Erik KällTumba-Mälarhöjden OK16:26+6:00
80Ludvig StåbiOK Kåre16:30+6:04
81Hjalmar HörnquistAnderstorps OK16:35+6:09
81Miriam OrrhedeHelsingborgs SOK16:35+6:09
83Hugo RydesäterRehns BK16:36+6:10
84Linnea SvenssonLunds OK16:46+6:20
85Wille WahlströmSOK Viljan16:47+6:21
86Alva JäderbergLeksands OK16:50+6:24
87Christian Jönsson-UlateOK Triangeln16:55+6:29
88Pernille BreivoldGanddal IL16:56+6:30
89Hannah TiensuuSkåneslättens OL16:58+6:32
90Edvin StjernlöfIFK Göteborg17:02+6:36
91Maja KarlssonVäxjö OK17:07+6:41
92Åse Marie Halaas AppenzellerFossum IF17:11+6:45
93Ellen HedHultsfreds OK17:14+6:48
94Sylvia JoelssonGustavsbergs OK17:23+6:57
95Knut LindholmSundsvalls OK17:27+7:01
96Felix HerbstVästerås SOK17:29+7:03
97Alma FernandezSnättringe SK17:33+7:07
97Olivia OjapaloLynx17:33+7:07
99Alva RööhsSkattkärrs SOK17:39+7:13
100Lilly BergenfurSkattkärrs SOK17:41+7:15
101Linus JosefssonOK Kolmården17:44+7:18
102Hugo WesterstromOK Ravinen17:46+7:20
103Elin FrödinSundsvalls OK17:50+7:24
104Annika MeierOLG Pfäffikon17:52+7:26
105Elsa SundqvistUmeå OK17:55+7:29
106Wilmer NordgrenSävedalens AIK17:59+7:33
107Isabelle Deveci HellmanOK Södertörn18:02+7:36
108Liv PalmertzHelsingborgs SOK18:06+7:40
109Vide RehnholmOK Linné18:07+7:41
110Alessandra GislerOLG KTV Altdorf18:12+7:46
111Axel GustafssonDegerfors OK18:13+7:47
112Linnea LöfgrenStångenäs AIS18:17+7:51
113Reante GislerOLG KTV Altdorf18:37+8:11
114Rasmus KruseKFUM Örebro OK18:40+8:14
115Jakob WåhlströmIF Thor18:46+8:20
116Leo HöglandIF Brahe18:51+8:25
117Erik NybäckTullinge SK19:06+8:40
118Neo BorgGävle OK19:12+8:46
119Moa WegmüllerOK Rodhen19:19+8:53
120Julia BoströmOK Linné19:21+8:55
121Ingrid WangensteenNydalens SK19:24+8:58
121Elias WedinNAIS Orienteringsklubb19:24+8:58
123Jonna DoeringGarphyttans IF19:25+8:59
124Meja VikblomOK Hammaren19:48+9:22
125Joel WesterberghRasbo IK19:56+9:30
126Robert FröjdöTurun Suunnistajat19:58+9:32
127Oskar BerggrenIFK Sävsjö20:11+9:45
128Lowe PalmertzHelsingborgs SOK20:19+9:53
129Ida Joanne OldertrøenTynset IF20:26+10:00
129Viktor BerggrenIFK Sävsjö20:26+10:00
131Tuva BerglundVittjärvs IK20:33+10:07
132Tilde BirkebaekStora Tuna OK20:36+10:10
133Ville AnderssonMatteus SI20:41+10:15
134Jennifer FrödinSundsvalls OK21:02+10:36
135Alice RuthströmJärla Orientering21:31+11:05
136Agnes DahlinKovlands IF21:32+11:06
137Sixten FagerlindMarkbygdens OK21:38+11:12
138Olle JacobsonOK Tor21:40+11:14
139Cornelia Näsman LandhSundbybergs IK21:55+11:29
140Nova FalkSundbybergs IK22:02+11:36
141Ellen LindqvistSelånger SOK22:11+11:45
142Widar BodinGällstadbygdens SOK22:12+11:46
143Theo ElofssonOK Njudung22:20+11:54
144Astrid FagerlindMarkbygdens OK22:24+11:58
145Irma SahlstedtSöders-Tyresö22:32+12:06
146Erik IvarssonVänersborgs SK22:43+12:17
147Holger WänströmFinspångs SOK22:45+12:19
148Astrid TreptowAnderstorps OK22:50+12:24
149Joar PerssonSundbybergs IK22:51+12:25
150Hanna WåhlströmIF Thor23:05+12:39
151Kai UnnerudLånghundra IF23:06+12:40
151Elin WahlqvistOK Roslagen23:06+12:40
153Signe ÅbergIF Thor23:07+12:41
154Karl VinbladHagaby GoIF Örebro23:16+12:50
155Maja CarlsenFreidig23:17+12:51
156Astrid SundqvistUmeå OK23:54+13:28
157Ida-Marie TuvessonSundsvalls OK24:05+13:39
157Wilma UnanderSundsvalls OK24:05+13:39
159Ida NilssonÅmåls OK24:23+13:57
160Sonja FagerholmHalmstad OK24:27+14:01
161Jakob BrudinIFK Mora OK24:34+14:08
162Elin PåveIF Thor24:46+14:20
163Ella MattssonSkogslöparna24:47+14:21
164Emma NilssonOK Tyr24:52+14:26
165Isak GrönlundLunds OK24:53+14:27
166Milla MaronenLynx25:13+14:47
167Sakari MatilainenEspoon Suunta25:19+14:53
168Siri EdvardssonUmeå OK26:06+15:40
169Vilma DyreliusSnättringe SK26:11+15:45
170Titti SjöstrandSnättringe SK26:28+16:02
171Iina HäggmanIF Femman27:22+16:56
172Frida MobergFK Göingarna27:44+17:18
173Malte BorgströmAvesta OK27:45+17:19
174Sixten ThunbergOK Vivill28:36+18:10
175Tuwe WidmarkAlmby IK29:20+18:54
176Vega KoivistoNorbergs OK29:50+19:24
177Tove DahlqvistIK Hakarpspojkarna29:57+19:31
178Emil EreltOK Norrvirdarna31:13+20:47
179Adelia NordinLycksele IF31:16+20:50
180Matilda FlordalSnättringe SK32:14+21:48
181Hanna JernbergGävle OK32:31+22:05
182Alva JaneråsOK Linné33:47+23:21
183Frans OlssonTolered-Utby Ol-klubb34:06+23:40
184Nike VejedalSnättringe SK34:27+24:01
185Line LöfgrenStora Tuna OK35:21+24:55
186Ebba JaneråsOK Linné35:56+25:30
187Esperanza BalaguéFalköpings AIK OK38:09+27:43
188Erik ArleboKFUM Örebro OK41:14+30:48
189Harry JohanssonHelsingborgs SOK43:17+32:51
Isabelle AhlqvistÖrnsköldsviks OKej start
Johan BengtssonOK Tyrej start
Neo BrokersSK Björnenej start
Linnea DufvaSundsvalls OKej start
Alfons EmetOK Botniaej start
Ivar EmetOK Botniaej start
Elias FalkeströmFrösö IFej start
Livia HartleyHaninge SOKej start
Axel HofflanderGöteborg-Majorna OKej start
Ylva-Li JarlNAIS Orienteringsklubbej start
Tilde LarssonÖrnsköldsviks OKej start
Robyn LindebergFrösö IFej start
Alexander LindgrenOK Botniaej start
Freja PerssonDomnarvets GoIFej start
Bojan WallentinLerums SOKej start
Elin ÖstbergStora Tuna OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser