Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Höga Kusten, etapp 4, lång

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Höga Kusten
Arrangörsorganisationer: O-Ringen / Ångermanlands Orienteringsförbund
Datum: söndag 22 juli 2018 - fredag 27 juli 2018

Etapp 1, långEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, medelEtapp 3, medel (totalt)Etapp 4, långEtapp 4, lång (totalt)Etapp 5, lång, jaktstartEtapp 5, lång, jaktstart (totalt)

Etappstart-U1

1 910 m, 81 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Agnes BoströmKovlands IF11:00
2Lukáš ŠtěrbaSlovan Karlovy Vary12:13+1:13
3Oscar HemmyrUmeå OK12:37+1:37
3Matilde NazarioOri-Estarreja12:37+1:37
5Hilma PetterssonHusums OK12:46+1:46
6Isac MannbergSkellefteå OK13:09+2:09
7Frida JosefssonVäsby OK13:17+2:17
8Mia LagerströmAttunda OK13:51+2:51
9Elin LageOK Kompassen13:54+2:54
10Irma HelgarsTäby OK14:12+3:12
11Ebba Jensen14:20+3:20
12Agust JohanssonUpsala IF14:30+3:30
13Aarni LantelaEspoon Suunta14:35+3:35
14Liv Clefberg14:43+3:43
15Noel JacobssonSävedalens AIK14:45+3:45
16Molly LundqvistOK Tyr14:51+3:51
17Irma BjurdammRobertsfors IK14:52+3:52
18Isak WimmerSnättringe SK14:57+3:57
19Filip WimmerSnättringe SK15:18+4:18
20Julius GummessonNybro OK15:22+4:22
21Henry NilssonLång100 IF15:45+4:45
22Linus QuayleOK Nolaskogsarna16:02+5:02
23Elvira SvenskTjällmo-Godegårds OK16:04+5:04
23Stellan KandersFrosta OK16:04+5:04
25Fabian GrybäckIF Thor16:14+5:14
26Hugo SylvinKlubblös16:16+5:16
27Meja HelgarsTäby OK16:33+5:33
27Tor VågstedtKlubblös16:33+5:33
29Lena MittelholzerOLG Fricktal16:48+5:48
30Casper EngstrandIFK Göteborg16:55+5:55
31Josefin JönssonGrycksbo IF OK17:02+6:02
32Amanda Eng OK Pan - Kristianstad17:34+6:34
33Eeli MäkäräinenSK Pohjantähti17:47+6:47
34Sixten Hörnfeldt OK Ravinen17:52+6:52
35Ruben JensenSundsvalls OK18:24+7:24
36Folke SjölundKlubblös18:51+7:51
37Lisa Sjölund Klubblös18:53+7:53
38Ronja DahlbergOK Branten18:57+7:57
39Andrey  SokolovMalahit19:40+8:40
40Lisa LARSSONVästerås SOK20:08+9:08
41Arvid SjöblomSundsvalls OK20:12+9:12
42Walter SandbergNärpes OK20:29+9:29
43Tage EkbergGöteborg-Majorna OK20:41+9:41
44Linnea PåledalOK Roxen20:44+9:44
45Ellen WindlingSkellefteå OK20:52+9:52
46Love ForsslundGävle OK21:07+10:07
47Max SylvanVänersborgs SK21:11+10:11
48Melinda BergOK Enen21:24+10:24
49Oliver MarkusOK Norrvirdarna21:33+10:33
50Emil ForsgrenOK Tyr21:52+10:52
51Jonatan  AlinIFK Mora OK22:05+11:05
52Emma KlarinVästerås SOK22:16+11:16
53Olle ZetterbergVästerås SOK22:23+11:23
54Maximilian SjöbergGöteborg-Majorna OK22:35+11:35
54Viktor KallinKFUM Örebro OK22:35+11:35
56Vida BjörströmIFK Kiruna22:39+11:39
57Maja GustafssonKlubblös22:40+11:40
58Viola BjörströmIFK Kiruna22:41+11:41
58Tula SkoglundOK Motala22:41+11:41
60Neo SalvadorSkogslöparna22:54+11:54
61John LundborgSkogsluffarnas OK23:10+12:10
62Ella AnderssonAnderstorps OK23:39+12:39
63ivar lindeborgOK Dellen24:03+13:03
64Ralf PéclardOK Kåre25:04+14:04
65Märta GrahnGöteborgs SK25:46+14:46
66Ida LindgrenOK Kåre26:07+15:07
67Emil InghammarHestra IF26:16+15:16
68Filip SoneAttunda OK26:24+15:24
69Johanna Larsson EnerothVänersborgs SK26:59+15:59
70Emil OlinIK Hakarpspojkarna27:44+16:44
71Milo SalvadorSkogslöparna28:27+17:27
72Vanja HagnestålMarkbygdens OK28:38+17:38
73Arvid LitzellOK Kullingshof30:02+19:02
74Nils RiemersmaOK Tyr30:15+19:15
75Helmer Malmström HöijOK Linné33:54+22:54
76Maj OlovssonOK Linné34:17+23:17
77Miri Bogevig WachtmeisterKlubblös36:58+25:58
78Elsa VikströmUmeå OK39:26+28:26
79Emil TräffNAIS Orienteringsklubb40:53+29:53
80Lukas JohanssonValbo AIF42:10+31:10
Ronja Möller LasskogenNordvest OK ej godkänd
Olof RiemersmaOK Tyrej start
Ludvig AxenborgGöteborg-Majorna OKej start
Ulrika NylanderSkogsluffarnas OKej start
Helena SteineOLG Rymenzburgej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser