Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Höga Kusten, etapp 5, lång, jaktstart

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Höga Kusten
Arrangörsorganisationer: O-Ringen / Ångermanlands Orienteringsförbund
Datum: söndag 22 juli 2018 - fredag 27 juli 2018

Etapp 1, långEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, medelEtapp 3, medel (totalt)Etapp 4, långEtapp 4, lång (totalt)Etapp 5, lång, jaktstartEtapp 5, lång, jaktstart (totalt)

U1

1 880 m, 194 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Sigge RinaldoOK Tor11:48
2Ivar EmetOK Botnia11:57+0:09
3Maximilian NagelOLG Murten12:16+0:28
4Daniela GrankullIK Kronan12:25+0:37
5Oskar LindIF Thor12:26+0:38
6Tor WebbCambridge Sports Union12:33+0:45
7Zsolt GárdonyiMOM Budapest12:38+0:50
8Erik NordahlDomnarvets GoIF12:40+0:52
9Greta SöderlundSkellefteå OK12:59+1:11
10Aurora OldertrøenTynset IF13:16+1:28
11Oskar KullmanStora Tuna OK13:22+1:34
12Noah JaremalmTäby OK13:36+1:48
13Vincent LjungbergOK Tyr13:40+1:52
14Jamie RollerJärfälla OK13:41+1:53
15Samuel AnderssonJärfälla OK13:46+1:58
16Gian KlauserOLG Rymenzburg13:48+2:00
17Jonathan AlnebergSträngnäs-Malmby OL13:50+2:02
17Fabian GislerOLG KTV Altdorf13:50+2:02
19Vilgot BocciarelliSkogslöparna13:51+2:03
20Alva RehnholmOK Linné13:59+2:11
21Alfred MartinssonJönköpings OK14:01+2:13
22Elton MagnellKatrineholms OK14:28+2:40
23Kasper Bjurgren KarlssonJönköpings OK14:30+2:42
23Harald CarlssonKFUM Örebro OK14:30+2:42
25Olle GranefeltOK Tyr14:34+2:46
26Isak Westbom LampinenSödertälje-Nykvarn OF14:42+2:54
27Mark FeyEspoon Suunta14:55+3:07
28Malte EngströmRobertsfors IK15:10+3:22
29Emma WulffOK Gränsen15:23+3:35
30Lukas SjöbergOK Branten15:32+3:44
31Linnea PerssonOK Kåre15:35+3:47
32Vidar SunessonOK Alehof15:36+3:48
33Mey ZahndOLG Thun15:40+3:52
34Henry DecknerSkarpnäcks OL15:42+3:54
35Ida HellbergSundbybergs IK15:50+4:02
35Isak KämpeÖrkelljunga FK15:50+4:02
37Saga HellbergSundbybergs IK15:52+4:04
38Måns TroengOK Linné16:00+4:12
38Elis Söllvander-EklundOK Rodhen16:00+4:12
38Selma MäättäläKokkolan Suunnistajat16:00+4:12
41Arvid ErikssonStora Tuna OK16:06+4:18
42Noah AlnebergSträngnäs-Malmby OL16:10+4:22
43Linus Fossum MalmringFreidig16:18+4:30
44Hjalmar HörnquistAnderstorps OK16:23+4:35
44Elsa PerssonGöteborg-Majorna OK16:23+4:35
46Jonna Jodal-GöthforsGöteborg-Majorna OK16:27+4:39
47Filippa KarkulehtoOK Vilse 8716:35+4:47
47Ludvig StåbiOK Kåre16:35+4:47
47Tage LindstenNyköpings OK16:35+4:47
50Arvid EngströmRobertsfors IK16:40+4:52
51Vega SigurdsonVästerås SOK16:41+4:53
52Theo AleniusNyköpings OK16:42+4:54
53Ossian NordinLycksele IF16:45+4:57
54Hugo RydesäterRehns BK16:50+5:02
55Jakob WåhlströmIF Thor16:53+5:05
56Maja KarlssonVäxjö OK16:54+5:06
57Lilly BergenfurSkattkärrs SOK16:57+5:09
58Linnea SvenssonLunds OK17:00+5:12
59Lucas ÖbergOK Hällen17:15+5:27
60Holger WänströmFinspångs SOK17:19+5:31
61Wilmer AxenborgGöteborg-Majorna OK17:39+5:51
62Lin PelanderOK Djerf17:40+5:52
63Hannah TiensuuSkåneslättens OL17:43+5:55
64Cloe MatthewsTullinge SK17:44+5:56
65Tuwe WidmarkAlmby IK17:45+5:57
66Edvin StjernlöfIFK Göteborg17:50+6:02
67Zitong Xu17:51+6:03
68Alfons EmetOK Botnia17:52+6:04
69André ÖhlingOK Tor17:56+6:08
70James EbertTSV Jetzendorf18:10+6:22
71Signe DavidsonHelsingborgs SOK18:12+6:24
72Sara BergOK Ravinen18:26+6:38
73Erik NybäckTullinge SK18:31+6:43
74Ida Joanne OldertrøenTynset IF18:32+6:44
75Miriam OrrhedeHelsingborgs SOK18:35+6:47
76Benias PerssonGällstadbygdens SOK18:45+6:57
77Ida KjellmanLinköpings OK18:47+6:59
78Ingrid ArnessonLindebygdens OK19:00+7:12
79Nathanael YngveOK Kontinent19:01+7:13
80Lowe PalmertzHelsingborgs SOK19:02+7:14
81Linus JosefssonOK Kolmården19:04+7:16
82Ida OlssonIF Thor19:06+7:18
83Annika MeierOLG Pfäffikon19:17+7:29
84Roope KauppilaKoovee19:18+7:30
85Widar BodinGällstadbygdens SOK19:19+7:31
85Lars NiggliOl Norska19:19+7:31
87Erik KällTumba-Mälarhöjden OK19:20+7:32
88Love VikströmTolered-Utby Ol-klubb19:21+7:33
89Anja NiggliOl Norska19:24+7:36
90Felix SandahlIK Hakarpspojkarna19:26+7:38
91Elias WedinNAIS Orienteringsklubb19:30+7:42
92Wille WahlströmSOK Viljan19:44+7:56
93Pernille BreivoldGanddal IL19:45+7:57
94Rasmus KruseKFUM Örebro OK19:47+7:59
94Sylvia JoelssonGustavsbergs OK19:47+7:59
96Neo BorgGävle OK19:49+8:01
97Alva RööhsSkattkärrs SOK19:52+8:04
98Tilde BirkebaekStora Tuna OK20:06+8:18
99Melker HagwallJärla Orientering20:22+8:34
100Joel DåverhögVästvärmlands OK20:30+8:42
101Isabelle Deveci HellmanOK Södertörn20:36+8:48
102Livia HartleyHaninge SOK20:42+8:54
103Joel WesterberghRasbo IK20:45+8:57
104Elin FrödinSundsvalls OK20:46+8:58
105Robert FröjdöTurun Suunnistajat20:48+9:00
106Lova BeijerJönköpings OK20:49+9:01
107Elin PåveIF Thor20:50+9:02
108Wilmer NordgrenSävedalens AIK20:52+9:04
109Hugo WesterstromOK Ravinen21:00+9:12
110Felix HerbstVästerås SOK21:09+9:21
111Malte BorgströmAvesta OK21:11+9:23
112Saga GrönqvistJönköpings OK21:12+9:24
113Oskar BerggrenIFK Sävsjö21:15+9:27
114Ellen HedHultsfreds OK21:27+9:39
115Olivia OjapaloLynx21:31+9:43
116Viktor BerggrenIFK Sävsjö21:32+9:44
117Olle JacobsonOK Tor21:42+9:54
118Jonna DoeringGarphyttans IF21:44+9:56
119Ville AnderssonMatteus SI21:49+10:01
120Vide RehnholmOK Linné22:07+10:19
121Albin JohanssonOK Hällen22:15+10:27
122Alessandra GislerOLG KTV Altdorf22:23+10:35
123Liv PalmertzHelsingborgs SOK22:25+10:37
124Reante GislerOLG KTV Altdorf22:35+10:47
125Agnes DahlinKovlands IF23:04+11:16
126Christian Jönsson-UlateOK Triangeln23:12+11:24
127Moa WegmüllerOK Rodhen23:32+11:44
128Tuva BerglundVittjärvs IK23:47+11:59
129Isabelle AhlqvistÖrnsköldsviks OK23:49+12:01
129Astrid FagerlindMarkbygdens OK23:49+12:01
129Sixten FagerlindMarkbygdens OK23:49+12:01
132Leo HöglandIF Brahe24:02+12:14
133Aston NormarkTullinge SK24:31+12:43
134Karl VinbladHagaby GoIF Örebro24:39+12:51
135Elias ÖbergOK Hällen24:41+12:53
136Joar PerssonSundbybergs IK24:46+12:58
137Linnea LöfgrenStångenäs AIS24:50+13:02
138Åse Marie Halaas AppenzellerFossum IF24:51+13:03
139Theo ElofssonOK Njudung25:04+13:16
140Isak GrönlundLunds OK25:07+13:19
141Emil EreltOK Norrvirdarna25:14+13:26
142Sonja FagerholmHalmstad OK25:19+13:31
143Erik IvarssonVänersborgs SK25:24+13:36
144Ellen LindqvistSelånger SOK25:46+13:58
145Axel GustafssonDegerfors OK25:47+13:59
146Ylva-Li JarlNAIS Orienteringsklubb25:52+14:04
147Alva JäderbergLeksands OK25:53+14:05
148Cas Van BruggenTrol Belgium26:19+14:31
149Elsa SundqvistUmeå OK26:28+14:40
150Astrid SundqvistUmeå OK26:34+14:46
151Alma FernandezSnättringe SK27:02+15:14
152Knut LindholmSundsvalls OK27:20+15:32
153Kai UnnerudLånghundra IF27:27+15:39
154Maja CarlsenFreidig27:50+16:02
155Cornelia Näsman LandhSundbybergs IK27:54+16:06
156Nova FalkSundbybergs IK28:02+16:14
157Titti SjöstrandSnättringe SK28:26+16:38
158Ida-Marie TuvessonSundsvalls OK28:42+16:54
158Wilma UnanderSundsvalls OK28:42+16:54
160Vilma DyreliusSnättringe SK28:49+17:01
161Erik ArleboKFUM Örebro OK29:02+17:14
162Irma SahlstedtSöders-Tyresö29:23+17:35
163Astrid TreptowAnderstorps OK29:29+17:41
164Vega KoivistoNorbergs OK29:34+17:46
165Jakob BrudinIFK Mora OK29:48+18:00
166Alice RuthströmJärla Orientering30:04+18:16
167Ida NilssonÅmåls OK30:20+18:32
168Sakari MatilainenEspoon Suunta30:23+18:35
169Julia BoströmOK Linné30:31+18:43
170Ebba JaneråsOK Linné30:50+19:02
171Milla MaronenLynx31:32+19:44
172Esperanza BalaguéFalköpings AIK OK31:48+20:00
173Freja PerssonDomnarvets GoIF32:28+20:40
173Ella MattssonSkogslöparna32:28+20:40
175Emma NilssonOK Tyr32:30+20:42
176Bojan WallentinLerums SOK32:38+20:50
177Iina HäggmanIF Femman32:49+21:01
178Axel HofflanderGöteborg-Majorna OK33:04+21:16
179Hanna WåhlströmIF Thor33:07+21:19
180Signe ÅbergIF Thor33:09+21:21
181Meja VikblomOK Hammaren33:44+21:56
182Elias FalkeströmFrösö IF33:52+22:04
183Line LöfgrenStora Tuna OK33:56+22:08
184Jennifer FrödinSundsvalls OK34:55+23:07
185Tove DahlqvistIK Hakarpspojkarna35:09+23:21
186Alexander LindgrenOK Botnia35:19+23:31
187Alva JaneråsOK Linné38:44+26:56
188Sixten ThunbergOK Vivill40:01+28:13
189Adelia NordinLycksele IF41:09+29:21
190Hanna JernbergGävle OK41:37+29:49
191Frans OlssonTolered-Utby Ol-klubb41:48+30:00
192Frida MobergFK Göingarna44:06+32:18
193Elin WahlqvistOK Roslagen52:01+40:13
Benjamin Birk NielsenAalborg OKej godkänd
Johan BengtssonOK Tyrej start
Neo BrokersSK Björnenej start
Linnea DufvaSundsvalls OKej start
Siri EdvardssonUmeå OKej start
Matilda FlordalSnättringe SKej start
Harry JohanssonHelsingborgs SOKej start
Tilde LarssonÖrnsköldsviks OKej start
Robyn LindebergFrösö IFej start
Ingrid WangensteenNydalens SKej start
Nike VejedalSnättringe SKej start
Elin ÖstbergStora Tuna OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser