Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för O-Ringen Höga Kusten, etapp 5, lång, jaktstart

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: O-Ringen Höga Kusten
Arrangörsorganisationer: O-Ringen / Ångermanlands Orienteringsförbund
Datum: söndag 22 juli 2018 - fredag 27 juli 2018

Etapp 1, långEtapp 2, långEtapp 2, lång (totalt)Etapp 3, medelEtapp 3, medel (totalt)Etapp 4, långEtapp 4, lång (totalt)Etapp 5, lång, jaktstartEtapp 5, lång, jaktstart (totalt)

Etappstart-U1

1 880 m, 91 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Lukáš ŠtěrbaSlovan Karlovy Vary12:58
2heikki mikkolaKlubblös13:23+0:25
3Sam FallanderSOK Träff13:57+0:59
4Axel StridTrosabygdens OK16:04+3:06
5Frida JosefssonVäsby OK16:40+3:42
6Alinda RundqvistOK Nackhe16:42+3:44
7Amanda EngOK PAN- Kristianstad16:43+3:45
8Julius GummessonNybro OK16:55+3:57
9Olivia StåhlMölndal17:01+4:03
10Cecilia NymanGarphyttans IF17:13+4:15
11Irma BjurdammRobertsfors IK17:19+4:21
12Mia LagerströmAttunda OK17:26+4:28
13Molly LundqvistOK Tyr17:29+4:31
14Thure SundbäckSävedalens AIK17:37+4:39
15Elin LageOK Kompassen18:01+5:03
16veikka mikkolaKlubblös18:09+5:11
17Fabian GrybäckIF Thor18:10+5:12
18Aarni LantelaEspoon Suunta18:26+5:28
19Filip WimmerSnättringe SK18:47+5:49
19Isak WimmerSnättringe SK18:47+5:49
21Emilia NordströmTrosabygdens OK19:10+6:12
22Filip SoneAttunda OK19:21+6:23
23Agust JohanssonUpsala IF19:27+6:29
24Alfred GidlundSkogslöparna19:28+6:30
25Oliver StiernstedtKungälvs OK19:30+6:32
26Elvira SvenskTjällmo-Godegårds OK19:39+6:41
27Lukas LundinOK Linné19:52+6:54
28Casper EngstrandIFK Göteborg20:10+7:12
29ivar lindeborgOK Dellen20:12+7:14
30Alice StåhlMölndal20:14+7:16
31Stella BoströmÖstersunds OK20:22+7:24
32Hugo Hörnsten20:31+7:33
33Noel JacobssonSävedalens AIK20:47+7:49
34Eeli MäkäräinenSK Pohjantähti20:52+7:54
35Vera WesthMullsjö SOK20:56+7:58
36Ellen WindlingSkellefteå OK21:28+8:30
37Max SylvanVänersborgs SK22:08+9:10
38Vanja HagnestålMarkbygdens OK22:09+9:11
39Ludvig AxenborgGöteborg-Majorna OK22:20+9:22
40Ruben JensenSundsvalls OK22:59+10:01
41Liv DalenstamSnättringe SK23:12+10:14
42Tage EkbergGöteborg-Majorna OK23:29+10:31
43Mattis LindströmRonneby OK23:33+10:35
44Stellan KandersFrosta OK23:45+10:47
45Olle ZetterbergVästerås SOK24:10+11:12
46Oweis AlshammatHagaby GoIF Örebro24:31+11:33
47Emma KlarinVästerås SOK24:33+11:35
48Emil ForsgrenOK Tyr24:38+11:40
49Ida LindgrenOK Kåre25:06+12:08
50Ralf PéclardOK Kåre25:15+12:17
51Lykke MolinOK Nolaskogsarna25:19+12:21
52Ella AnderssonAnderstorps OK25:51+12:53
53Ebbe Frank-WestinLugnviks IF26:01+13:03
54Wille EnbergVästerbergslagens OL26:07+13:09
55Helmer GindemoÄrla IF26:08+13:10
56Josefin JönssonGrycksbo IF OK26:11+13:13
57Thula SkoglundOK Motala26:49+13:51
58Viola BjörströmIFK Kiruna26:51+13:53
58Vida BjörströmIFK Kiruna26:51+13:53
58Maja GustafssonKlubblös26:51+13:53
61Walter SandbergNärpes OK27:40+14:42
61Maximilian SjöbergGöteborg-Majorna OK27:40+14:42
63Arvid SjöblomSundsvalls OK27:49+14:51
64Melinda BergOK Enen28:00+15:02
65Wilma PåhlmanIstrums SK28:04+15:06
66Meja HelgarsTäby OK28:20+15:22
67Folke BergmanMölndal Outdoor IF28:32+15:34
68Jonatan  AlinIFK Mora OK29:41+16:43
69Love ForsslundGävle OK29:53+16:55
70Irma HelgarsTäby OK30:30+17:32
71Emil TräffNAIS Orienteringsklubb30:42+17:44
72Lovis ErikssonOK Milan30:52+17:54
73Oliver MarkusOK Norrvirdarna31:13+18:15
74Alva DalenstamSnättringe SK32:08+19:10
74Andrey SokolovMalakit32:08+19:10
76Henry NilssonLång100 IF33:26+20:28
77Märta GrahnGöteborgs SK34:17+21:19
78Arvid LitzellOK Kullingshof34:37+21:39
79Emil InghammarHestra IF34:48+21:50
80Emil OlinIK Hakarpspojkarna35:34+22:36
81Miri Bogevig WachtmeisterKlubblös35:52+22:54
82Milo SalvadorSkogslöparna35:57+22:59
83Helmer Malmström HöijOK Linné37:00+24:02
84Kajsa ErlandssonSundsvalls OK37:58+25:00
85Malin ItenOLC Winterthur41:00+28:02
86Nele SamuelssonOK Södertörn44:17+31:19
87Kaori  YoshimuoraSnättringe SK47:08+34:10
88Ronja HolmbergSundsvall ok49:30+36:32
89Elsa VikströmUmeå OK55:53+42:55
Aron AntfolkNärpes OKej godkänd
Maximus ÅhgrenKlubblösej godkänd
Helena SteinerOLG Rymenzburgej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser