Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Skogis Cup nr 7

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Skogis Cup nr 7
Arrangörsorganisation: Garda OK
Datum: söndag 1 juli 2018

Grön

1 970 m, 7 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Axel BalckTäby OK11:16
2Erik BalckTäby OK19:02+7:46
3Vidar SundbergGarda OK22:17+11:01
4Henrik SundbergGarda OK22:18+11:02
5Oliwer SjökvistOK Orion24:17+13:01
6Nina JakobssonGarda OK47:12+35:56
7Paula JakobssonGarda OK47:13+35:57

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser