Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Stockholm Indoor Cup, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Stockholm Indoor Cup
Arrangörsorganisation: Stockholms Inomhusorienterare
Datum: lördag 3 februari 2018 - söndag 4 februari 2018

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

U2

3 270 m, 75 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Mikael BergOK Enen9:19
2Milla KlassonOK Ravinen10:04+0:45
3Linus DanielssonSolna OK10:43+1:24
4Olof HagwallJärla Orientering11:19+2:00
5Gustav ÅkerlundVäsby OK11:48+2:29
6Filip SjölanderTäby OK13:05+3:46
7Victor GranathVäsby OK13:08+3:49
8Ester HöglindIFK Enskede13:12+3:53
9Ella LjungdellTäby OK13:54+4:35
10Ture LindskogOK Ravinen14:00+4:41
11Erik GräfningsGrycksbo IF OK14:17+4:58
12Iben StattinVäsby OK14:20+5:01
13Cloe MatthewsTullinge SK14:40+5:21
14Ella EureniusOK Hammaren14:42+5:23
15Elvin LundbergOK Kåre14:58+5:39
16Alma RothschildJärla Orientering15:02+5:43
17Etel StrömbergKlubblös15:04+5:45
18Johannes JakobssonOK Klemmingen15:10+5:51
19Jonah StenilsOK Hällen15:28+6:09
20Folke IsakssonVäsby OK15:31+6:12
21Linus LundströmVäsby OK16:05+6:46
22Elmer GardbyTumba-Mälarhöjden OK16:42+7:23
23Melker MyrbergKlubblös16:46+7:27
24Joel BertilssonJärla Orientering16:53+7:34
25Eskil MyrbergerTullinge SK16:58+7:39
26Alva SandqvistKlubblös17:09+7:50
27Oliver JonssonAttunda OK17:25+8:06
28Erik SjölanderTäby OK17:36+8:17
29Hedda MogensenOK Ravinen17:37+8:18
30Saga HellbergSundbybergs IK17:45+8:26
30Ida HellbergSundbybergs IK17:45+8:26
30Elise IsraelsonSundbybergs IK17:45+8:26
33Aprilia IsraelssonSundbybergs IK17:46+8:27
34Julia CasselVäsby OK17:58+8:39
35Melker HagwallJärla Orientering17:59+8:40
36Frida SjöblomOK Kåre18:25+9:06
37Lova JonssonSkarpnäcks OL18:42+9:23
38Melinda BergOK Enen18:45+9:26
39Love NorellSnättringe SK18:50+9:31
40Thea GeliusSnättringe SK18:58+9:39
41Teodor JonssonSkarpnäcks OL19:04+9:45
42Matilda FlordalSnättringe SK19:32+10:13
43Albin JohanssonOK Hällen19:56+10:37
44Hjalmar EbberydOckelbo OK20:05+10:46
45Ida RökenTäby OK20:14+10:55
46Sigrid WärngårdSkarpnäcks OL20:16+10:57
47Emil SvenssonKlubblös20:25+11:06
48Astrid AnderssonKlubblös20:28+11:09
49Erik AnderssonKlubblös20:33+11:14
50Ella HallstenTäby OK20:39+11:20
51Adrian EkVäsby OK20:43+11:24
52Alve WistedtSundbybergs IK21:19+12:00
53August HedinNyköpings OK21:40+12:21
54Ludvig Björnberg FärdigNyköpings OK21:43+12:24
55Tilda DalekantIFK Enskede23:32+14:13
56Kät IsraelsonSundbybergs IK23:37+14:18
57Isak WarvelinLånghundra IF24:32+15:13
58Ingrid CarlenarsonJärla Orientering24:43+15:24
59Alice Slars PaulssonSundbybergs IK24:53+15:34
60Lilly Slars PaulssonSundbybergs IK24:57+15:38
61Truls MansénSkarpnäcks OL25:45+16:26
62Max LindqvistTäby OK25:57+16:38
63Nora AhlströmIFK Enskede26:23+17:04
64Felix AhlströmIFK Enskede26:25+17:06
65Simon AhlströmIFK Enskede26:33+17:14
66Gustav MorghultVäsby OK29:40+20:21
67Max BoströmJärfälla OK30:19+21:00
68Vera AggeforsGustavsbergs OK36:12+26:53
69Alfred HäggSolna OK36:53+27:34
70Disa UtbultJärla Orientering37:12+27:53
71Sarah LundellOK Österåker38:43+29:24
72Gustav StenbackSkarpnäcks OL47:16+37:57
73Kajsa EdgrenSkarpnäcks OL47:17+37:58
Hugo AbelSnättringe SKej godkänd
Anna EureniusOK Hammarenej godkänd
Sonny AnderdalAttunda OKej start
Filippa BäcklundJärla Orienteringej start
Helena EideforsSundbybergs IKej start
Märta FalkenströmSkogsluffarnas OKej start
Teodor GerholmJärla Orienteringej start
Harry NorellSnättringe SKej start
Hugo NyströmOK Ravinenej start
Katja SmittSödertälje-Nykvarn OFej start
Emil ThimbergSöders-Tyresöej start
Alyce TärnlundStockholm Multisport Klubbej start
Emil ÖbergOK Hällenej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser