Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Öppet Natt-Sprint-KM

TävlingsinformationVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Öppet Natt-Sprint-KM
Arrangörsorganisation: Söders-Tyresö
Datum: onsdag 31 januari 2018

D12

1 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
Maja ThimbergSöders-Tyresöej godkänd

H12

6 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ludvig Eggöy MarkhesterSnättringe SK6:03
2Erik NorinSöders-Tyresö6:07+0:04
3Gustav Eggöy MarkhesterSnättringe SK6:08+0:05
4Leo WisborgTullinge SK13:06+7:03
Noel HedmanSnättringe SKej godkänd
Elvin HedmanSnättringe SKutgått

D16

3 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Lovisa Göstas KällmanSöders-Tyresö18:34
2Emma NorinSöders-Tyresö20:41+2:07
Jenny Göstas KällmanSöders-Tyresöej godkänd

H16

0 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
Emil HelanderTullinge SKej start

D21

5 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Matilda MartinssonFalkenbergs OK11:20
2Malin CarlssonSöders-Tyresö22:12+10:52
3Camilla GöstasSöders-Tyresö22:24+11:04
4Carin MattilaTullinge SK23:27+12:07
5Kristina NorinSöders-Tyresö28:43+17:23
Nina ThörnqvistSöders-Tyresöej start

H21

18 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Gustav BergmanOK Ravinen8:38
2Kalle BergmanOK Ravinen8:45+0:07
3Anders HedmanSnättringe SK9:58+1:20
4Oskar ForsbergTullinge SK10:05+1:27
5Johan HedmanSöders-Tyresö10:57+2:19
6Nick BarrableOK Ravinen11:12+2:34
7David HectorSnättringe SK11:23+2:45
8Hugo FlordalSnättringe SK11:35+2:57
9Tomas LiljaSöders-Tyresö11:39+3:01
10Jacob SvenssonSöders-Tyresö12:21+3:43
11Stefan NorinSöders-Tyresö14:15+5:37
12Jan CarlssonSöders-Tyresö15:54+7:16
13Peter MattilaTullinge SK19:08+10:30
14Daniel HelanderTullinge SK20:27+11:49
Jörgen HectorSnättringe SKej godkänd
Robert WallstenSnättringe SKej godkänd
Stefan WisborgTullinge SKej godkänd
Niklas WraneSöders-Tyresöutgått
Fredrik Eggöy MarkhesterSnättringe SKej start
Axel FlordalKatrineholms OKej start
Henrik FlordalKatrineholms OKej start
Mårten KällmanSöders-Tyresöej start
Daniel RejmentOK Linnéej start
André SahlstenSkarpnäcks OLej start
Göran ThimbergSöders-Tyresöej start
Mikael WilhelmssonSöders-Tyresöej start

H55

1 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Björn RegerSöders-Tyresö15:33
Matts BjörkeSöders-Tyresöej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser