Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Finding Lights (Motions-OL)

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Finding Lights (Motions-OL)
Arrangörsorganisation: OK Skogshjortarna
Datum: tisdag 16 oktober 2018

Klasser: Visa alla | ÖM1 | ÖM2 | ÖM3 | ÖM4

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Öppen motion 4

1 620 m, 19 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Kristian GustafssonOK Skogshjortarna12:32
2Lennart HålsjöOK Skogshjortarna15:25+2:53
3Ebba EberlénOK Skogshjortarna18:10+5:38
4Calle WärnOK Skogshjortarna21:59+9:27
5Signe NygårdOK Skogshjortarna22:18+9:46
6Hugo FogelbergOK Skogshjortarna23:12+10:40
7Bertil JohanssonOK Skogshjortarna23:14+10:42
8Arvid BjörnstamOK Skogshjortarna23:22+10:50
8Matilda HolmgrenOK Skogshjortarna23:22+10:50
10Hilding MartinssonLerums SOK23:25+10:53
11Oscar WärnOK Skogshjortarna23:33+11:01
12Gunilla FredmanOK Skogshjortarna27:15+14:43
13Lars BjörkingOK Skogshjortarna27:16+14:44
14Clover WollersjöOK Skogshjortarna28:02+15:30
15Lina RoxeniusOK Skogshjortarna28:14+15:42
16Adrian Oscott LindholmOK Skogshjortarna28:46+16:14
17Eskil NygårdOK Skogshjortarna35:34+23:02
18Klara MartinssonOK Skogshjortarna2:41:57+2:29:25
Emil FogelbergOK Skogshjortarnautgått

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser