Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Boforsloppet

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Boforsloppet
Arrangörsorganisationer: Degerfors OK / OK Djerf
Datum: söndag 21 april 2019

U1

1 460 m, 17 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ekgoshin MishaOK Amne13:39
2Wigh Dahlged AntonFilipstads OK14:27+0:48
3James Jiohn ForsbergOK Tylöskog16:52+3:13
4Cornelia RebaneKils OK17:37+3:58
5Alfred SundemanAlmby IK18:28+4:49
6Bergströn Rosen LudvigDegerfors OK19:08+5:29
7Emma NorgrenDegerfors OK20:02+6:23
8Edvin JohannesdalSkattkärrs SOK21:40+8:01
9Love RydbäckKlubblös24:06+10:27
10Ester RydbäckKlubblös24:09+10:30
11Axel GustafssonDegerfors OK24:20+10:41
12Oscar Marinsson VenDegerfors OK24:23+10:44
13Gustafsson SofiDegerfors OK24:40+11:01
14Linnea KondurfKristinehamns OK27:53+14:14
15Oweis AlshammatHagaby GoIF Örebro28:23+14:44
16Theu ViktorinKFUM Örebro OK38:09+24:30
17Doverhög OscarVästvärmlands OK1:10:42+57:03

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser