Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för 25mannamedeln

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: 25mannamedeln
Arrangörsorganisationer: Haninge SOK / OK Ravinen
Datum: söndag 13 oktober 2019

D10

2 000 m, 28 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Elsie HördegårdhIFK Göteborg Orientering12:43
2Eira OlssonÅmåls OK14:08+1:25
3Elsa HöglundIK Vikings OK15:46+3:03
4Jonna ÅhlÅmåls OK18:34+5:51
5Elina ChristianssonUddevalla OK19:05+6:22
6Emma HellströmÅmåls OK19:39+6:56
7Molly GraadIF Rigor20:00+7:17
8Hedda TunbladMälarö SOK20:14+7:31
9Ida PetterssonJärfälla OK20:18+7:35
10Lovisa KajsIFK Mora OK20:57+8:14
11Astrid LindgrenLidköpings VSK22:48+10:05
12Meja PetterssonOK Kullingshof23:43+11:00
13Hanna SchüllerqvistVästerviks OK23:50+11:07
14Ingrid AndreassonIFK Göteborg Orientering25:00+12:17
15Lovisa KristianssonTrollhättans SOK25:37+12:54
16Jonna Jodal GöthforsGöteborg-Majorna OK27:03+14:20
17Hanna HaldinHalden SK28:54+16:11
18Disa KorallMotala AIF OL29:18+16:35
19Stina EngbergHärnösands OK29:43+17:00
20Nora StarkVästerviks OK31:44+19:01
21Dikte JunkerSkarpnäcks OL33:40+20:57
22Elvira BuudIFK Mora OK35:32+22:49
23Victoria HöglindOK Pan-Kristianstad38:48+26:05
24Billie JunkerSkarpnäcks OL42:18+29:35
25Inez Fred SmithSkarpnäcks OL46:43+34:00
26*Emilia NilssonMälarö SOK50:44+38:01
27Nellie LeveauGotlands Bro OK57:17+44:34
Elvira ÅhlundVänersborgs SKej godkänd
Lova BergdahlOK Orintoej start
Tuva ThörnqvistSöders-Tyresöej start
Stina PerssonSkogslöparnaej start
Alva RööhsSkattkärrs SOKej start
Lilly BergenfurSkattkärrs SOKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser