Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Park Tour Värmland (PTV) - Deltävling 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Park Tour Värmland (PTV) - Deltävling 2
Arrangörsorganisation: OK Älgen
Datum: tisdag 15 maj 2018

Klasser: Visa alla | H-Lång | D-Lång | H-Kort | D-Kort | HD12/Prova på

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Upp till 12/Prova på, -16 år

1 610 m, 36 startande
PlacNamnOrganisationTidDiffR
1Ivar WikströmOK Tyr12:47
2Albin RansjöOK Tyr13:38+0:51
3Elias JosefssonVästvärmlands OK13:58+1:11
4Matteo MobergOK Tyr14:44+1:57
5Hugo StåhlOK Tyr15:12+2:25
6Mira KarlströmOK Tyr16:11+3:24
7Gilbert KarlströmOK Tyr16:27+3:40
8Joel HolmgårdKils OK17:27+4:40
9William LundqvistOK Tyr20:07+7:20Ladda ner rutt i gpx-format
10Maja JosefssonVästvärmlands OK20:24+7:37
11Christoffer EmmesjöOK Älgen20:26+7:39
12Gösta WirénOK Tyr21:21+8:34
13Edith BergenfurSkattkärrs SOK21:21+8:34
14Emil ForsgrenOK Tyr21:49+9:02
15Carl EdlingOK Älgen22:13+9:26
16Alva RööhsSkattkärrs SOK22:52+10:05
17Lilly BergenfurSkattkärrs SOK23:15+10:28
18Jadwiga BubholzOK Tyr23:27+10:40
19Alvar EklindOK Tyr23:47+11:00
20Ruben BubholzOK Tyr23:51+11:04
21Birger KarlströmOK Tyr24:58+12:11
22Bure Niss-JonssonOK Tyr25:23+12:36
23Melvin JörlénOK Tyr25:28+12:41
24Dino GöranssonOK Tyr25:32+12:45
25Tindra BlomkvistSkattkärrs SOK27:03+14:16
26Vincent LjungbergOK Tyr27:06+14:19
27Ella NybergSkattkärrs SOK27:10+14:23
28Vilma NilssonOK Tyr27:19+14:32
29Emil NilssonOK Tyr28:33+15:46
30Elin EdlingOK Älgen29:48+17:01
31Ellen BjörklundOK Tyr31:59+19:12
32Livia BubholzOK Tyr32:57+20:10
33Ebba AronsonOK Tyr39:37+26:50
34Axel AronsonOK Tyr39:57+27:10
35Julia SkoglundOK Tyr40:45+27:58
36Irma ErikssonOK Tyrej godkänd
37Wilma JonssonOK Tyrej start
38Axel LindbladOK Djerfej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Hallands 3 dagars
World Maze Race
Orienteringsmagasinet 1 kr