Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

D16

1 900 m, 34 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Moa SkoogIF Hagen14:23
2Klara PerssonHalmstad OK14:43+0:20
3Sofie BodinAlmby IK16:51+2:28
4Amanda SjödinOK Tisaren17:17+2:54
5Malin KindbomIF Hagen17:33+3:10
6Elin AxelssonMullsjö SOK17:50+3:27
7Meja AleniusNyköpings OK18:28+4:05
8Elsa BobergIF Rigor19:19+4:56
9Meja BergerAnkarsrums OK20:07+5:44
10Julia BergKFUM Örebro OK20:18+5:55
11Olivia GrönkvistJönköpings OK20:35+6:12
12Mira EnellJönköpings OK20:36+6:13
13Signe SchagerströmGarphyttans IF21:00+6:37
14Alicia BjörnbergSöders-Tyresö21:25+7:02
15Anna NilssonGarphyttans IF21:32+7:09
16Edith FållstenHagaby GoIF Örebro22:06+7:43
17Matilda CederbergVänersborgs SK22:30+8:07
18Matilda FagerlindMarkbygdens OK22:35+8:12
19Emelie BackmanÅmåls OK22:39+8:16
20Ellen AnderssonHagaby GoIF Örebro22:53+8:30
21Vilma LarssonOK Milan23:00+8:37
22Erika HolmbergOK Tylöskog23:09+8:46
23Vendela SturekSOK Viljan23:11+8:48
24Johanna HalldinKFUM Örebro OK23:20+8:57
25Emma EliassonFK Friskus-Varberg23:39+9:16
26Hanna ThulinVästerås SOK24:50+10:27
27Ida RosjöJönköpings OK24:56+10:33
28Elin Sundvall KrügerGarphyttans IF24:59+10:36
29Alice NordqvistIF Rigor27:53+13:30
30Ellen ArneborgUlricehamns OK29:07+14:44
31Lovisa AnderssonHjobygdens OK29:44+15:21
32Emilia SandinOK Skärmen30:18+15:55
33Kristina BohmanOK Orinto37:13+22:50
34Emma RudmarkerTidaholm SOK Sisu38:01+23:38

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser