Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

D14

1 680 m, 77 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Stina ThernOK Skogshjortarna12:31
1Amanda CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb12:31
3Sara OhlinOK Tranan13:15+0:44
4Ellen AnelandOK Ravinen13:30+0:59
5Anja SvenssonGamleby OK14:44+2:13
6Felicia ThorellSäffle OK14:49+2:18
7Stina NalbinMullsjö SOK14:55+2:24
8Lisa Hafstad WallanderBrattås CK15:24+2:53
9Signe KullanderSävedalens AIK15:40+3:09
10Lisa AnderssonRyda SK15:44+3:13
11Ella LaineDegerfors OK15:54+3:23
12Elsie GerhardtBrattås CK16:07+3:36
13Pia EliassonIK Hakarpspojkarna16:08+3:37
14Emma AhlénIF Hagen16:17+3:46
15Miranda WallströmSävedalens AIK16:21+3:50
16Frida OdénFjärås AIK16:35+4:04
17Ally BlomFrölunda OL16:52+4:21
18Ella JanssonTidaholm SOK Sisu16:55+4:24
19Lovisa EliassonFK Friskus-Varberg16:57+4:26
20Vega EnellJönköpings OK17:14+4:43
21Saga KällstrandÅmåls OK17:30+4:59
22Nelly MårtenssonGarphyttans IF17:36+5:05
23Erika FredrixonOK Skogshjortarna17:38+5:07
24Emy HjertströmFK Friskus-Varberg18:06+5:35
25Filippa GlueOK Skärmen18:14+5:43
26Matilda LekbergSävedalens AIK18:16+5:45
27Nathalie RingströmRydboholms SK18:17+5:46
28Felicia AhlstrandFK Friskus-Varberg18:20+5:49
28Elsie HäggmarkMarkbygdens OK18:20+5:49
30Hedda LindbergOK Tisaren18:33+6:02
31Aida MehmedagicIK Gandvik18:36+6:05
32Ida KörleOK Landehof18:42+6:11
33Fia AnderssonHagaby GoIF Örebro19:09+6:38
34Alva KarlssonMariestads FK19:37+7:06
35Lina AhlstedtÅmåls OK19:49+7:18
36Elin ForsbergIK Gandvik20:13+7:42
37Fredrika FurehillMullsjö SOK20:20+7:49
38Elin BlomqvistMarkbygdens OK20:50+8:19
39Ida KarlssonOK Gränsen21:21+8:50
40Felicia RööhsSkattkärrs SOK21:24+8:53
41Helena ErikssonUlricehamns OK21:34+9:03
42Ella PellméStenungsunds OK21:44+9:13
43Klara PetterssonÅmåls OK21:52+9:21
44Matilda MarjakajSödertälje-Nykvarn OF22:01+9:30
45Maja JosefssonVästvärmlands OK22:04+9:33
46Molly HögIK Gandvik22:12+9:41
47Alva GrönkvistJönköpings OK22:47+10:16
48Amie WahllöfFrämmestads IK23:53+11:22
48Jenny NorrmanGöteborg-Majorna OK23:53+11:22
50Lovisa HallenekSträngnäs-Malmby OL24:05+11:34
51Klara JedarOK Tor24:28+11:57
52Ida AnderssonLindebygdens OK24:50+12:19
53Penny HaglundLindebygdens OK24:54+12:23
54Freja NilssonGöteborg-Majorna OK25:10+12:39
55Sofia GustafssonGöteborg-Majorna OK25:24+12:53
56Tilda MattssonOK Södertörn25:49+13:18
57Lisa GunnarssonLerums SOK26:07+13:36
58Elsa CarlbergAlmby IK26:08+13:37
59Adele PalmqvistNyköpings OK27:05+14:34
60Saga Lund-HansenLindebygdens OK27:07+14:36
61Ingrid WikströmOK Skogsvargarna27:26+14:55
62Ida HederIK Gandvik27:34+15:03
63Johanna NylénSOK Träff32:07+19:36
64Stella ModénFrölunda OL35:27+22:56
65Ellen LöfgrenSödertälje-Nykvarn OF35:51+23:20
66Felicia SandinOK Skärmen37:02+24:31
67Ida NordströmIK Gandvik39:49+27:18
68Ellen ThorssonRyda SK40:35+28:04
69Emy PetterssonIK Gandvik42:36+30:05
70Evelina RosellOK Flundrehof44:18+31:47
71Moa DahlsonOK Gränsen44:39+32:08
72Alice WikströmStångenäs AIS50:17+37:46
73Ida PetterssonIK Gandvik50:37+38:06
74Rebecca AhlbergOK Skogsvargarna56:30+43:59
Ylva LidehnNyköpings OKej godkänd
Anna NordqvistIF Rigorej godkänd
Maja NymanVänersborgs SKej godkänd
Stella AlbrektssonGöteborg-Majorna OKej start
Edith SmedbergUlricehamns OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser