Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

D12

1 680 m, 84 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Alva OlssonÅmåls OK12:28
2Izabella LjungbergOK Tyr13:12+0:44
3Irma WesthMullsjö SOK13:24+0:56
4Linn EnbomVänersborgs SK13:35+1:07
5Signe EskilssonIK Hakarpspojkarna13:36+1:08
6Andrea EnbomVänersborgs SK13:39+1:11
7Ida AnderssonVänersborgs SK13:40+1:12
8Elin AxelssonLerums SOK13:47+1:19
9Frida SävenstrandKFUM Örebro OK14:25+1:57
10Emma PerssonHalmstad OK14:35+2:07
11Elvina BergdahlOK Orinto15:02+2:34
12Lova JohanssonFK Friskus-Varberg15:03+2:35
13Hanna LundströmSträngnäs-Malmby OL15:12+2:44
14Alicia HermannVästerås SOK15:14+2:46
15Wilma WikströmFellingsbro GOIF15:17+2:49
16Ida SälebyNässjö OK15:49+3:21
16Moa VemdalMullsjö SOK15:49+3:21
18Emilia MellegårdLidköpings VSK15:51+3:23
19Cecilia ErikssonOK Milan15:56+3:28
20Tilda MalmströmTjalve IF Norrköping15:58+3:30
21Emilie HellströmÅmåls OK16:03+3:35
22Julia LönnHalmstad OK16:18+3:50
23Ella KruseKFUM Örebro OK16:33+4:05
24Tuva HenricssonOK Tyr17:13+4:45
25Wilma BlohmOK Orinto17:16+4:48
26Lea JohannesdalSkattkärrs SOK17:21+4:53
27Stina ElghIK Hakarpspojkarna17:43+5:15
28Tilde LennartssonNässjö OK17:54+5:26
29Lisa MalmKFUM Örebro OK17:58+5:30
30Josefine HorndahlIF Rigor18:14+5:46
31Maja SjödinOK Tisaren18:33+6:05
32Elin DoeringGarphyttans IF18:46+6:18
33Sanna KallinKFUM Örebro OK18:47+6:19
34Ellen KringstadSäffle OK19:02+6:34
35Stella TormenaFK Herkules19:15+6:47
36Olga DrapellaVänersborgs SK19:34+7:06
37Clara IllnerTjalve IF Norrköping20:09+7:41
38Frida KällbergOK Skogsvargarna20:23+7:55
39Emma WisslerFK Herkules20:36+8:08
40Frida ÖhrvallOK Skogshjortarna20:44+8:16
41Tess AnderssonFK Herkules21:11+8:43
42Ebba StenhagNässjö OK21:13+8:45
43Alice CarlqvistFK Friskus-Varberg21:20+8:52
44Embla SternöTolered-Utby Ol-klubb21:36+9:08
45Blenda SandénOK Södertörn23:13+10:45
46Alice KlintefeltLidköpings VSK23:19+10:51
47Lilly JorehedOK Gipen23:31+11:03
48Tuva Berger GjelstadOppsal Orientering23:32+11:04
49Ellen SkovbjergFrölunda OL23:36+11:08
50Evelina PeterssonNyköpings OK23:59+11:31
51Ida HäggqvistKils OK24:01+11:33
52Vera KlingbergLjungskile FK24:28+12:00
53Signe NygårdOK Skogshjortarna24:31+12:03
54Tilda KindlundOK Tyr24:43+12:15
55Ella PetterssonOK Kullingshof25:18+12:50
56Linnea NuudiFK Herkules25:20+12:52
57Julia VildinFK Herkules25:34+13:06
58Synne Syversen GihleOppsal Orientering25:55+13:27
59Iben Johansen-BarliOppsal Orientering26:41+14:13
60Wilma SandeliusFK Herkules26:47+14:19
61Fanny ValleriusGamleby OK27:04+14:36
62Lola NymanOK Gipen27:41+15:13
63Frida SkoglundUlricehamns OK27:49+15:21
64Ingrid AnderssonFK Herkules27:56+15:28
65Emma NorgrenDegerfors OK28:10+15:42
66Cornelia FurehillMullsjö SOK28:26+15:58
67Hanna HanssonAskersunds OK30:40+18:12
68Karolina KnutsTrollhättans SOK31:13+18:45
69Agnes OlovssonGamleby OK31:17+18:49
70Erika GjedeboOppsal Orientering31:25+18:57
71Amanda PerssonHalmstad OK33:12+20:44
72Linnea LuthmanDegerfors OK33:15+20:47
73Tindra KarlssonAskersunds OK34:20+21:52
74Filippa RosellOK Flundrehof36:28+24:00
75Lava-Li SinaiVästerviks OK36:58+24:30
76Tilda SåbyOK Flundrehof37:06+24:38
77Arwen JohanssonAskersunds OK37:46+25:18
78Alva HaraldssonIF Hallby SOK38:54+26:26
79Ines MolinSödertälje-Nykvarn OF41:09+28:41
80Lovisa SamuelssonTibro OK51:38+39:10
81Lily WinsnesFK Herkules58:19+45:51
Alma WickmanTibro OKej godkänd
Arek MilevaTidaholm SOK Sisuej godkänd
Wiona Resvoll SkaugOppsal Orienteringej godkänd
Nellie EngdahlOK Skogshjortarnaej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser