Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

H12

1 710 m, 70 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Axel ThybeckLindebygdens OK11:03
2Emil SkeppSävedalens AIK11:38+0:35
3Ted NilssonKFUM Örebro OK12:04+1:01
4Edvard PelanderOK Djerf12:05+1:02
5Philip SjödinOK Tisaren12:07+1:04
6Samuel JakobssonOK Skogshjortarna12:21+1:18
6Viktor HedströmOK Skogshjortarna12:21+1:18
8Andy GranforsIF Rigor13:20+2:17
9Ivar WikströmOK Tyr13:32+2:29
10Oscar SvenskTjällmo-Godegårds OK13:39+2:36
11Filip ValentinGöteborg-Majorna OK13:45+2:42
12Fabian BergqvistGarphyttans IF13:51+2:48
13Miles GerhardtBrattås CK14:10+3:07
14Albin SvenssonFK Herkules14:19+3:16
15Gustav StåhlSävedalens AIK14:23+3:20
15Rasmus SternerOK Gränsen14:23+3:20
17Vilmer RybergMariestads FK14:37+3:34
18Svante EliassonGarphyttans IF14:47+3:44
18David ThapperVästerås SOK14:47+3:44
20Calle WärnOK Skogshjortarna15:12+4:09
21Jonathan IhrsénSträngnäs-Malmby OL15:33+4:30
22Elias JosefssonVästvärmlands OK15:38+4:35
23Alfred DrottzOK Skärmen15:44+4:41
24Walter BlomqvistJönköpings OK15:55+4:52
25Hugo ZetterbergVästerås SOK15:57+4:54
26Erik NyströmTolered-Utby Ol-klubb16:01+4:58
27Erik KarlénOK Gipen16:06+5:03
28Eric ÅhlÅmåls OK16:11+5:08
29Floyd GerhardtBrattås CK16:21+5:18
30Emil AnderssonRyda SK16:40+5:37
31Pontus NilssonÅmåls OK17:33+6:30
32Oliver Angberg JohnsonLindebygdens OK17:48+6:45
33Elliott RehnGränna-Bygdens OK17:52+6:49
34Oscar NoringVästerås SOK18:58+7:55
35Rasmus EliassonVästerås SOK19:17+8:14
36Alvar NivertFK Herkules19:21+8:18
37Olle NordinUlricehamns OK19:32+8:29
38Olle HaglundGarphyttans IF19:42+8:39
39Fabian LarssonOK Milan19:59+8:56
40Oscar LennellSträngnäs-Malmby OL20:06+9:03
41Oskar Von RosenIstrums SK20:15+9:12
42Elliot JägstedtHalmstad OK20:22+9:19
43Harald MartnerFrölunda OL20:29+9:26
44Lucas JanssonSäffle OK21:36+10:33
45Carl WännmanOK Södertörn21:37+10:34
46Joel GabrielssonKungälvs OK22:38+11:35
47Lukas RosengrenTjalve IF Norrköping22:45+11:42
48Albin AnderssonArboga OK22:49+11:46
49August OlofssonKatrineholms OK22:51+11:48
50Erik RothamelTolered-Utby Ol-klubb23:07+12:04
51Jonatan BarthOK Orinto23:33+12:30
52Harry SvenssonIstrums SK23:49+12:46
53Victor JohanssonSäffle OK23:55+12:52
54Henning JanegrenKFUM Örebro OK24:50+13:47
55Andreas WesterlundHerrljunga SK Skid o OL25:26+14:23
56Carl EdlingOK Älgen25:54+14:51
57Vidar KrokströmOK Skärmen26:54+15:51
58Neo BergNyköpings OK27:27+16:24
58Henning SöderhjelmOK Stigen27:27+16:24
60Oliver EdvardssonHjobygdens OK30:32+19:29
61Isak BergmanFellingsbro GOIF31:51+20:48
62Matheus Hammar BengtssonSträngnäs-Malmby OL32:19+21:16
63Jakob FahlströmGarphyttans IF32:20+21:17
64William JosefssonOK Kullingshof32:29+21:26
65Jonah StenilsOK Hällen32:34+21:31
66Alfred WestlinOK Kullingshof33:52+22:49
67Simon SvenssonOK Flundrehof34:20+23:17
68Carl HallOK Flundrehof36:06+25:03
69Castor FlordalKatrineholms OK39:29+28:26
70Linus AhlströmOK Flundrehof1:33:41+1:22:38
Emil WalleniusFrölunda OLej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser