Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

D11

1 590 m, 52 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Elvira KarmstigFK Friskus-Varberg10:00
2Selma PerssonFK Herkules12:30+2:30
3Lovisa ThybeckLindebygdens OK13:00+3:00
4Hilma TrofastJönköpings OK13:27+3:27
5Ida SylvanVänersborgs SK13:43+3:43
6Agnes PaulssonOK Löftan13:57+3:57
7Olivia GustafssonTrollhättans SOK14:02+4:02
7Emma SeguraKFUM Örebro OK14:02+4:02
9Nikki WeihartHestra IF14:49+4:49
10Wilma JonssonOK Tyr15:03+5:03
11Alivia EngströmKristinehamns OK15:40+5:40
12Alice KällstrandÅmåls OK16:14+6:14
13Elina KarlssonFK Herkules17:00+7:00
14Hanna MoldinSödertälje-Nykvarn OF17:05+7:05
15Ebba FryxellGarphyttans IF17:19+7:19
16Elsa ReuterÅmåls OK17:30+7:30
17Julia EkdahlHagaby GoIF Örebro17:45+7:45
18Tilde ÖstbergIK Uven18:34+8:34
19Ella NybergSkattkärrs SOK18:53+8:53
20Siri RehnGränna-Bygdens OK19:15+9:15
21Tuva EkdahlIstrums SK19:17+9:17
21Isabell KnutssonOK Kullingshof19:17+9:17
23Ingela GlueOK Skärmen19:46+9:46
24Edith BergenfurSkattkärrs SOK19:52+9:52
25Elsa ForsengLjungskile FK19:59+9:59
26Evelina BjörkmanKungälvs OK20:06+10:06
27Katja SmittSödertälje-Nykvarn OF20:14+10:14
28Nora PantzarOK Skogsvargarna20:17+10:17
29Saga PetterssonHjobygdens OK20:34+10:34
30Elma MagnellKatrineholms OK20:36+10:36
30Elsa IngemarssonHestra IF20:36+10:36
32Alma Van OostenIK Gandvik20:56+10:56
33Sigrid HolmgrenGamleby OK22:00+12:00
34Tindra BlomkvistSkattkärrs SOK23:04+13:04
35Molly ÅgesjöSOK Träff24:01+14:01
36Emilia EricsonNyköpings OK24:37+14:37
37Irma MalmströmVästerås SOK24:43+14:43
38Idrunn Van AgthovenMariestads FK24:46+14:46
39Ida NolåkersHagaby GoIF Örebro25:10+15:10
40Elsa WikströmStångenäs AIS26:09+16:09
41Ida TofténSOK Träff26:23+16:23
42Elin ZachrissonKungälvs OK27:31+17:31
43Tyra GerdevågHagaby GoIF Örebro28:06+18:06
44Svea PellméStenungsunds OK31:58+21:58
45Astrid GradTibro OK33:56+23:56
46Elsa Karlsson BäcklundOK Skärmen35:20+25:20
47Tova PerssonBottnaryds IF41:36+31:36
48Iris DahlbergGarphyttans IF42:03+32:03
49Stina ThegelHagaby GoIF Örebro1:44:17+1:34:17
Tova EdgrenGarphyttans IFej godkänd
Evelina LindgrenLidköpings VSKej godkänd
Zmilla ArdforsOK Löftanej godkänd
Cornelia BerglundLidköpings VSKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser