Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

H10

1 480 m, 114 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Vilgot HellstenNyköpings OK10:08
2Olof HertinIK Hakarpspojkarna11:10+1:02
3Johannes AnderssonVänersborgs SK11:28+1:20
4Ulrik OlssonTolered-Utby Ol-klubb11:30+1:22
5Erik KylbornAlmby IK11:40+1:32
6Gustav KarlssonUlricehamns OK11:54+1:46
7Pontus CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb11:59+1:51
8Hjalmar JohanssonOK Alehof12:07+1:59
9Theo IllnerTjalve IF Norrköping12:32+2:24
10Axel PerssonGöteborg-Majorna OK12:34+2:26
11Vilgot VikströmTolered-Utby Ol-klubb12:39+2:31
12Henry NordströmKils OK12:41+2:33
13Gabriel LaineDegerfors OK12:49+2:41
14Filip StåhlSävedalens AIK12:54+2:46
15Jakob RingströmOK Landehof13:04+2:56
16Hjalmar AntonssonFK Friskus-Varberg13:17+3:09
16Theo ZaninottiGamleby OK13:17+3:09
18Simon SkottÅmåls OK13:31+3:23
19Mio ErikssonOK Milan13:34+3:26
20Måns DahlbergAlmby IK13:39+3:31
21Malte AnderssonTrollhättans SOK13:41+3:33
22Alexander ThulinVästerås SOK13:52+3:44
23Martin SkovbjergFrölunda OL14:15+4:07
24Anton BäckLerums SOK14:37+4:29
25Oscar WärnOK Skogshjortarna14:55+4:47
26Elton MagnellKatrineholms OK15:00+4:52
27Folke FranssonFK Friskus-Varberg15:16+5:08
28Alfred MartinssonJönköpings OK15:22+5:14
29Arvid HägerstrandKungälvs OK15:30+5:22
29Emil ÖbergOK Hällen15:30+5:22
31Gustaf IngelsboOK Tranan15:44+5:36
32Victor PalmqvistNyköpings OK15:45+5:37
33Vide KlingbergLjungskile FK16:07+5:59
34Mattias StrandbergGamleby OK16:20+6:12
35Viktor HorndahlIF Rigor16:25+6:17
36Ludvig Björnberg FärdigNyköpings OK16:30+6:22
37Ludvig BurvallOK Orinto16:34+6:26
38Nils TholénOK Skogshjortarna16:37+6:29
39Axel PerssonFK Herkules16:42+6:34
40Jonatan SahlénIF Hagen17:09+7:01
40Melwin LennartssonMarkbygdens OK17:09+7:01
42Malkom MalmqvistOK Tor17:21+7:13
43Albin NilssonGamleby OK17:28+7:20
44Oliver RunestavAlmby IK17:37+7:29
45Oskar GustafssonTrollhättans SOK17:39+7:31
46Jonathan PeterssonNyköpings OK17:45+7:37
47Oscar (Kevin) LundbyTjalve IF Norrköping17:54+7:46
48Hilding MartinssonLerums SOK18:16+8:08
49Melker SamorLerums SOK18:22+8:14
50Martin MarjakajSödertälje-Nykvarn OF18:24+8:16
51Rasmus LindénUddevalla OK18:41+8:33
52Wilhelm BjöremarkFjärås AIK18:42+8:34
53Erik HallonqvistAlmby IK18:45+8:37
54Elgot SinaiVästerviks OK18:57+8:49
55Hannes SonnerfjordJönköpings OK19:13+9:05
56Arvid LiljaGöteborg-Majorna OK19:15+9:07
57Sven TholénOK Skogshjortarna19:25+9:17
58Linus HolmbergOK Gränsen19:31+9:23
58Lucas Bodin LiliegrenOK Djerf19:31+9:23
60Einar RoessnerKvillebyns SK19:45+9:37
61Vide FlinkFjärås AIK19:52+9:44
62Kasper Bjurgren KarlssonJönköpings OK19:53+9:45
63Rasmus KruseKFUM Örebro OK19:59+9:51
64Fredrik Stolt ÖstermanOK Skogsvargarna20:11+10:03
65Olle BlomqvistMarkbygdens OK20:20+10:12
66Emil GrankvistArboga OK20:23+10:15
67Gösta WallinSträngnäs-Malmby OL20:27+10:19
68Alrik WikströmOK Tyr20:41+10:33
69Martin WännmanOK Södertörn20:56+10:48
70Jonathan EnarssonKöping-Kolsva OK21:24+11:16
71Sindre Van AgthovenMariestads FK21:39+11:31
72Axel GerdevågHagaby GoIF Örebro21:40+11:32
73Oscar AhlstedtÅmåls OK22:32+12:24
74Oskar JönssonFrämmestads IK22:45+12:37
75Kasper LindebergLindebygdens OK23:00+12:52
76Noel AnderssonOK Tranan23:16+13:08
77Loke ZeinowOK Hällen23:31+13:23
78Joel LarssonOK Tor23:40+13:32
79Calle DahlsonOK Gränsen23:56+13:48
80Alfred EdmanLerums SOK24:17+14:09
81Nils NilvérFK Herkules24:31+14:23
82Alfred TersingOK Flundrehof25:05+14:57
83August HedinNyköpings OK25:12+15:04
84Vilgot NilssonStenungsunds OK26:06+15:58
85Olle LandstorpOK Tor26:31+16:23
86Dag AnderssonVästerås SOK26:39+16:31
87Valter LindgrenIstrums SK26:42+16:34
88Olle LaasOK Skogshjortarna26:49+16:41
89Rasmus WilhelmsonTjalve IF Norrköping26:53+16:45
90David MatanovicVästerviks OK27:03+16:55
91Harald CarlssonKFUM Örebro OK27:10+17:02
92Einar GranatMarkbygdens OK27:19+17:11
93Casper EnarssonKöping-Kolsva OK28:21+18:13
94Damian Shewket Tofiq KareliussonOK Hällen28:24+18:16
95Simon EnarssonKöping-Kolsva OK31:29+21:21
96Gustaf GradTibro OK31:33+21:25
97Melker ClashammarNyköpings OK32:48+22:40
98Alvin IrhageIK Gandvik33:00+22:52
99Oliver Borrego OlssonSävedalens AIK33:13+23:05
100Max SylvanVänersborgs SK33:41+23:33
101Adam LindgrenOK Tor34:20+24:12
102Elis MarmanderFK Friskus-Varberg38:40+28:32
103Viktor KallinKFUM Örebro OK43:02+32:54
104Vincent SamuelssonTibro OK43:03+32:55
105Fabian FurehillMullsjö SOK46:55+36:47
106Elias OhlssonBrattås CK55:21+45:13
107Gustav ThorssonRyda SK1:11:08+1:01:00
Emil WinnerstamEskilstuna OLej godkänd
Olle OldaeusVästerås SOKej godkänd
Theodor ThenanderVästerås SOKej godkänd
Vincent OrreLindebygdens OKej godkänd
Jeremiah Hammar BengtssonSträngnäs-Malmby OLej godkänd
Folke SöderlundUlricehamns OKej godkänd
Sixten TörnströmFK Friskus-Varbergej godkänd
Sixten NordinOK Hällenej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser