Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

D45

1 790 m, 53 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ulrika KindlundOK Tranan12:59
2Kristina AnelandOK Ravinen14:06+1:07
3Gisela LindFK Herkules15:13+2:14
4Nina AhlénIF Hagen15:37+2:38
5Ulrika RundbladFrämmestads IK15:46+2:47
6Maria Rosén ThelinJönköpings OK15:52+2:53
7Anna OlinIK Hakarpspojkarna15:54+2:55
8Annika BygdénSödertälje-Nykvarn OF16:16+3:17
9Malin HalldinKFUM Örebro OK16:21+3:22
10Karin NilssonGarphyttans IF16:28+3:29
11Katrin SkeppSävedalens AIK16:35+3:36
12Maria IngemarssonHestra IF16:42+3:43
13Anna LennartssonNässjö OK16:48+3:49
14Marie SvenskTjällmo-Godegårds OK17:03+4:04
15Anna-Karin MattssonSkattkärrs SOK17:19+4:20
16Ulrika GranforsIF Rigor17:24+4:25
17Erika JedarOK Tor17:45+4:46
18Karin AnderssonOK Tisaren17:51+4:52
19Monica AnderssonVingåkers OK18:22+5:23
20Eva OdeVästerås SOK18:28+5:29
21Angelica BrandqvistTibro OK18:35+5:36
22Inger CederbergVänersborgs SK18:38+5:39
23Marie-louise PerssonFK Herkules18:39+5:40
24Ellinor JohanssonOK Alehof18:54+5:55
25Anna GustafssonKFUM Örebro OK18:58+5:59
26Madeleine JohanssonOK Skogshjortarna19:18+6:19
27Karin AlthoffKungälvs OK19:29+6:30
28Maria AspIFK Göteborg Orientering19:47+6:48
29Malin JohanssonFK Friskus-Varberg20:09+7:10
30Ulrika OdénFjärås AIK20:29+7:30
31Malin KlaseniusKFUM Örebro OK20:41+7:42
32Karin NorlanderOK Nackhe20:45+7:46
33Sofia GustafssonTrollhättans SOK21:03+8:04
34Anna-Karin NorrmanGöteborg-Majorna OK21:23+8:24
35Åsa SylvanVänersborgs SK22:24+9:25
36Camilla DahlsonOK Gränsen22:59+10:00
37Lotta PetersénOK Njudung23:09+10:10
38Monica GrönkvistJönköpings OK23:18+10:19
39Sofie IllnerTjalve IF Norrköping23:28+10:29
40Camilla HöögOK Motala23:34+10:35
41Susann SkovbjergFrölunda OL23:44+10:45
42Katrin PellméStenungsunds OK24:31+11:32
43Karin ZimmermanTjalve IF Norrköping25:16+12:17
44Karin ThörnbladOK Flundrehof25:35+12:36
45Tove StrandbergGamleby OK26:35+13:36
46Yvonne WeihardSävedalens AIK27:35+14:36
47Cecilia HolmbergOK Tylöskog28:06+15:07
48Hanna WigforssArboga OK30:34+17:35
49Teres ZachrissonKungälvs OK33:47+20:48
50Annika VildinFK Herkules34:13+21:14
51Gunilla GlimténOK Löftan34:21+21:22
52Jessica Käck KarlssonMariestads FK37:02+24:03
Jeanette BlomOK Löftanej godkänd
Eija LauriFK Herkulesej start
Åsa Tiare CarlssonNässjö OKej start
Christina SüdhoffBrattås CKej start
Eva ÖhrvallOK Skogshjortarnaej start
Julia SöderlundUlricehamns OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser