Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

U1

1 290 m, 150 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Albin RundbladFrämmestads IK11:03
2Lukas JarelvIF Hallby SOK12:45+1:42
3Kalle SundkvistOK Gränsen13:20+2:17
4Filip AlpstenTidaholm SOK Sisu13:30+2:27
5Oskar AnderssonOK Nackhe14:20+3:17
6Malte StenhagNässjö OK14:23+3:20
7Max JarelvIF Hallby SOK14:40+3:37
8Maja SamuelssonIF Hallby SOK14:44+3:41
9Jens EliassonIK Hakarpspojkarna15:23+4:20
10Julia ForsbergAskersunds OK15:37+4:34
11Minna AnderssonFK Herkules16:08+5:05
12Arvid TidstrandIF Hallby SOK16:17+5:14
12Lukas ÖbergOK Hällen16:17+5:14
14Elias ÖbergOK Hällen16:20+5:17
15Gustav OlssonOK Amne16:24+5:21
16Linnea SundkvistKatrineholms OK16:42+5:39
17Ellie SamuelssonOK Skärmen16:46+5:43
18Astrid AhlgrenIK Gandvik17:05+6:02
19Viktor SamorLerums SOK17:23+6:20
20Tage NilssonLidköpings VSK17:29+6:26
21André ÖhlingOK Tor17:45+6:42
22Algot SamuelssonIF Hallby SOK17:50+6:47
23Gösta LundgrenSOK Träff17:51+6:48
24Edvin JohannesdalSkattkärrs SOK17:52+6:49
25Erik RundströmOK Kullingshof17:54+6:51
26Matilda KarlénOK Gipen17:58+6:55
26Alma KarlénOK Gipen17:58+6:55
26Nellie LennartssonMarkbygdens OK17:58+6:55
29Erik HägerstrandKungälvs OK18:02+6:59
30Elin KarlssonLerums SOK18:06+7:03
31Märta CarlesonKFUM Örebro OK18:12+7:09
32Saga UndemarKFUM Örebro OK18:15+7:12
33Casper AnderssonOK Nackhe18:36+7:33
34Alinda RundqvistOK Nackhe18:43+7:40
35Aimee StraatOK Älgen18:47+7:44
35Mara StraatOK Älgen18:47+7:44
37Zamuel ArdforsOK Löftan18:54+7:51
38Egon PalmérUlricehamns OK19:05+8:02
39Bertil SörmanHjobygdens OK19:14+8:11
40Nova CarlidenHalmstad OK19:23+8:20
41Emil OlinIK Hakarpspojkarna19:27+8:24
42Hannes ModénVänersborgs SK19:31+8:28
43Vidar NilssonLidköpings VSK19:34+8:31
44Ellen SjöbergOK Skärmen19:58+8:55
45Knut ErikssonBrattås CK20:03+9:00
46Elias ZitkaUlricehamns OK20:12+9:09
47Oskar RödströmStångenäs AIS20:23+9:20
48Vilma BergqvistIF Hagen20:35+9:32
49Benias PerssonGällstadbygdens SOK20:36+9:33
50Carl HultJönköpings OK20:40+9:37
51Efraim WestinIstrums SK20:47+9:44
52Robin LönnHalmstad OK20:59+9:56
53Lilja Shewket Tofiq KareliussonOK Hällen21:02+9:59
54Hilding UndemarKFUM Örebro OK21:03+10:00
55Tuva CarlinKlubblös21:18+10:15
56Jesper KjellgrenOK Älgen21:20+10:17
57Bria EngströmKristinehamns OK21:49+10:46
58Elvin MagnellKatrineholms OK22:02+10:59
59Filip JohanssonOK Nackhe22:33+11:30
60Isak JohanssonOK Nackhe22:36+11:33
61Ester OhlssonBrattås CK22:47+11:44
62Elvira EdmanLerums SOK22:50+11:47
63Arvid SamuelssonOK Skärmen23:01+11:58
64Lovis ErikssonOK Milan23:07+12:04
65Svea EngbladFrämmestads IK23:31+12:28
66Judith GranatMarkbygdens OK23:37+12:34
67Liv WestinIstrums SK23:52+12:49
68Alexander EkIF Hallby SOK23:54+12:51
69Elin WikströmStångenäs AIS24:16+13:13
70August LennartsonUlricehamns OK24:19+13:16
71Amanda PlawskiOK Roxen24:26+13:23
72Nora BringertKatrineholms OK24:50+13:47
73Alice MatanovicVästerviks OK25:15+14:12
74Albin PerbringUlricehamns OK25:29+14:26
75Elsa HolstHjobygdens OK25:33+14:30
76Ellie AnderssonHjobygdens OK25:37+14:34
77Emilia HederströmLerums SOK25:41+14:38
78Robin GullqvistVästvärmlands OK25:46+14:43
79Tilda NorlanderIF Hagen25:54+14:51
80Hedda AnderssonHjobygdens OK26:33+15:30
81Hugo ThoongGöteborg-Majorna OK26:35+15:32
82Hedda HernevidKatrineholms OK26:46+15:43
83Axel GustafssonDegerfors OK26:56+15:53
84Lisa CederlundAskersunds OK27:08+16:05
85Joel BjörkmanKungälvs OK27:36+16:33
86Elin ForsénJönköpings OK27:53+16:50
87Asta MörkTolered-Utby Ol-klubb28:04+17:01
88Elias ForsénJönköpings OK28:06+17:03
89Olle MörkTolered-Utby Ol-klubb28:09+17:06
90Arvid RosénFrämmestads IK28:25+17:22
90Konrad NoringHestra IF28:25+17:22
92Rasmus SalomonssonHalmstad OK28:33+17:30
93Ville AbrahamssonBrattås CK28:58+17:55
94Märta SörmanHjobygdens OK29:00+17:57
95Stella BergTolered-Utby Ol-klubb29:11+18:08
96Hillevi SvenssonIstrums SK29:42+18:39
97Elin CarlssonSödertälje-Nykvarn OF29:50+18:47
98Folke LarssonIstrums SK29:52+18:49
98Astrid SamuelssonLjungskile FK29:52+18:49
100Elin HurriIstrums SK29:55+18:52
101Lova HurriIstrums SK29:56+18:53
102Ellen EkdahlHagaby GoIF Örebro29:58+18:55
103Lova BergdahlOK Orinto30:12+19:09
104Vidar NilssonOK Orinto30:24+19:21
105Daniel Mc CannÅmåls OK31:11+20:08
106Alva BjöremarkFjärås AIK31:18+20:15
107Elin GustavssonHestra IF31:22+20:19
108Maja ZakariassonUddevalla OK31:53+20:50
109Liv ErikssonKatrineholms OK32:21+21:18
110Sebastian TormenaFK Herkules33:13+22:10
111Agnes HedlundÅmåls OK33:22+22:19
112Tricia KärrlanderAskersunds OK33:25+22:22
113Saga SjöstrandUlricehamns OK33:26+22:23
114Hanna ErikssonOK Skärmen33:43+22:40
115Margot GardIF Hallby SOK33:47+22:44
116Sammy BlomqvistNässjö OK33:53+22:50
117Hanna RundströmOK Kullingshof34:43+23:40
118Sebastian LanevikOK Kullingshof35:02+23:59
119Alice BjärkbyOK Kullingshof35:36+24:33
120Elis LarssonAlmby IK35:45+24:42
121Felix AndreenIF Rigor36:17+25:14
122Stina NilssonLindebygdens OK37:03+26:00
123Svea DackerudFellingsbro GOIF37:20+26:17
124Linnea BoerFellingsbro GOIF37:24+26:21
125Nemo KjellgrenOK Älgen37:32+26:29
126Ines DackerudFellingsbro GOIF39:39+28:36
127Vera Luna BoerFellingsbro GOIF39:48+28:45
128Tuva SalthammerOK Kullingshof40:38+29:35
129Lin PelanderOK Djerf40:57+29:54
129Matilda Henriksson RibeiroOK Djerf40:57+29:54
131Harry KnopfHalmstad OK41:07+30:04
132Olle WinnerstamEskilstuna OL42:52+31:49
133Alfons ÖsterbergTidaholm SOK Sisu43:05+32:02
134Maja NilssonLindebygdens OK45:49+34:46
135Frans OlssonTolered-Utby Ol-klubb50:54+39:51
136Paul AkagbobiLindebygdens OK54:39+43:36
137Rasmus PetterssonLindebygdens OK54:51+43:48
138Tilda BäckLerums SOK58:44+47:41
139Majken NorbergIK Gandvik1:09:56+58:53
140Adam NorlanderOK Nackhe1:14:53+1:03:50
141Simon LidénOK Kullingshof1:48:53+1:37:50
142Julian SalthammerOK Kullingshof2:00:41+1:49:38
Olle HolstHjobygdens OKej godkänd
Bo MöllerströmJönköpings OKej godkänd
Ellie JohanssonSäffle OKej godkänd
Theo JohanssonSäffle OKej godkänd
Frank BaeckOK Nackheej godkänd
Alva LeeOK Kullingshofej godkänd
Ingrid PåvelssonOK Kullingshofej godkänd
Olle IdhOK Flundrehofutgått
Hugo GustavssonHestra IFej start
Vilmer HolmquistÅmåls OKej start
Henry LarssonMullsjö SOKej start
Johanna LindströmTolered-Utby Ol-klubbej start
Thea LindvallEj klubbanslutenej start
Tim LoreforsIF Hallby SOKej start
Sofia LundströmSträngnäs-Malmby OLej start
Axel NestorGarphyttans IFej start
Lukas NiklassonAskersunds OKej start
Klara OldaeusVästerås SOKej start
Hilda SjöbergMariestads FKej start
Alfred SundemanAlmby IKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser