Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

U2

1 490 m, 189 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Vincent LjungbergOK Tyr14:19
2Kevin Angberg JohnsonLindebygdens OK14:48+0:29
3Linnéa SkeppnerGarphyttans IF15:23+1:04
4Karl Hugo NilssonOK Orinto15:36+1:17
5Alvin LindFK Herkules16:23+2:04
5Love VikströmTolered-Utby Ol-klubb16:23+2:04
7Theo KärrlanderAskersunds OK16:42+2:23
8Filip KarlssonOK Amne16:59+2:40
9Oskar OlssonÅmåls OK17:13+2:54
10Emma LindströmTolered-Utby Ol-klubb17:18+2:59
11Hanna LiljaOK Älgen17:38+3:19
12Elis LjungbergTolered-Utby Ol-klubb17:48+3:29
13Hannes AndreenIF Rigor17:54+3:35
14Elias KilebrandEksjö SOK18:02+3:43
15Arvid CarlesonKFUM Örebro OK18:31+4:12
16Wilmer KarlssonFK Herkules18:37+4:18
17Elin DjerfGarphyttans IF18:40+4:21
18Emil LanevikOK Kullingshof18:41+4:22
18Ludwig BjärkbyOK Kullingshof18:41+4:22
20Petter Wik GyllenstenFK Herkules18:42+4:23
21Olof KarlssonFK Herkules18:49+4:30
22Elsa WisslerFK Herkules19:05+4:46
23Suleiman AbduhalimFellingsbro GOIF19:29+5:10
23Nalid SaadiFellingsbro GOIF19:29+5:10
25Felix WeihardSävedalens AIK19:34+5:15
25Linnea HerzigIstrums SK19:34+5:15
27Patricia ErikssonOK Skärmen19:35+5:16
28Tim AnderssonOK Tranan19:46+5:27
29Leon BardIF Hallby SOK19:55+5:36
30Hugo SigvardssonAskersunds OK20:08+5:49
31Viktor ZachrissonOK Alehof20:21+6:02
32Jakob SundbergLjungskile FK20:29+6:10
33Hugo SchülerIstrums SK20:33+6:14
34Louise SköldOK Klyftamo20:34+6:15
35Sara SjöblomOK Klyftamo20:38+6:19
36Assar Rosén ThelinJönköpings OK20:41+6:22
37Alma SkeppnerGarphyttans IF20:42+6:23
38Annie SchröderOK Skogshjortarna20:51+6:32
39Theo LiljaKatrineholms OK20:59+6:40
40Max GauffinSödertälje-Nykvarn OF21:28+7:09
41Milou AnderssonSOK Träff21:36+7:17
42Ebba GöranssonLidköpings VSK21:49+7:30
43Mohamed Mahdi RezaiFellingsbro GOIF21:50+7:31
44Mohamad NaheriFellingsbro GOIF22:05+7:46
45Lovisa BerglundLidköpings VSK22:07+7:48
46Elin BergHalmstad OK22:18+7:59
47Inga EliassonGarphyttans IF22:24+8:05
48Folke WikströmOK Skogsvargarna22:27+8:08
49Max CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb22:35+8:16
50Simon FlintaFK Herkules22:36+8:17
51Maja EliassonFK Friskus-Varberg22:43+8:24
52Waldemar HaraldssonOK Kullingshof22:46+8:27
53Alvin JagelundBrattås CK22:47+8:28
53Albin PåvelssonOK Kullingshof22:47+8:28
55Linnea RevahlGarphyttans IF22:48+8:29
56Arvid KnutssonOK Kullingshof22:49+8:30
57Henry Adrian ForsbergGöteborg-Majorna OK22:55+8:36
58Siri WallanderBrattås CK23:08+8:49
59Gustav HederIK Gandvik23:37+9:18
60Erik Espitalier AnderssonIK Gandvik23:40+9:21
60Oliver SchillNässjö OK23:40+9:21
62Henning AndreassonOK Skogshjortarna23:52+9:33
63Baltazar RobertssonGarphyttans IF23:56+9:37
64Clara BergmanFellingsbro GOIF24:20+10:01
65Molly SundbergAskersunds OK24:33+10:14
66Zebulon AnderssonSOK Träff24:34+10:15
66Pennie SvedjenäsOK Skogshjortarna24:34+10:15
68Arvid LennartssonUlricehamns OK24:35+10:16
69Theo KronmarkerMullsjö SOK24:40+10:21
70Amelie FranssonJönköpings OK24:46+10:27
71Erik_05 LundbomAskersunds OK24:48+10:29
72Stina GustafssonHalmstad OK24:52+10:33
73Emelie LundbomAskersunds OK24:54+10:35
74Tuwe WidmarkAlmby IK24:59+10:40
75Melker ÖstbergIK Uven25:08+10:49
75Ida AmbjörnssonFK Herkules25:08+10:49
77Ludvig SjöbergOK Skärmen25:16+10:57
77Nova AlmBrattås CK25:16+10:57
79Rasmus NoringVästerås SOK25:17+10:58
79Elvira ZellmanFK Boken25:17+10:58
81Sara NylénSOK Träff25:22+11:03
81Saga AlmBrattås CK25:22+11:03
83Jonathan RingströmRydboholms SK25:23+11:04
84Elias GlemringOK Skogsvargarna25:24+11:05
85Oskar ZitkaUlricehamns OK25:27+11:08
86Leo ArabäckUlricehamns OK25:30+11:11
87Moa HjalmarssonAskersunds OK25:39+11:20
88Hedda LjungbergTolered-Utby Ol-klubb25:40+11:21
89Vera WesthMullsjö SOK25:52+11:33
90Emma JohanssonOK Skärmen26:06+11:47
91Edvin AlebergIF Hagen26:16+11:57
92Ida SchüllerqvistVästerviks OK26:17+11:58
93Anton JohanssonOK Amne26:30+12:11
93Lydia LindénMullsjö SOK26:30+12:11
95Malte ThörnIF Hagen26:38+12:19
96Maja NyströmLidköpings VSK26:43+12:24
97Carl Wik GyllenstenFK Herkules26:48+12:29
98Nils SundellÅmåls OK26:53+12:34
99Liv JakobssonOK Skogshjortarna27:13+12:54
100Emmelie Woronin-SvenssonKils OK27:18+12:59
101Sture HögsellKristinehamns OK27:19+13:00
101Sofia HulthénOK Flundrehof27:19+13:00
103Alva MellegårdLidköpings VSK27:21+13:02
104Elin EdlingOK Älgen27:32+13:13
105Vilma WesterbergIF Hagen27:34+13:15
106Junia TorstensvikFK Friskus-Varberg27:36+13:17
107Ida NilssonÅmåls OK27:39+13:20
108Alma AnderssonFK Herkules27:45+13:26
109Oliver WärmeAskersunds OK27:53+13:34
110Tova ÖsterbergTidaholm SOK Sisu27:54+13:35
111Hilda LanevikOK Kullingshof27:56+13:37
112Linnéa HaraldssonOK Kullingshof28:00+13:41
113Alfons StenilsOK Hällen28:11+13:52
114Samuel EkholmTibro OK28:48+14:29
115Liv PihlgrenUlricehamns OK28:49+14:30
116Eric FahlenLerums SOK28:51+14:32
117Anton HenricssonOK Tyr28:57+14:38
118Ingrid CarlbergAlmby IK29:03+14:44
119Ella FahlénLerums SOK29:22+15:03
120Eskil NygårdOK Skogshjortarna29:27+15:08
121Emma AirimanOK Älgen29:34+15:15
122Emilia AxelssonOK 64 Torpa29:36+15:17
123Wilma PåhlmanIstrums SK29:44+15:25
124Isac BardIF Hallby SOK29:53+15:34
125Jesper ErikssonOK Skärmen30:11+15:52
126Andre ErikssonOK Skärmen30:14+15:55
127Hubert DrapellaVänersborgs SK30:17+15:58
128Basia DrapellaVänersborgs SK30:25+16:06
129Tore BergAlmby IK30:32+16:13
130Wilmer AhltunAlmby IK30:40+16:21
131Ebba KällnerOK Gränsen30:45+16:26
132Maja HovbäckOK Gränsen30:46+16:27
133Lucas KraufvelinOK Gipen30:55+16:36
134Hanna LarssonOK Gipen30:57+16:38
135Emil HellströmÅmåls OK31:16+16:57
136Oliver NilssonOK Flundrehof31:32+17:13
137Tyra HäggqvistKils OK31:53+17:34
138Axel LindénMullsjö SOK32:06+17:47
139Elias LindénMullsjö SOK32:09+17:50
140Thelma BlohmOK Orinto32:28+18:09
141Konrad LindénMullsjö SOK32:36+18:17
142Arvid LindénMullsjö SOK32:37+18:18
143William AlfredssonOK Flundrehof32:39+18:20
144Melker LöfFK Herkules32:40+18:21
145Elise JohanssonNässjö OK32:59+18:40
146Hilma KnopfHalmstad OK33:01+18:42
147Sigrid EdensvärdOK Kullingshof33:06+18:47
148Saga LeeOK Kullingshof33:10+18:51
148Efraim VictorzonMullsjö SOK33:10+18:51
150Sofie GustafssonDegerfors OK33:13+18:54
151Annie HaglundLindebygdens OK33:21+19:02
152Althea VictorzonMullsjö SOK33:48+19:29
153Selma RössvikMullsjö SOK33:59+19:40
154Alice SandeliusFK Herkules34:06+19:47
155Sixten FagerlindMarkbygdens OK34:11+19:52
156Astrid FagerlindMarkbygdens OK34:14+19:55
157Rasmus ÅbergGarphyttans IF34:42+20:23
158Folke SchönKFUM Örebro OK34:44+20:25
158John WadströmTibro OK34:44+20:25
158Eskil VersénTibro OK34:44+20:25
161Agnes AxelssonOK 64 Torpa34:47+20:28
162Frans SkoogÅmåls OK35:00+20:41
163Colin Mc CannÅmåls OK35:21+21:02
164Alice PantzarOK Skogsvargarna35:29+21:10
165Ellen HallonqvistAlmby IK36:16+21:57
166David EkholmTibro OK36:48+22:29
167Nova Angrimer JohanssonTibro OK38:46+24:27
168Saga VersénTibro OK38:47+24:28
169Frida ErikssonÅmåls OK39:39+25:20
170Sara ErikssonÅmåls OK39:40+25:21
171Tex LovénAlmby IK40:14+25:55
172Angelika LjungmanSävedalens AIK41:22+27:03
173Klara JeppssonOK Kullingshof41:58+27:39
174Ylva SöderhjelmOK Stigen42:18+27:59
175Noah GrundbergSävedalens AIK42:39+28:20
175Artur IngulfSävedalens AIK42:39+28:20
177Mattias ReulOK Orinto42:43+28:24
178Clara HallOK Flundrehof47:47+33:28
179Alfred SvenssonOK Skogsvargarna47:59+33:40
180August PalmOK Orinto48:01+33:42
181Emma SandelmarkOK Skogsvargarna48:43+34:24
182Olle DackerudFellingsbro GOIF1:00:24+46:05
183Julia RingabyFellingsbro GOIF1:00:27+46:08
184Simon SamuelssonTibro OK1:04:04+49:45
185Stina GradTibro OK1:04:09+49:50
186Sigrid JanegrenKFUM Örebro OK1:20:10+1:05:51
Jonna DoeringGarphyttans IFej godkänd
Petter BergqvistGarphyttans IFej godkänd
Natalie KindervallAskersunds OKej godkänd
Ismail BisarovFellingsbro GOIFej start
Emilia LennellSträngnäs-Malmby OLej start
Jonathan LiljaOK Älgenej start
Stina LoreforsIF Hallby SOKej start
Neo NiklassonAskersunds OKej start
Vilmer SundemanAlmby IKej start
Ebba VestmanAlmby IKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser