Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Sommarlandssprinten

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Sommarlandssprinten
Arrangörsorganisation: IK Gandvik
Datum: söndag 9 juni 2019

Öppen 3

1 730 m, 135 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Stefan AbrahamssonBrattås CK13:09
2Tomas JohanssonAskersunds OK13:12+0:03
3Magnus OlssonJönköpings OK13:21+0:12
4Josefin HorndahlIF Rigor14:13+1:04
5Henrik JarelvIF Hallby SOK14:35+1:26
6Anders HaraldssonOK Kullingshof14:46+1:37
7Per GardIF Hallby SOK15:03+1:54
8Mattias (Gf) SalomonssonHalmstad OK15:41+2:32
9Annica AlmBrattås CK16:14+3:05
10Daniel TidstrandIF Hallby SOK16:16+3:07
11Josephine LinderothIF Hagen16:42+3:33
12Magnus KarlssonAskersunds OK16:44+3:35
13Jenny KarlssonAskersunds OK16:46+3:37
14Johan AnderssonHjobygdens OK16:56+3:47
15Anna WikFK Herkules16:57+3:48
16Sebastian NygrenOK Skogsvargarna18:12+5:03
17Andreas SjögrenTidaholm SOK Sisu18:16+5:07
17Lena JakobssonGamleby OK18:16+5:07
19Pehr BodinOK Djerf18:22+5:13
20Henrik JohanssonHalmstad OK18:25+5:16
21Erica LaineDegerfors OK18:55+5:46
22Matthias DahlbergGarphyttans IF18:58+5:49
22Frida JohanssonNässjö OK18:58+5:49
24Fredrik LundströmSträngnäs-Malmby OL19:05+5:56
25Saara NummelinGarphyttans IF19:09+6:00
26Emma WikströmOK Skogsvargarna19:10+6:01
27Martina BengtssonFK Friskus-Varberg19:15+6:06
28Therese EdlundAskersunds OK19:23+6:14
29Jenny HorndahlIF Rigor19:35+6:26
30Roland KarlssonSOK Träff19:46+6:37
31Stephanie BaidaUlricehamns OK20:05+6:56
32Helen KarlssonLerums SOK20:08+6:59
33Maria Fyhr BodinIF Hallby SOK20:26+7:17
34Anna HögbergOK Tranan20:37+7:28
35Vilhelm LernevikIK Hakarpspojkarna20:38+7:29
36Anna PlawskiOK Roxen20:40+7:31
37Olle FrykfeldtIK Hakarpspojkarna20:44+7:35
38Caroline BlohmOK Orinto20:51+7:42
39Linnea EkmarkHjobygdens OK20:56+7:47
40Hanna SundkvistOK Gränsen21:01+7:52
41Malin NordlundIF Hagen21:26+8:17
42Lova SöderströmVästerviks OK21:32+8:23
43Magnus WidmarkAlmby IK21:35+8:26
44Sara AnderssonVänersborgs SK21:51+8:42
45Himla ErnfridssonVästerviks OK21:53+8:44
46Ludvig NilssonStenungsunds OK21:59+8:50
47Kristina HasselboSträngnäs-Malmby OL22:01+8:52
47Isac BäckmanOK Motala22:01+8:52
49Alice DegermanGamleby OK22:02+8:53
50Magnus NilssonStenungsunds OK22:06+8:57
51Kristina OlssonJönköpings OK22:11+9:02
52Ulrika SamuelssonOK Skärmen22:14+9:05
53Alma GullbrandIF Hagen22:17+9:08
54Markus GrehnVästerviks OK22:21+9:12
55Eva RoessnerKvillebyns SK22:39+9:30
55Lena JohanssonOK Njudung22:39+9:30
57Sumali SkottÅmåls OK22:41+9:32
57Ulf PalmqvistOK Njudung22:41+9:32
59Joakim WikströmOK Skogsvargarna22:42+9:33
60Ingemar AhlbergOK Skogsvargarna23:00+9:51
61Alice EinarssonBrattås CK23:14+10:05
62Nora AxelssonOK 64 Torpa23:18+10:09
63Henrik HovbäckOK Gränsen23:27+10:18
64Tobias ErikssonÅmåls OK23:34+10:25
65Sofia NystrandOK Klyftamo23:45+10:36
66Katarina ErikssonOK Klyftamo23:47+10:38
67Laila EkmarkHjobygdens OK23:48+10:39
68Lisa JohanssonHalmstad OK23:50+10:41
69Maria EinarssonBrattås CK23:53+10:44
70Christian Eriksson NordlundIF Hagen23:57+10:48
71Andreas LignellBrattås CK24:17+11:08
72Karolina SundbergAskersunds OK25:20+12:11
73Cajsa VånsjöArboga OK25:35+12:26
73Ulrika LjungmanSävedalens AIK25:35+12:26
75Zsuzsa BartikSävedalens AIK25:37+12:28
76Cristian LinderothIF Hagen25:38+12:29
77Sofia HärdvallAskersunds OK25:40+12:31
78Carlos Aristondo MelgarOK Tor25:52+12:43
79Emma Johansson ThoongGöteborg-Majorna OK26:05+12:56
80Anna VerhagenOK Orinto26:08+12:59
81Tomas Johansson WickströmOK Tor26:18+13:09
82Alfred MartinssonMarkbygdens OK26:20+13:11
83Signe EkmarkHjobygdens OK26:22+13:13
84Petra HermannVästerås SOK26:27+13:18
85Marie-Helen HaglundLindebygdens OK26:28+13:19
86Ida ErikssonKatrineholms OK26:54+13:45
87Karin PantzarOK Skogsvargarna26:55+13:46
88Märta HolmgrenGamleby OK26:57+13:48
88Simon LindahlFK Herkules26:57+13:48
90Aina NilvérFK Herkules27:01+13:52
91Filip ÖstbergIK Uven27:04+13:55
92Jessica KärrlanderAskersunds OK27:32+14:23
93Ulrika AppelgrenTrollhättans SOK27:39+14:30
94Petter KärrlanderAskersunds OK27:55+14:46
95Gustav AngrimerUlricehamns OK28:09+15:00
96Jennie (Gf) SalomonssonHalmstad OK28:40+15:31
97Malin HelmerssonOK Skogsvargarna28:48+15:39
98Camilla DjerfGarphyttans IF28:50+15:41
99Anna HaraldssonIF Hallby SOK28:56+15:47
100Jan-Erik NystrandOK Klyftamo29:02+15:53
101Monica KällbergOK Skogsvargarna29:07+15:58
102Gabriel KjellgrenOK Älgen29:21+16:12
103Britta ErikssonÅmåls OK29:37+16:28
104Miranda RadakovitsSödertälje-Nykvarn OF29:41+16:32
105Linda WickströmOK Tor30:04+16:55
106Filip HenricssonOK Tyr30:12+17:03
107Maria NilssonLidköpings VSK30:21+17:12
108Olof IngulfSävedalens AIK31:38+18:29
109Mattias AnderssonOK Skogsvargarna31:45+18:36
110Theresa LinderothIF Hagen32:20+19:11
111Siri CarlssonSödertälje-Nykvarn OF32:41+19:32
112Elsa AronstamOK Skogshjortarna32:47+19:38
113Esther AronstamOK Skogshjortarna32:49+19:40
114Isabel AronstamOK Skogshjortarna32:52+19:43
115Arvid WickmanTibro OK33:35+20:26
116Marie WickmanTibro OK33:40+20:31
117Karin JanssonOK Skogshjortarna33:50+20:41
118Jessika PeterssonNyköpings OK34:58+21:49
119Alexia PalmOK Orinto35:55+22:46
120Gun ThorssonRyda SK37:06+23:57
121Mia LundellIF Hallby SOK37:42+24:33
122Sara GardIF Hallby SOK37:58+24:49
123Elin WesterlundHerrljunga SK Skid o OL41:03+27:54
124Anna AnderssonHerrljunga SK Skid o OL41:06+27:57
125Karin MånssonLidköpings VSK42:58+29:49
126Max ErikssonKatrineholms OK58:19+45:10
127Jennie AkagbobiLindebygdens OK1:07:11+54:02
128Lars HellstrandhKFUM Örebro OK1:23:21+1:10:12
129Siw OlaussonOK Orinto1:31:14+1:18:05
Hugo FrisellVästerviks OKej godkänd
Isabella LaineDegerfors OKej godkänd
Silvana LilleengHerrestads AIFej godkänd
Vilma LöfgrenOK Skogshjortarnaej godkänd
Bengt HogedalOK Gipenej godkänd
Karin HolmgrenGamleby OKej godkänd
Magnus Augustsson RoessnerKvillebyns SKej start
Sandra AxelssonVänersborgs SKej start
Linda CarlbomUlricehamns OKej start
Alice EkmarkHjobygdens OKej start
Camilla LoreforsIF Hallby SOKej start
Emelie NestorGarphyttans IFej start
Cecilia NiklassonAskersunds OKej start
Henrik Brasse NiklassonAskersunds OKej start
Charlotta NynäsStenungsunds OKej start
Smilla ReuteråsTjalve IF Norrköpingej start
Arvid RydellIF Hallby SOKej start
Melvin SjöstrandUlricehamns OKej start
Tobias SyrénNässjö OKej start
Maria VestmanAlmby IKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser