Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för U-ringen 2018 Etapp 2: Långhundra IF

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: U-ringen 2018 Etapp 2: Långhundra IF
Arrangörsorganisationer: IF Thor / Långhundra IF / OK Linné
Datum: tisdag 22 maj 2018

Klasser: Visa alla | D17-20 | H17-20 | D16 | H16 | D14 | H14 | D12 | H12 | D10 | H10 | Insk | U1 | U2 | U3 | U4 | U5 | Vuxna nybörjare

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

U1

1 220 m, 71 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Axel GuggiIF Thor12:32
2Edvin SandbergIF Thor13:13+0:41
3Elias VikmanOK Linné13:40+1:08
4Bella ViggesLånghundra IF13:48+1:16
5Nathanael Huss LandströmOK Linné14:16+1:44
6Joel WesterberghRasbo IK14:27+1:55
7Valdemar EkblomOK Linné14:42+2:10
8Hedvig AnderssonOK Linné14:55+2:23
9Nathalie RosqvistLånghundra IF15:14+2:42
10Astrid SillénOK Linné15:58+3:26
11Ruben SöderbergIF Thor16:32+4:00
12Fabian GrybäckIF Thor16:40+4:08
13Karin BjörlingsonOK Linné16:44+4:12
14Alve LokebornOK Linné16:45+4:13
15Henry NilssonLånghundra IF17:11+4:39
16Viktor KristofferssonLånghundra IF17:14+4:42
17Emil BjörlingsonOK Linné17:17+4:45
18Freddie ViggesLånghundra IF17:22+4:50
19Igor FallOK Linné17:23+4:51
20Elis LarsboOK Linné17:24+4:52
21William GörgårdLånghundra IF17:45+5:13
22Alva LjunghallOK Linné17:54+5:22
23Tage LindhagenOK Linné17:57+5:25
23Agust JohanssonIF Thor17:57+5:25
25Walter VikmanOK Linné17:59+5:27
26Edward NordénOK Linné18:08+5:36
27Folke SelstamIF Thor18:26+5:54
28Arvid JohansenIF Thor18:34+6:02
29Christina NordénLånghundra IF18:44+6:12
30Måns TroengOK Linné19:17+6:45
31Saga ÖjelundLånghundra IF19:31+6:59
32Lucas ForsbergOK Linné19:35+7:03
33Teodor ForsbergOK Linné19:36+7:04
34Axel WernerOK Linné19:41+7:09
35Ture BaumgartenIF Thor20:01+7:29
36Eric SöderquistOK Linné20:08+7:36
37Edvin WestholmLånghundra IF20:26+7:54
38Elsa JohansenIF Thor20:32+8:00
39Ebba JaneråsOK Linné20:37+8:05
39Nova SöderströmOK Linné20:37+8:05
41Rebecka RönnbackOK Linné21:15+8:43
42Elisa LååsLånghundra IF21:36+9:04
43Agnes ÅkerblomOK Linné21:56+9:24
44Mary HellerstedtOK Linné22:23+9:51
45Matilda RagnarssonOK Linné22:26+9:54
46Moa NorlénOK Linné22:58+10:26
47Harry EkmyrRasbo IK23:01+10:29
47Klara MalinovschiOK Linné23:01+10:29
49Julia JaxgårdIF Thor23:33+11:01
50Pontus Van GemstIF Thor24:32+12:00
51Daniel De La Torre VikmanOK Linné24:42+12:10
52Ellen PantherOK Linné24:58+12:26
53Elisabeth TheorellOK Linné25:19+12:47
54Axel Lembke von SchéeleOK Linné26:16+13:44
55Harald EklöfOK Linné26:27+13:55
56Joar EnrothIF Thor26:46+14:14
57Joel DicksvedIF Thor27:17+14:45
58Sven DicksvedIF Thor27:20+14:48
59Johan SternerOK Linné27:43+15:11
60Moa PetterssonOK Linné28:28+15:56
61Flora PetterssonOK Linné28:46+16:14
62Noah SamuelssonOK Linné28:52+16:20
63Elvin ThorséliusOK Linné29:05+16:33
64Johan SöderblomOK Linné29:08+16:36
65Kai UnnerudLånghundra IF31:54+19:22
66August ElwingerIF Thor31:58+19:26
67Siri LindIF Thor32:07+19:35
68Nils BjörklundLånghundra IF36:56+24:24
69Amanda BaggeOK Linné38:05+25:33
Harry PetterssonOK Linnéej godkänd
Lukas ForsbergOK Linnéej godkänd
Noah AdlertegLånghundra IFej start
Emrik AnderssonOK Linnéej start
Emilia BaggeOK Linnéej start
Henry BjörnssonOK Linnéej start
Freja EnglundOK Linnéej start
Leo HedmanLånghundra IFej start
Lou HedmanLånghundra IFej start
Noah HedmanLånghundra IFej start
Alfred KollbergOK Linnéej start
Vidar LarssonIF Thorej start
Leo SvanbäckLånghundra IFej start
Leo YilmazOK Linnéej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila