Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Mini 5-dagars 2018, etapp 3

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Mini 5-dagars 2018, etapp 3
Arrangörsorganisationer: OK Tyr / Skattkärrs SOK
Datum: onsdag 27 juni 2018

Klasser: Visa alla | B2 Lätt | B3 Svår | B3.5 Mellan | B4 Svår | B5.5 Svår | B2 Lätt ej tid | B3 Svår ej tid | B3.5 Mellan ej tid | B4 Svår ej tid | B5.5 Svår ej tid

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Bana 4 Svår

1 900 m, 27 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Anders Södersten-DahlgrenFilipstads OK13:17
2Anders HedqvistEksjö Garnisons IF14:56+1:39
3Magnus NordströmKils OK15:07+1:50
4David EriksonOK Tyr15:30+2:13
5Malin NymanOK Tyr15:41+2:24
6Mikael RööhsSkattkärrs SOK16:12+2:55
7Ulf MellerdalKils OK16:16+2:59
8Amanda MellerdalKils OK16:21+3:04
9Linda GustafssonOK Tyr16:27+3:10
10Lina RööhsSkattkärrs SOK16:44+3:27
11Örjan BeckiusOK Tyr16:45+3:28
12Jenny NybergSkattkärrs SOK17:39+4:22
13Per HögkvistOK Tyr17:41+4:24
14Tobias LundqvistOK Tyr18:28+5:11
15Victoria OrtfeldtA.S.D. Unione Lombarda18:38+5:21
16Bertil JohanssonKristinehamns OK19:26+6:09
17Thomas ParklundOK Hierne19:34+6:17
18Bengt CarlssonSkattkärrs SOK20:59+7:42
19Eva MartinssonOK Tyr21:38+8:21
20Michael ForslundKristinehamns OK21:52+8:35
21Annelie WighFilipstads OK23:42+10:25
22Maria NordströmKils OK24:01+10:44
23Marita FilipssonMarkaryds FK24:49+11:32
Mats WilhelmssonFilipstads OKej godkänd
Börje RåbergOK Tyrej godkänd
Marcus EkholmKlubblösej godkänd
Anna UllerKils OKej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila