*** Instance-specific ***

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

D12

1 920 m, 55 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Irma WesthMullsjö SOK13:13
2Andrea EnbomVänersborgs SK13:21+0:08
3Julia LönnHalmstad OK14:04+0:51
4Izabella LjungbergOK Tyr14:16+1:03
5Ida AnderssonVänersborgs SK14:29+1:16
6Moa VemdalMullsjö SOK14:47+1:34
7Alva OlssonÅmåls OK14:48+1:35
8Emma PerssonHalmstad OK14:52+1:39
9Elvina BergdahlOK Orinto15:10+1:57
10Olga DrapellaVänersborgs SK16:32+3:19
11Hanna LundströmSträngnäs-Malmby OL16:39+3:26
12Evelina BjörkmanKungälvs OK16:47+3:34
13Emilia MellegårdLidköpings VSK16:58+3:45
14Lovisa ThybeckLindebygdens OK17:05+3:52
14Alicia HermannVästerås SOK17:05+3:52
16Lova JohanssonFK Friskus-Varberg17:15+4:02
17Katja SmittSödertälje-Nykvarn OF17:16+4:03
18Tilda MalmströmTjalve IF Norrköping17:21+4:08
19Elvira KarmstigFK Friskus-Varberg17:30+4:17
20Ella PetterssonOK Kullingshof17:54+4:41
21Olivia GustafssonTrollhättans SOK17:56+4:43
22Arek MilevaTidaholm SOK Sisu18:25+5:12
23Agnes PaulssonOK Löftan18:40+5:27
24Clara IllnerTjalve IF Norrköping18:43+5:30
25Cornelia BerglundLidköpings VSK19:06+5:53
26Alice CarlqvistFK Friskus-Varberg19:10+5:57
27Embla SternöTolered-Utby Ol-klubb19:16+6:03
28Wilma JonssonOK Tyr19:38+6:25
29Hanna MoldinSödertälje-Nykvarn OF20:23+7:10
30Wilma WikströmFellingsbro GOIF20:26+7:13
31Vera KlingbergLjungskile FK20:30+7:17
32Maja SjödinOK Tisaren20:35+7:22
33Ella NybergSkattkärrs SOK22:07+8:54
34Evelina PeterssonNyköpings OK23:07+9:54
35Ida HäggqvistKils OK23:09+9:56
36Elsa ForsengLjungskile FK23:13+10:00
37Ida SylvanVänersborgs SK23:55+10:42
38Blenda SandénOK Södertörn24:11+10:58
39Irma MalmströmVästerås SOK24:30+11:17
40Julia EkdahlHagaby GoIF Örebro25:34+12:21
41Agnes OlovssonGamleby OK25:52+12:39
42Elin ZachrissonKungälvs OK26:49+13:36
43Alice KällstrandÅmåls OK28:19+15:06
44Ida NolåkersHagaby GoIF Örebro29:25+16:12
45Edith BergenfurSkattkärrs SOK29:42+16:29
46Tyra GerdevågHagaby GoIF Örebro31:24+18:11
47Amanda PerssonHalmstad OK32:14+19:01
48Sigrid HolmgrenGamleby OK33:59+20:46
49Elma MagnellKatrineholms OK37:20+24:07
50Fanny ValleriusGamleby OK41:52+28:39
51Ines MolinSödertälje-Nykvarn OF43:47+30:34
Tilda KindlundOK Tyrej godkänd
Stina ThegelHagaby GoIF Örebroej godkänd
Lava-Li SinaiVästerviks OKej godkänd
Zmilla ArdforsOK Löftanutgått
Linn EnbomVänersborgs SKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser