Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

D10

1 410 m, 30 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Eira OlssonÅmåls OK9:23
2Freja IvermarkVästerås SOK10:15+0:52
3Molly GraadIF Rigor10:21+0:58
4Tyra FlinkFjärås AIK10:44+1:21
5Celia KlingbergLjungskile FK11:13+1:50
6Linnéa RexOK Landehof11:25+2:02
7Meja PetterssonOK Kullingshof11:33+2:10
8Armida MalmqvistOK Tor12:10+2:47
9Moa WallströmSävedalens AIK12:31+3:08
10Elsa PerssonGöteborg-Majorna OK12:36+3:13
11Elin SundbergLjungskile FK12:51+3:28
12Hanna ThapperVästerås SOK13:05+3:42
13Lina EliassonVästerås SOK15:44+6:21
14Hanna SchüllerqvistVästerviks OK16:03+6:40
15Selma SöderströmVästerviks OK16:32+7:09
16Carolina HallqvistVänersborgs SK16:44+7:21
17Allis SjödinOK Tisaren16:47+7:24
18Emilia LennellSträngnäs-Malmby OL16:51+7:28
19Vera IngulfSävedalens AIK17:09+7:46
20Amanda SidebyGöteborg-Majorna OK17:23+8:00
21Ztella ArdforsOK Löftan19:04+9:41
22Lilly BergenfurSkattkärrs SOK19:25+10:02
23Elsa HaglundOK Hällen20:06+10:43
24Alva RööhsSkattkärrs SOK21:21+11:58
25Minna KvarndalUlricehamns OK23:15+13:52
26Maja GlingeAnkarsrums OK26:04+16:41
27Astrid HellerströmFK Friskus-Varberg27:51+18:28
28Molly ValleriusGamleby OK28:11+18:48
Sara LönnHalmstad OKej godkänd
Ingalisa ÖbergOK Hällenej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser