*** Instance-specific ***

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

U1

1 240 m, 46 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Oskar ZitkaUlricehamns OK9:00
2Elias ÖbergOK Hällen9:07+0:07
3Judith GranatMarkbygdens OK9:58+0:58
4Lukas ÖbergOK Hällen10:36+1:36
5Ella RosénGöteborg-Majorna OK10:41+1:41
6Zamuel ArdforsOK Löftan10:44+1:44
7Elias ZitkaUlricehamns OK11:14+2:14
8Elvin MagnellKatrineholms OK11:37+2:37
9Linnea SundkvistKatrineholms OK11:54+2:54
10Robin LönnHalmstad OK12:24+3:24
10Hannes ModénVänersborgs SK12:24+3:24
12Mara StraatOK Älgen12:45+3:45
13Hugo ThoongGöteborg-Majorna OK13:17+4:17
14Aimee StraatOK Älgen13:34+4:34
15Ville AbrahamssonBrattås CK13:35+4:35
16Nemo KjellgrenOK Älgen14:07+5:07
17Nova CarlidenHalmstad OK14:09+5:09
17Benias PerssonGällstadbygdens SOK14:09+5:09
19Harry KnopfHalmstad OK14:16+5:16
20Albin PerbringUlricehamns OK14:27+5:27
21Lovis ErikssonOK Milan14:29+5:29
22August LennartssonUlricehamns OK14:32+5:32
23Alice MatanovicVästerviks OK14:35+5:35
24André ÖhlingOK Tor14:36+5:36
25Charlie KlassonUlricehamns OK14:44+5:44
26Elin GustavssonHestra IF14:56+5:56
27Lova FalkbornOK Tyr15:02+6:02
28Lova BergdahlOK Orinto15:32+6:32
29Lilja Shewket Tofiq KareliussoOK Hällen15:35+6:35
30Leia KlassonUlricehamns OK15:50+6:50
31Elmer LilleengHerrestads AIF16:03+7:03
32Ester OhlssonBrattås CK16:45+7:45
33Klara OldaeusVästerås SOK17:16+8:16
34Jonathan RexOK Landehof18:08+9:08
35Max GauffinSödertälje-Nykvarn OF19:00+10:00
36Saga SjöstrandUlricehamns OK19:19+10:19
37Jesper KjellgrenOK Älgen19:25+10:25
38Liv ErikssonKatrineholms OK19:36+10:36
39Vidar NilssonOK Orinto22:56+13:56
40Olle WinnerstamEskilstuna OL23:05+14:05
41Florian ViertelVästerås SOK23:57+14:57
42Casper EnarssonKöping-Kolsva OK24:41+15:41
Moa SylvanVänersborgs SKej godkänd
Henry Adrian ForsbergGöteborg-Majorna OKej godkänd
Frans OlssonTolered-Utby Ol-klubbej godkänd
Joel BjörkmanKungälvs OKej godkänd

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser