Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

U2

1 510 m, 38 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Vincent LjungbergOK Tyr12:19
2Felix WeihardSävedalens AIK13:41+1:22
3Karl Hugo NilssonOK Orinto14:11+1:52
4Stina GustafssonHalmstad OK15:23+3:04
5Hilma KnopfHalmstad OK15:24+3:05
6Ebba ForsengLjungskile FK16:11+3:52
7Oskar OlssonÅmåls OK16:20+4:01
8Jakob SundbergLjungskile FK16:23+4:04
9Louise SköldOK Klyftamo16:28+4:09
10Sara SjöblomOK Klyftamo16:33+4:14
11Sofia NystrandOK Klyftamo16:43+4:24
12Eliva PerssonGällstadbygdens SOK16:56+4:37
13Elin EdlingOK Älgen17:06+4:47
14Amanda PlawskiOK Roxen17:45+5:26
15Ida SchüllerqvistVästerviks OK18:21+6:02
16Arvid LennartssonUlricehamns OK18:36+6:17
17Maja EliassonFK Friskus-Varberg19:07+6:48
18Siri WallanderBrattås CK19:51+7:32
19Jonathan RingströmRydboholms SK20:24+8:05
20Rasmus NoringVästerås SOK20:35+8:16
21Max CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb21:31+9:12
22Liv PihlgrenUlricehamns OK21:38+9:19
23Elin BergHalmstad OK22:02+9:43
24Arvid LiljaGöteborg-Majorna OK22:43+10:24
25Lovisa BerglundLidköpings VSK23:19+11:00
26Hubert DrapellaVänersborgs SK23:40+11:21
27Barbara DrapellaVänersborgs SK23:52+11:33
28Felicia RadakovitsSödertälje-Nykvarn OF24:55+12:36
29Tyra HäggqvistKils OK27:57+15:38
30Mattias ReulOK Orinto27:59+15:40
31Emmelie Woronin-SvenssonKils OK28:35+16:16
32Vilgot NilssonStenungsunds OK28:48+16:29
33Artur IngulfSävedalens AIK31:59+19:40
34Axel GerdevågHagaby GoIF Örebro33:09+20:50
35Elisa LugnOK Klyftamo37:02+24:43
36Malva Ornelid-ErikssonOK Klyftamo37:06+24:47
Junia TorstensvikFK Friskus-Varbergej godkänd
Emma AirimanOK Älgenej godkänd
Alexia PalmOK Orintoej start
August PalmOK Orintoej start
Viktor ZachrissonOK Alehofej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser