Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

Öppen 3

1 750 m, 64 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Olle AnderssonTidaholm SOK Sisu10:31
2Kajsa RaskOK Klyftamo13:28+2:57
3Ulf RaskKungälvs OK13:56+3:25
4Stefan AbrahamssonBrattås CK14:27+3:56
5Anna HögbergOK Tranan15:02+4:31
6Stephanie BaidaUlricehamns OK15:04+4:33
7Rebecka BergIF Rigor16:17+5:46
8Annie AnderssonTidaholm SOK Sisu16:51+6:20
9Erik ThenanderVästerås SOK17:07+6:36
10Karin MårtenssonOK Skogsstjärnan17:11+6:40
11Sara AnderssonVänersborgs SK17:26+6:55
12Pär AnderssonTidaholm SOK Sisu17:34+7:03
13Linda CarlbomUlricehamns OK17:40+7:09
14Louise ModénVänersborgs SK18:19+7:48
15Rolf-Arne BornebrattIK Gandvik18:34+8:03
16Fredrik HallenekSträngnäs-Malmby OL18:53+8:22
17Eva RoessnerKvillebyns SK19:37+9:06
18Marie ThenanderVästerås SOK19:41+9:10
19Anna VerhagenOK Orinto19:50+9:19
20Alfred MartinssonMarkbygdens OK20:39+10:08
21Bengt Erik LjungqvistOK Klyftamo21:11+10:40
22Erik VerhagenOK Orinto21:24+10:53
23Jenny HallenekSträngnäs-Malmby OL21:57+11:26
24Hanna AbrahamssonBrattås CK22:08+11:37
25Britt-Marie EkbergOK Orinto22:12+11:41
26Oskar HallqvistVänersborgs SK22:31+12:00
27Linda WickströmOK Tor22:38+12:07
28Hanna LiljaOK Älgen23:03+12:32
29Saga TattiOK Älgen23:06+12:35
30Elisabet EliassonVästerås SOK23:24+12:53
31Karin HolmgrenGamleby OK23:27+12:56
32Lova SöderströmVästerviks OK23:43+13:12
33Ida ErikssonKatrineholms OK23:50+13:19
34Oskar HanssonAskersunds OK24:11+13:40
35Elna MartinssonMarkbygdens OK24:53+14:22
36Lis ErikssonUlricehamns OK25:35+15:04
36Jessika PeterssonNyköpings OK25:35+15:04
38Bengt HogedalOK Gipen25:55+15:24
39Julia SöderlundUlricehamns OK26:03+15:32
40Märta HolmgrenGamleby OK26:14+15:43
41Tomas Johansson WickströmOK Tor27:07+16:36
42Lena JohanssonOK Njudung27:35+17:04
43Siri CarlssonSödertälje-Nykvarn OF27:51+17:20
44Ulf PalmqvistOK Njudung28:19+17:48
45Himla ErnfridssonVästerviks OK28:31+18:00
46Markus GrehnVästerviks OK28:36+18:05
47Gabriel KjellgrenOK Älgen30:54+20:23
48Linda ZitkaUlricehamns OK31:41+21:10
49Anton TattiOK Älgen32:40+22:09
50Maria RadakovitsSödertälje-Nykvarn OF32:44+22:13
51Miranda RadakovitsSödertälje-Nykvarn OF32:46+22:15
51Malva TattiOK Älgen32:46+22:15
51Anna TattiOK Älgen32:46+22:15
54Hugo FrisellVästerviks OK33:35+23:04
55Berit IvarssonOK Skogshjortarna45:10+34:39
56Anna ClashammarNyköpings OK48:10+37:39
57Gunnar WaernTrollhättans SOK1:00:58+50:27
Petra HermannVästerås SOKdiskvalificerad
Magnus NilssonStenungsunds OKej godkänd
Joakim JarnelidOK Kullingshofej godkänd
Sofia Härdvall-HanssonAskersunds OKej godkänd
Haanna HanssonAskersunds OKej godkänd
Arwen JohanssonAskersunds OKej godkänd
Siw OlaussonOK Orintoutgått
Magnus Augustsson RoessnerKvillebyns SKej start
Lena JonssonIF Hagenej start
Theresa LinderothIF Hagenej start
Birgit LjungOK Gipenej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser