Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

D14

2 310 m, 58 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Tuva ÖstangårdGamleby OK11:49
2Wilma ReinholdssonOK Alehof12:13+0:24
3Stina BygdénSödertälje-Nykvarn OF12:17+0:28
4Stella RosengrenTjalve IF Norrköping12:24+0:35
5Lina UllerKils OK12:40+0:51
6Lisa ÖstenssonOK Tranan12:50+1:01
7Elsa SödervallIK Gandvik12:53+1:04
8Miranda WallströmSävedalens AIK12:56+1:07
9Amanda CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb13:04+1:15
10Lovis HellstenNyköpings OK13:06+1:17
11Lovisa BorgSödertälje-Nykvarn OF13:15+1:26
12Lisa Hafstad WallanderBrattås CK13:21+1:32
13Anja SvenssonGamleby OK13:29+1:40
14Hanna AnängenNyköpings OK13:38+1:49
15Filippa GuttkeNyköpings OK13:39+1:50
16Hanna NilssonHestra IF13:51+2:02
17Cajsa AleniusNyköpings OK14:11+2:22
18Johanna BergKFUM Örebro OK14:23+2:34
19Tilda SundkvistOK Gränsen14:38+2:49
20Emelie ForslundKristinehamns OK14:46+2:57
21Saga KällstrandÅmåls OK15:04+3:15
22Agnes JohanssonIF Hagen15:18+3:29
23Felicia RööhsSkattkärrs SOK15:45+3:56
24Alma AnderIstrums SK15:59+4:10
25Klara NilssonHestra IF16:07+4:18
26Emy HjertströmFK Friskus-Varberg16:08+4:19
27Emma AhlénIF Hagen16:18+4:29
28Nathalie RingströmRydboholms SK16:28+4:39
29Sara Storm-AnderssonOK Tyr16:33+4:44
29Felicia AhlstrandFK Friskus-Varberg16:33+4:44
31Elsa GustafssonOK Tylöskog16:50+5:01
32Helena ErikssonUlricehamns OK17:00+5:11
33Fia AnderssonHagaby GoIF Örebro17:03+5:14
34Hedda LindbergOK Tisaren17:17+5:28
35Elsie GerhardtBrattås CK17:41+5:52
36Lovisa EliassonFK Friskus-Varberg17:47+5:58
37Elin BlomqvistMarkbygdens OK17:50+6:01
38Adele PalmqvistNyköpings OK17:55+6:06
39Stella ModénFrölunda OL17:58+6:09
40Stina DernfalkVästerbergslagens OL18:18+6:29
41Alice DegermanGamleby OK19:01+7:12
42Lovisa HallenekSträngnäs-Malmby OL19:12+7:23
43Linnea BjörklundOK Tyr19:17+7:28
44Anna GenbergUlricehamns OK19:31+7:42
45Ylva LidehnNyköpings OK19:42+7:53
46Valda SvenssonIstrums SK19:44+7:55
47Ida KarlssonOK Gränsen19:48+7:59
48Tilda MattssonOK Södertörn20:37+8:48
49Vilma ThulinVästerås SOK21:52+10:03
50Jennifer StigssonTrollhättans SOK22:11+10:22
51Freja NilssonGöteborg-Majorna OK22:43+10:54
52Jenny NorrmanGöteborg-Majorna OK23:06+11:17
53Matilda MarjakajSödertälje-Nykvarn OF23:17+11:28
54Sofia GustafssonGöteborg-Majorna OK23:58+12:09
55Klara JedarOK Tor29:32+17:43
56Ellen LöfgrenSödertälje-Nykvarn OF33:59+22:10
Klara ZimmermanTjalve IF Norrköpingej godkänd
Alexandra StålSödertälje-Nykvarn OFej godkänd
Hilda AhlgrenIK Gandvikej start
Stella AlbrektssonGöteborg-Majorna OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser