Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

D14

2 120 m, 58 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Tuva ÖstangårdGamleby OK11:51
2Wilma ReinholdssonOK Alehof11:59+0:08
3Amanda CliffordsonTolered-Utby Ol-klubb12:38+0:47
4Lina UllerKils OK12:39+0:48
5Elsa SödervallIK Gandvik13:12+1:21
5Lisa ÖstenssonOK Tranan13:12+1:21
7Klara ZimmermanTjalve IF Norrköping13:13+1:22
8Anja SvenssonGamleby OK13:21+1:30
9Filippa GuttkeNyköpings OK13:22+1:31
10Tilda SundkvistOK Gränsen13:25+1:34
11Miranda WallströmSävedalens AIK13:31+1:40
12Saga KällstrandÅmåls OK13:32+1:41
13Stina BygdénSödertälje-Nykvarn OF13:38+1:47
14Lovisa BorgSödertälje-Nykvarn OF13:39+1:48
15Lovis HellstenNyköpings OK13:44+1:53
16Stella RosengrenTjalve IF Norrköping13:46+1:55
17Johanna BergKFUM Örebro OK13:57+2:06
18Hanna NilssonHestra IF14:00+2:09
19Sara Storm-AnderssonOK Tyr15:14+3:23
20Emelie ForslundKristinehamns OK15:15+3:24
21Cajsa AleniusNyköpings OK15:21+3:30
22Klara NilssonHestra IF15:25+3:34
23Emma AhlénIF Hagen15:34+3:43
24Agnes JohanssonIF Hagen15:39+3:48
25Adele PalmqvistNyköpings OK15:42+3:51
26Elin BlomqvistMarkbygdens OK15:52+4:01
27Stina DernfalkVästerbergslagens OL16:04+4:13
28Emy HjertströmFK Friskus-Varberg16:12+4:21
29Lisa Hafstad WallanderBrattås CK16:38+4:47
30Felicia RööhsSkattkärrs SOK16:49+4:58
31Lovisa EliassonFK Friskus-Varberg16:55+5:04
32Nathalie RingströmRydboholms SK16:59+5:08
33Hanna AnängenNyköpings OK17:02+5:11
34Alma AnderIstrums SK17:20+5:29
35Linnea BjörklundOK Tyr17:29+5:38
36Anna GenbergUlricehamns OK17:31+5:40
36Elsa GustafssonOK Tylöskog17:31+5:40
38Felicia AhlstrandFK Friskus-Varberg18:12+6:21
39Hedda LindbergOK Tisaren18:18+6:27
40Fia AnderssonHagaby GoIF Örebro18:22+6:31
41Lovisa HallenekSträngnäs-Malmby OL18:23+6:32
42Elsie GerhardtBrattås CK19:35+7:44
43Ida KarlssonOK Gränsen19:37+7:46
44Helena ErikssonUlricehamns OK20:00+8:09
45Stella ModénFrölunda OL20:37+8:46
46Alice DegermanGamleby OK21:19+9:28
47Valda SvenssonIstrums SK21:36+9:45
48Vilma ThulinVästerås SOK22:17+10:26
49Matilda MarjakajSödertälje-Nykvarn OF22:55+11:04
50Jenny NorrmanGöteborg-Majorna OK22:59+11:08
51Tilda MattssonOK Södertörn23:01+11:10
52Klara JedarOK Tor23:23+11:32
53Ylva LidehnNyköpings OK23:27+11:36
54Freja NilssonGöteborg-Majorna OK23:35+11:44
55Jennifer StigssonTrollhättans SOK23:37+11:46
56Sofia GustafssonGöteborg-Majorna OK23:42+11:51
Alexandra StålSödertälje-Nykvarn OFej godkänd
Ellen LöfgrenSödertälje-Nykvarn OFutgått
Hilda AhlgrenIK Gandvikej start
Stella AlbrektssonGöteborg-Majorna OKej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser