Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

D12

1 870 m, 52 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Irma WesthMullsjö SOK8:39
2Andrea EnbomVänersborgs SK10:13+1:34
3Alva OlssonÅmåls OK10:27+1:48
4Ida AnderssonVänersborgs SK10:30+1:51
5Julia LönnHalmstad OK10:41+2:02
6Moa VemdalMullsjö SOK10:56+2:17
7Izabella LjungbergOK Tyr11:04+2:25
8Emma PerssonHalmstad OK11:05+2:26
9Elvina BergdahlOK Orinto11:08+2:29
10Elvira KarmstigFK Friskus-Varberg11:21+2:42
11Hanna LundströmSträngnäs-Malmby OL11:37+2:58
12Wilma JonssonOK Tyr11:47+3:08
13Wilma WikströmFellingsbro GOIF12:00+3:21
14Alicia HermannVästerås SOK12:32+3:53
15Ella NybergSkattkärrs SOK12:50+4:11
16Vera KlingbergLjungskile FK12:51+4:12
17Maja SjödinOK Tisaren13:05+4:26
18Lovisa ThybeckLindebygdens OK13:07+4:28
19Olga DrapellaVänersborgs SK13:09+4:30
20Lova JohanssonFK Friskus-Varberg13:10+4:31
21Emilia MellegårdLidköpings VSK13:13+4:34
22Agnes PaulssonOK Löftan13:41+5:02
23Olivia GustafssonTrollhättans SOK13:47+5:08
24Cornelia BerglundLidköpings VSK13:50+5:11
25Katja SmittSödertälje-Nykvarn OF13:52+5:13
26Julia EkdahlHagaby GoIF Örebro13:57+5:18
27Embla SternöTolered-Utby Ol-klubb14:16+5:37
28Elsa ForsengLjungskile FK14:18+5:39
29Arek MilevaTidaholm SOK Sisu14:46+6:07
30Evelina PeterssonNyköpings OK14:58+6:19
31Alice KällstrandÅmåls OK15:04+6:25
32Ida HäggqvistKils OK15:05+6:26
33Elma MagnellKatrineholms OK15:47+7:08
34Ida NolåkersHagaby GoIF Örebro15:48+7:09
35Irma MalmströmVästerås SOK15:56+7:17
36Ida SylvanVänersborgs SK16:24+7:45
37Tilda MalmströmTjalve IF Norrköping16:50+8:11
38Stina ThegelHagaby GoIF Örebro17:12+8:33
39Blenda SandénOK Södertörn17:17+8:38
40Clara IllnerTjalve IF Norrköping17:33+8:54
41Elin ZachrissonKungälvs OK18:49+10:10
42Hanna MoldinSödertälje-Nykvarn OF18:56+10:17
43Agnes OlovssonGamleby OK18:57+10:18
44Sigrid HolmgrenGamleby OK20:19+11:40
45Edith BergenfurSkattkärrs SOK20:29+11:50
46Tyra GerdevågHagaby GoIF Örebro22:05+13:26
47Evelina BjörkmanKungälvs OK22:06+13:27
48Alice CarlqvistFK Friskus-Varberg25:04+16:25
49Amanda PerssonHalmstad OK26:24+17:45
Zmilla ArdforsOK Löftanej godkänd
Ines MolinSödertälje-Nykvarn OFutgått
Fanny ValleriusGamleby OKutgått
Lava-Li SinaiVästerviks OKej start
Linn EnbomVänersborgs SKej start
Ella PetterssonOK Kullingshofej start
Tilda KindlundOK Tyrej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser