Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

D10

1 510 m, 30 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Eira OlssonÅmåls OK8:25
2Allis SjödinOK Tisaren9:59+1:34
3Sara LönnHalmstad OK10:30+2:05
4Armida MalmqvistOK Tor10:40+2:15
5Celia KlingbergLjungskile FK10:45+2:20
6Tyra FlinkFjärås AIK10:47+2:22
7Linnéa RexOK Landehof10:50+2:25
8Meja PetterssonOK Kullingshof10:58+2:33
9Freja IvermarkVästerås SOK11:22+2:57
10Lina EliassonVästerås SOK11:45+3:20
11Emilia LennellSträngnäs-Malmby OL11:53+3:28
12Moa WallströmSävedalens AIK11:57+3:32
13Elin SundbergLjungskile FK12:14+3:49
14Selma SöderströmVästerviks OK12:22+3:57
15Molly GraadIF Rigor12:32+4:07
16Vera IngulfSävedalens AIK12:42+4:17
17Elsa PerssonGöteborg-Majorna OK12:57+4:32
18Elsa HaglundOK Hällen13:30+5:05
19Hanna SchüllerqvistVästerviks OK13:38+5:13
20Amanda SidebyGöteborg-Majorna OK14:13+5:48
21Lilly BergenfurSkattkärrs SOK14:20+5:55
22Minna KvarndalUlricehamns OK14:27+6:02
23Molly ValleriusGamleby OK14:47+6:22
24Maja GlingeAnkarsrums OK16:24+7:59
25Carolina HallqvistVänersborgs SK16:42+8:17
26Ztella ArdforsOK Löftan17:49+9:24
27Ingalisa ÖbergOK Hällen18:30+10:05
28Hanna ThapperVästerås SOK19:21+10:56
29Astrid HellerströmFK Friskus-Varberg20:03+11:38
30Alva RööhsSkattkärrs SOK30:30+22:05

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser