Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Kinnekullsprinten, etapp 2

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Kinnekullsprinten
Arrangörsorganisation: OK Klyftamo
Datum: lördag 8 juni 2019

Etapp 1Etapp 2Etapp 2 (totalt)

Öppen 3

1 830 m, 65 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Olle AnderssonTidaholm SOK Sisu7:56
2Kajsa RaskOK Klyftamo9:28+1:32
3Anna HögbergOK Tranan9:51+1:55
4Ulf RaskKungälvs OK10:22+2:26
5Stefan AbrahamssonBrattås CK10:29+2:33
6Joakim JarnelidOK Kullingshof10:31+2:35
7Annie AnderssonTidaholm SOK Sisu10:56+3:00
8Stephanie BaidaUlricehamns OK11:18+3:22
9Andreas IgnellBrattås CK11:36+3:40
10Rebecka BergIF Rigor12:03+4:07
11Sara AnderssonVänersborgs SK12:09+4:13
12Pär AnderssonTidaholm SOK Sisu12:10+4:14
13Annika AlmBrattås CK12:31+4:35
14Marie ThenanderVästerås SOK12:34+4:38
15Markus GrehnVästerviks OK12:52+4:56
16Karin MårtenssonOK Skogsstjärnan13:28+5:32
17Erik ThenanderVästerås SOK13:39+5:43
18Linda ZitkaUlricehamns OK14:08+6:12
19Elisabet EliassonVästerås SOK14:12+6:16
20Linda CarlbomUlricehamns OK14:20+6:24
21Louise ModénVänersborgs SK14:29+6:33
22Fredrik HallenekSträngnäs-Malmby OL14:33+6:37
23Anna VerhagenOK Orinto14:34+6:38
23Linda WickströmOK Tor14:34+6:38
25Eva RoessnerKvillebyns SK14:50+6:54
26Lova SöderströmVästerviks OK14:58+7:02
27Himla ErnfridssonVästerviks OK15:02+7:06
28Jessika PeterssonNyköpings OK16:07+8:11
29Alfred MartinssonMarkbygdens OK16:14+8:18
30Hanna AbrahamssonBrattås CK16:37+8:41
31Maria RadakovitsSödertälje-Nykvarn OF17:15+9:19
32Erik VerhagenOK Orinto17:19+9:23
33Jenny HallenekSträngnäs-Malmby OL17:30+9:34
34Märta HolmgrenGamleby OK17:32+9:36
35Ulf PalmqvistOK Njudung18:03+10:07
36Lena JohanssonOK Njudung18:05+10:09
37Ida ErikssonKatrineholms OK18:08+10:12
38Karin HolmgrenGamleby OK18:29+10:33
39Gabriel KjellgrenOK Älgen18:35+10:39
40Anna ClashammarNyköpings OK18:49+10:53
41Petra HermannVästerås SOK18:54+10:58
41Lis ErikssonUlricehamns OK18:54+10:58
43Bengt HogedalOK Gipen19:11+11:15
44Anton TattiOK Älgen20:28+12:32
45Anna TattiOK Älgen20:36+12:40
46Tomas Johansson WickströmOK Tor21:35+13:39
47Elna MartinssonMarkbygdens OK23:01+15:05
48Hugo FrisellVästerviks OK24:06+16:10
49Saga TattiOK Älgen24:41+16:45
50Miranda RadakovitsSödertälje-Nykvarn OF38:12+30:16
51Siw OlaussonOK Orinto43:58+36:02
52Siri CarlssonSödertälje-Nykvarn OF53:14+45:18
Britt-Marie EkbergOK Orintoej godkänd
Hanna LiljaOK Älgenutgått
Rolf-Arne BornebrattIK Gandvikutom tävlan
Oskar HallqvistVänersborgs SKutom tävlan
Haanna HanssonAskersunds OKutom tävlan
Oskar HanssonAskersunds OKutom tävlan
Sofia Härdvall-HanssonAskersunds OKutom tävlan
Berit IvarssonOK Skogshjortarnautom tävlan
Arwen JohanssonAskersunds OKutom tävlan
Bengt Erik LjungqvistOK Klyftamoutom tävlan
Magnus NilssonStenungsunds OKutom tävlan
Julia SöderlundUlricehamns OKutom tävlan
Gunnar WaernTrollhättans SOKutom tävlan
Magnus Augustsson RoessnerKvillebyns SKej start
Lena JonssonIF Hagenej start
Theresa LinderothIF Hagenej start
Birgit LjungOK Gipenej start
Malva TattiOK Älgenej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser