Svenska Orienteringsförbundet

Officiell resultatlista för Höglandets Sprintcup Deltävling 3

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Höglandets Sprintcup Deltävling 3
Arrangörsorganisation: Nässjö OK
Datum: tisdag 12 juni 2018

Klasser: Visa alla | HL | HM | HK | DL | DM | DK

Ålder: Visa alla | Visa <16 år | Visa >17 år | Visa juniorer | Visa seniorer | Visa veteraner

Damer Kort

1 700 m, 14 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Svea EkbladhSol Tranås10:52
2Linnéa EdvardssonEksjö SOK11:01+0:09
3Ida SälebyNässjö OK12:16+1:24
4Ebba StenhagNässjö OK12:32+1:40
5Tilde LennartssonNässjö OK12:45+1:53
6Maja LaxNässjö OK14:00+3:08
7Agnes KindgrenNässjö OK18:01+7:09
8Julia AbajiEksjö SOK18:12+7:20
9Nova LindbergNässjö OK18:28+7:36
10Lina PerssonSOK Aneby21:18+10:26
11Tuva PerssonSOK Aneby21:27+10:35
12Emma LindénVäxjö OK21:59+11:07
13Marie BerlinNässjö OK26:42+15:50
14Elise JohanssonNässjö OK27:46+16:54

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser

Mila