Svenska Orienteringsförbundet

Preliminär resultatlista för Stockholm City Cup, #1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Stockholm City Cup, #1
Arrangörsorganisationer: OK Södertörn / Sundbybergs IK
Datum: onsdag 15 maj 2019

D21

2 240 m, 197 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Karolin OhlssonJärla Orientering11:45
2Emma BjessmoIFK Lidingö SOK11:47+0:02
3Helena BergmanOK Ravinen12:05+0:20
4Helena KarlssonIFK Lidingö SOK12:18+0:33
5Anna BachmanIFK Lidingö SOK12:22+0:37
6Susen LöschÄrla IF12:28+0:43
7Ella SjöbergTullinge SK12:36+0:51
8Irina NybergAlfta-Ösa OK12:42+0:57
9Anna Dahlgren-RosénJärla Orientering12:52+1:07
10Galina RibediucHellas Orientering13:04+1:19
11Josefine HeikkaAlfta-Ösa OK13:13+1:28
12Sara EskilssonAlfta-Ösa OK13:18+1:33
13Filipa RodriguesJärla Orientering13:23+1:38
14Hanna LagerbergOK Södertörn13:24+1:39
14Agnes BromanOK Roslagen13:24+1:39
16Johanna LönnkvistTullinge SK13:25+1:40
17Synnøve BråtenIFK Lidingö SOK13:30+1:45
18Carolin SvenssonHaninge SOK13:35+1:50
19Ebba GanslandtIFK Lidingö SOK13:45+2:00
20Moa KjellstrandCentrum OK13:48+2:03
21Magdalena CarlsteinIFK Lidingö SOK13:50+2:05
22Barbora PijákováIFK Lidingö SOK13:53+2:08
23Malin DahlbäckOK Österåker13:59+2:14
24Caroline PigerreIFK Lidingö SOK14:08+2:23
25Tova OlssonIK Hakarpspojkarna14:13+2:28
26Rebecka LindbergOK Roslagen14:20+2:35
27Vilma KarlssonSnättringe SK14:26+2:41
28Sara MöllerOK Södertörn14:27+2:42
29Hillevie SvärdSträngnäs-Malmby OL14:31+2:46
30Jenni SimolaIFK Lidingö SOK14:43+2:58
31Matilda MartinssonFalkenbergs OK14:44+2:59
31Tove LagerbergOK Södertörn14:44+2:59
33Siri EngbergJärla Orientering14:45+3:00
34Jutta JussilaIFK Lidingö SOK14:46+3:01
35Erica EdmanRehns BK14:48+3:03
36Ebba AdebrantTumba-Mälarhöjden OK14:49+3:04
37Therese NilssonOK Österåker14:54+3:09
38Malin LindskogOK Ravinen15:03+3:18
39Nina De BoussardIFK Enskede15:14+3:29
40Nadja RutzSundbybergs IK15:19+3:34
41Nina PerssonHaninge SOK15:20+3:35
41Ella BroquistIFK Lidingö SOK15:20+3:35
43Anna EkOK Ravinen15:23+3:38
44Karin HagwallLunds OK15:24+3:39
45Sofia PerssonSnättringe SK15:25+3:40
46Sanna HedbergOK Södertörn15:26+3:41
47Jenny BergOK Ravinen15:33+3:48
48Elin SundqvistTullinge SK15:34+3:49
48Karin LundbergTullinge SK15:34+3:49
50Emelie HolmströmKamrat och IF KIF15:36+3:51
51Isabella TapperIFK Lidingö SOK15:38+3:53
51Johanna LännevallOK Roslagen15:38+3:53
53Sarah-Jane BarrableOK Ravinen15:41+3:56
53Jessica SjöbergTullinge SK15:41+3:56
55Ellinor  FryxellTullinge SK15:42+3:57
56Josefin HersénTullinge SK15:43+3:58
57Maria Von SchmalenséeAttunda OK15:44+3:59
58Carolina JonsellOK Linné15:47+4:02
59Vera RolfssonSkarpnäcks OL15:50+4:05
59Stina AndreassonGustavsbergs OK15:50+4:05
61Terese HerlinAttunda OK15:51+4:06
61Maria PereverzinaHertfordshire Orienteering Club HH15:51+4:06
61Elin BjessmoBromma-Vällingby SOK15:51+4:06
64Anna StrandAttunda OK15:54+4:09
65Julia FriskCentrum OK15:56+4:11
65Tina Eriksson EdénJärfälla OK15:56+4:11
67Hilda MattssonJärla Orientering15:57+4:12
68Alice AxelssonIK Hakarpspojkarna16:03+4:18
69Ida HofstedtTäby OK16:10+4:25
69Samantha AhlgrenCentrum OK16:10+4:25
71Annika BygdénSödertälje-Nykvarn OF16:12+4:27
72Erica HellgrenOK Älvsjö-Örby16:13+4:28
73Emma PerssonTumba-Mälarhöjden OK16:14+4:29
73Frida HectorSnättringe SK16:14+4:29
75Marie HerrnholdAttunda OK16:17+4:32
75Jennie Malm BlomqvistCentrum OK16:17+4:32
77Therese KlintbergLinköpings OK16:28+4:43
78Ylva SandénOK Södertörn16:32+4:47
79Malin LignellOK Tisaren16:34+4:49
80Malin WilliamssonCentrum OK16:39+4:54
81Anna-Karin SundqvistTullinge SK16:41+4:56
82Elin AhlströmIFK Enskede16:43+4:58
82Linnea BörjarsCentrum OK16:43+4:58
84Magdalena GrunderJärfälla OK16:44+4:59
85Lena NileviHaninge SOK16:45+5:00
86Julia EdströmSundbybergs IK16:48+5:03
87Camilla GöstasSöders-Tyresö16:49+5:04
87Matilda AhlquistJärla Orientering16:49+5:04
89Anna JohanssonJärla Orientering16:50+5:05
90Pinar BasolTäby OK16:52+5:07
91Ronja HillTumba-Mälarhöjden OK16:53+5:08
92Josefine AnderssonTäby OK16:58+5:13
93Alva JonssonLånghundra IF17:01+5:16
94Åsa MårsellTumba-Mälarhöjden OK17:05+5:20
95Ellinor HambergJärfälla OK17:06+5:21
96Åsa LinnersjöOK Tor17:09+5:24
97Åsa WilestedtAttunda OK17:30+5:45
98Tone AlbrektssonOK Ravinen17:35+5:50
99Sara HedeSödertälje-Nykvarn OF17:36+5:51
100Tuva FalkSundbybergs IK17:37+5:52
100Sofia EdvardssonJärfälla OK17:37+5:52
102Nadja DahlströmSnättringe SK17:38+5:53
103Maria CarlströmCentrum OK17:47+6:02
104Susanne StålSödertälje-Nykvarn OF17:49+6:04
105Frida ArnessonSkarpnäcks OL17:53+6:08
106Ann RollerJärfälla OK17:55+6:10
107Åsa Rimsjö SandTullinge SK17:59+6:14
107Maja SandvikAttunda OK17:59+6:14
109Carolina NealisOK Roslagen18:10+6:25
109Emma SundvallJärla Orientering18:10+6:25
111Kristina CanowOK Österåker18:11+6:26
112Sofia Danielson DamneBromma-Vällingby SOK18:14+6:29
113Petra LjungdellTäby OK18:20+6:35
114Eva HagwallJärla Orientering18:21+6:36
114Lisa HeldtSödertälje-Nykvarn OF18:21+6:36
116Anna ÅhmanCentrum OK18:27+6:42
117Lovisa Nimvik SternJärla Orientering18:36+6:51
118Agnes ThorCentrum OK18:37+6:52
118Boel SundbergOK Södertörn18:37+6:52
120Jana AmacherTullinge SK18:40+6:55
121Lovisa LarssonTullinge SK18:41+6:56
122Kajsa LjungbergTumba-Mälarhöjden OK18:47+7:02
123Anna LundquistOK Ravinen18:48+7:03
124Hanna GustafssonOK Kåre18:50+7:05
125Matilda SkunckeTäby OK18:57+7:12
126Sofia WallinIF Thor18:59+7:14
127Sara RuneborgAttunda OK19:02+7:17
128Emma BellanderGustavsbergs OK19:03+7:18
129Ulrika ForsbergOK Ravinen19:09+7:24
130Anna EkSödertälje-Nykvarn OF19:11+7:26
131Sofie KarlssonCentrum OK19:13+7:28
131Meta NordesjöSundbybergs IK19:13+7:28
133Gittan GeliusSnättringe SK19:15+7:30
134Elin PramlidOK Klemmingen19:19+7:34
135Pille HedströmSöders-Tyresö19:25+7:40
135Marlene BigrenSödertälje-Nykvarn OF19:25+7:40
137Nayara GillsparrOK Österåker19:26+7:41
138Ewa AlbrektssonOK Ravinen19:27+7:42
138Felicia CedstedtVallentuna-Össeby OL19:27+7:42
140Maria  BerglundTumba-Mälarhöjden OK19:29+7:44
140Mildred PetterssonSödertälje-Nykvarn OF19:29+7:44
140Ellinor BjörklundJärfälla OK19:29+7:44
143Jenny WallnerAttunda OK19:32+7:47
144Stina BorängSnättringe SK19:35+7:50
145Elin GidingVallentuna-Össeby OL19:38+7:53
146Katrin JosefssonVäsby OK19:39+7:54
147My HeinrupJärla Orientering19:41+7:56
148Karin TidevallSkogsluffarnas OK19:43+7:58
149Malin HanssonTäby OK19:44+7:59
150Embla MorastHaninge SOK19:49+8:04
151Anna GerhardssonAttunda OK19:50+8:05
152Josefin LindqvistIFK Enskede19:53+8:08
153Helena FalkTäby OK19:56+8:11
154Norna MolinOK Klemmingen19:58+8:13
155Alice HallménJärfälla OK20:02+8:17
156Lova AggeforsGustavsbergs OK20:13+8:28
157Isabella NilssonGustavsbergs OK20:14+8:29
157Catrine JohanssonVäsby OK20:14+8:29
159Sofia PerssonTullinge SK20:19+8:34
160Maria EdvardssonJärfälla OK20:38+8:53
161Hanna JonssonSöders-Tyresö20:40+8:55
161Elina GrahnIFK Lidingö SOK20:40+8:55
161Charlotta ÖstervallTumba-Mälarhöjden OK20:40+8:55
164Viktoria HedenlundTäby OK20:58+9:13
165Jessica StrömqvistAttunda OK21:03+9:18
166Tilda BellanderGustavsbergs OK21:15+9:30
167Elin ThyrCentrum OK21:20+9:35
168Therese PerssonSnättringe SK21:35+9:50
169Priscilla FerreraSkarpnäcks OL21:39+9:54
170Karin Rådenman GidlöfOK Älvsjö-Örby21:47+10:02
171Åsa EdgrenSkarpnäcks OL21:54+10:09
172Andrea JonssonLånghundra IF21:57+10:12
173Lena BuhreAttunda OK22:01+10:16
174Alma KappelOK Tyr22:02+10:17
175Johanna WeissLånghundra IF22:06+10:21
176Therese HolmströmOK Ravinen22:08+10:23
177Sofia GidingVallentuna-Össeby OL22:10+10:25
178Fanny RostöRånäs OK22:25+10:40
179Elisabet  LundströmKlubblös22:43+10:58
180Lisa TörnqvistAttunda OK22:49+11:04
181Lisa LeicktTullinge SK23:04+11:19
181Olga AxellKlubblös23:04+11:19
183Mia ForslinForsa OK23:35+11:50
184Fanny LinderborgSkellefteå OK23:56+12:11
185Maria LidénVäsby OK24:15+12:30
186Linnéa GranlundTäby OK24:17+12:32
187Josefin KarlssonAttunda OK24:40+12:55
188Malin SundebyCentrum OK26:20+14:35
189Susanne AkterinOK Älvsjö-Örby26:30+14:45
190Astrid AnderVallentuna-Össeby OL26:35+14:50
191Kristina AnelandOK Ravinen30:31+18:46
192Mikaela WallerströmOK Österåker31:07+19:22
193Kristina NorinSöders-Tyresö33:51+22:06
Torun EkbladOK Ravinenej godkänd
Nickolina HedenlundTäby OKej godkänd
Åsa BörjessonJärla Orienteringej godkänd
Sara JonassonCentrum OKej godkänd
Annika LarssonKlubblösej start
Jo StevensonSödertälje-Nykvarn OFej start
Sofia IversAttunda OKej start
Karin ModinBromma-Vällingby SOKej start
Cecilia FochsenWaxholms OKej start
Carina HallendalIFK Enskedeej start
Nina BoljangTumba-Mälarhöjden OKej start
Evelina BergSöders-Tyresöej start
Amelie RajanIFK Lidingö SOKej start
Sara SjökvistJärla Orienteringej start
Emma MiléusAttunda OKej start
Åsa SjölanderTäby OKej start
Laura AngeloAttunda OKej start
Sanna-Kaisa NyströmOK Ravinenej start
Märit NordlundJärfälla OKej start
Claudia QuasWaxholms OKej start
Linnea ClaesdotterIFK Lidingö SOKej start
Emma BromarkLånghundra IFej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser