Svenska Orienteringsförbundet

Preliminär resultatlista för Stockholm City Cup, #1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Stockholm City Cup, #1
Arrangörsorganisationer: OK Södertörn / Sundbybergs IK
Datum: onsdag 15 maj 2019

D16

1 840 m, 59 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ida ÖsterbergGustavsbergs OK12:53
2Smilla MogensenOK Ravinen13:01+0:08
3Elisabeth LarssonOK Södertörn13:03+0:10
4Fredrika NordquistTäby OK13:05+0:12
5Åsa SundströmJärla Orientering13:11+0:18
6Ida HänströmTäby OK13:15+0:22
7Miia RollerJärfälla OK13:18+0:25
8Wilma LeicktTullinge SK13:27+0:34
9Tilda MårtenssonOK Ravinen13:29+0:36
10Ingrid AndréTumba-Mälarhöjden OK13:30+0:37
11Sigrid CarlssonSundbybergs IK13:50+0:57
12Ronja StåhlSundbybergs IK13:57+1:04
13Doris IkoTäby OK14:33+1:40
14Tove SjöbergTullinge SK14:34+1:41
15Ester AnderssonOK Södertörn14:37+1:44
15Elsa  KjellTumba-Mälarhöjden OK14:37+1:44
17Ebba KolmodinTumba-Mälarhöjden OK14:53+2:00
18Märta SödervallTullinge SK14:57+2:04
19Sara SundqvistLånghundra IF15:20+2:27
20Kerstin ÅbergTumba-Mälarhöjden OK15:25+2:32
21Elin WolgastSnättringe SK15:36+2:43
22Emma AlmgrenOK Ravinen15:39+2:46
23Alicia SchandlOK Södertörn15:48+2:55
24Karolina Bergh PapasikasSkarpnäcks OL16:02+3:09
25Wilma JosefssonVäsby OK16:14+3:21
26Liv HerneTumba-Mälarhöjden OK16:16+3:23
27Tilda DalekantIFK Enskede16:28+3:35
28Vendela RundströmOK Ravinen16:34+3:41
28Emma SvidénSöders-Tyresö16:34+3:41
30Lovisa Göstas KällmanSöders-Tyresö16:44+3:51
31Alicia BjörnbergSöders-Tyresö16:48+3:55
32Alva BladhTullinge SK17:40+4:47
33Emma NorinSöders-Tyresö18:02+5:09
34Lisa WadenbrantSundbybergs IK18:12+5:19
35Ida SvahnSöders-Tyresö18:19+5:26
36Sandra ValjusIFK Lidingö SOK18:40+5:47
37Tindra JonssonSkarpnäcks OL18:41+5:48
38Johanna AlmgrenOK Ravinen18:53+6:00
39Tove SvedellSkarpnäcks OL19:19+6:26
40Emilia NilssonGustavsbergs OK19:27+6:34
41Lena  PerssonTullinge SK19:28+6:35
42Ella ServinLånghundra IF19:30+6:37
43Sanna RinnbäckOK Ravinen19:42+6:49
44Märta SandvikAttunda OK20:12+7:19
45Lisa EdénSödertälje-Nykvarn OF20:33+7:40
46Emelie LindbomSundbybergs IK21:41+8:48
47Ebba HörlingSundbybergs IK22:21+9:28
48Tilde BredermanVäsby OK23:21+10:28
49Emma BarnardBromma-Vällingby SOK23:24+10:31
50Tindra ÅhlinJärla Orientering24:26+11:33
51Madeleine GranathVäsby OK24:34+11:41
52Louise ByströmBromma-Vällingby SOK25:24+12:31
53Louise LindellGustavsbergs OK33:26+20:33
Alice EkNyköpings OKej godkänd
Emma AlmJärfälla OKej godkänd
Lisa ThunellIFK Lidingö SOKej godkänd
Lilly ChristieSnättringe SKej godkänd
Klara BorgSödertälje-Nykvarn OFej godkänd
Moa FröstadiusSundbybergs IKej godkänd
Agnes WeissLånghundra IFej start
Hedda RöstinOK Ravinenej start
Amanda GranqvistOK Ravinenej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser