Svenska Orienteringsförbundet

Preliminär resultatlista för Stockholm City Cup, #1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Stockholm City Cup, #1
Arrangörsorganisationer: OK Södertörn / Sundbybergs IK
Datum: onsdag 15 maj 2019

H12

1 280 m, 57 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Ludvig Eggöy MarkhesterSnättringe SK6:49
2Henning FalkenströmSkogsluffarnas OK7:42+0:53
3Edvin JohanssonVäsby OK8:01+1:12
4Petter FochsenWaxholms OK8:51+2:02
5Gustav Eggöy MarkhesterSnättringe SK9:00+2:11
6Benjamin HjerténJärfälla OK9:19+2:30
7Edvin WallnerAttunda OK9:23+2:34
8Botvid SimonssonSundbybergs IK9:38+2:49
9Egon WistedtSundbybergs IK10:01+3:12
10Olof HagwallJärla Orientering10:08+3:19
11Sven BörjessonJärla Orientering10:19+3:30
12Gustav NetzJärla Orientering10:20+3:31
13Vincent RylanderVäsby OK10:28+3:39
14Max BoströmJärfälla OK10:48+3:59
15Gustav MyrbergerTullinge SK10:53+4:04
16Erik BalckTäby OK11:05+4:16
17Leo WisborgTullinge SK11:15+4:26
18Noel HellbergSundbybergs IK11:16+4:27
19Edvin Björklund BoljangTumba-Mälarhöjden OK11:22+4:33
20Kuzey BasolTäby OK11:30+4:41
21Arvid RundströmOK Ravinen11:43+4:54
21Ivar MessingOK Älvsjö-Örby11:43+4:54
23Filip SjölanderTäby OK11:58+5:09
24Linus LundströmVäsby OK12:05+5:16
25Deniz BasolTäby OK12:13+5:24
26Wilmer HagrotTäby OK12:16+5:27
27Victor GranathVäsby OK12:32+5:43
28Lucas De BoussardIFK Enskede12:45+5:56
29Ture LindskogOK Ravinen12:49+6:00
30Hugo AbelSnättringe SK12:59+6:10
31Wilmer CarlsteinIFK Lidingö SOK13:08+6:19
32Gustav LindbergOK Roslagen13:11+6:22
33Max LindqvistTäby OK13:41+6:52
34Teodor GerholmJärla Orientering13:50+7:01
35Hjalmar HolmströmSkogsluffarnas OK13:59+7:10
36Eskil MyrbergerTullinge SK14:53+8:04
37Oliver JonssonAttunda OK14:56+8:07
38Ruben ArenanderSkarpnäcks OL15:04+8:15
39Samuel AnderssonJärfälla OK15:15+8:26
40Viggo MårsellTumba-Mälarhöjden OK16:23+9:34
41Albin PerssonTäby OK16:40+9:51
42Kevin KarlssonSkarpnäcks OL17:20+10:31
43Anton AkterinOK Älvsjö-Örby17:26+10:37
44Malte JennerGustavsbergs OK17:42+10:53
45Alve WistedtSundbybergs IK17:46+10:57
46Teodor JonssonSkarpnäcks OL18:28+11:39
47Elliot LjungdellTäby OK18:31+11:42
48Svante BrohagenOK Ravinen18:45+11:56
49Caio PruthSkogsluffarnas OK19:27+12:38
50Erik SjölanderTäby OK19:51+13:02
51Hugo NyströmOK Ravinen20:07+13:18
52Simon AhlströmIFK Enskede28:36+21:47
53Adam GranathOK Ravinen30:53+24:04
54Gabriel GiaconiOK Älvsjö-Örby31:56+25:07
55Felix AhlströmIFK Enskede33:54+27:05
56Isak WarvelinLånghundra IF36:42+29:53
Folke JohanssonSundbybergs IKej godkänd
Tore WenellOK Ravinenej start
Lukas SjöblomAttunda OKej start
Albin HessleTullinge SKej start
Gustav NyströmOK Ravinenej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser