Svenska Orienteringsförbundet

Preliminär resultatlista för Stockholm City Cup, #1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Stockholm City Cup, #1
Arrangörsorganisationer: OK Södertörn / Sundbybergs IK
Datum: onsdag 15 maj 2019

Öppen motion 3

1 720 m, 174 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Peter ÅmanIFK Lidingö SOK9:57
2Mikael NäslundKlubblös10:01+0:04
3Erik ValdemarssonKöping-Kolsva OK10:02+0:05
4Philip PålssonSkåneslättens OL10:32+0:35
5Theodor BjarnasonKlubblös11:03+1:06
6Robin WesterlundKlubblös11:06+1:09
7Matilda LagerholmTumba-Mälarhöjden OK11:12+1:15
8Anders BackKlubblös11:33+1:36
9Hannes HallénKlubblös11:59+2:02
10Petter SkantzeIFK Lidingö SOK12:02+2:05
11Martin MoldinSödertälje-Nykvarn OF12:12+2:15
12Henrik TrofastTullinge SK12:21+2:24
12Julia BirathStenungsunds OK12:21+2:24
14Johan ElghCentrum OK12:23+2:26
15Jan LavénGustavsbergs OK12:24+2:27
16Stefan LjungbergTumba-Mälarhöjden OK12:31+2:34
17Filip WidénHellas Orientering12:38+2:41
18Peter SvanbergKlubblös12:49+2:52
19Elias BuskeKlubblös12:53+2:56
20Olle MolinOK Klemmingen13:01+3:04
21Tomas NetzJärla Orientering13:02+3:05
22Matilda AnderssonNetlight13:13+3:16
23Per LjungCentrum OK13:27+3:30
24Jonas KärrströmTullinge SK13:36+3:39
25Gustav NorbergNyköpings OK13:43+3:46
26Lena SundqvistTullinge SK13:51+3:54
27Patrik EliassonKlubblös13:52+3:55
28Annika NilssonTäby OK13:57+4:00
29Henrik ÖsterbergGustavsbergs OK13:58+4:01
30Stina BanckIF Hagen14:02+4:05
31Jan GrevenKlubblös14:14+4:17
32Daniel HildingKlubblös14:19+4:22
33Patric LundinKlubblös14:27+4:30
34Pär DahlströmTullinge SK14:28+4:31
35Allan EverumStockholm Multisport Klubb14:32+4:35
36Anders KärrströmTullinge SK14:41+4:44
36Dan BomanMälarö SOK14:41+4:44
38Caroline LiwångIFK Lidingö SOK14:42+4:45
39Ingemar LarssonTullinge SK14:53+4:56
40Leif DanforsKlubblös14:57+5:00
41Niklas BrytzerJärla Orientering15:03+5:06
42Henrik WolffSkogsluffarnas OK15:05+5:08
43Thomas DanielsonBromma-Vällingby SOK15:06+5:09
44Stefan GardbyTumba-Mälarhöjden OK15:08+5:11
44Malin ErikssonKlubblös15:08+5:11
46Roger NorbergOK Hällen15:15+5:18
46Anna HolmströmTäby OK15:15+5:18
48Anna FernandezSnättringe SK15:16+5:19
49Kristin KensbyOK Tyr15:20+5:23
50Peter LübckeOK Ravinen15:21+5:24
51Sofia IderheimKlubblös15:31+5:34
52Stina RichardKlubblös15:36+5:39
53Eva NygrenOK Ravinen15:42+5:45
54Sara AndersonJärfälla OK15:45+5:48
55Rolf Vikström LookKlubblös16:05+6:08
56Anders GärderudEnebybergs IF16:06+6:09
57Jukka TahkokorpiKlubblös16:08+6:11
58Karin KlasénIFK Lidingö SOK16:13+6:16
59Gustav BoströmVallentuna-Össeby OL16:16+6:19
60Jonas EsbjörnssonFrösö IF16:20+6:23
61Ing-Marie BackEksjö SOK16:21+6:24
62Tove ErlandssonOK Södertörn16:27+6:30
63Wei HsiehKlubblös16:35+6:38
64Janne HedströmSöders-Tyresö16:43+6:46
65Jan BojlingSolna OK16:46+6:49
66Karl Martin SvärdSträngnäs-Malmby OL16:47+6:50
67Stefan OlssonKlubblös16:48+6:51
68Carl-Gunnar BoströmEnebybergs IF16:50+6:53
69Åsa LarssonOK Hällen16:51+6:54
70Svante FridEnebybergs IF16:52+6:55
71Marie EkbergKlubblös16:54+6:57
72Mats EklundKlubblös16:55+6:58
73Mikael WesterVingåkers OK16:58+7:01
74Torbjörn ThufvessonCentrum OK17:08+7:11
75Lovisa BirathCentrum OK17:11+7:14
76Joel LundgrenSkarpnäcks OL17:12+7:15
77Anders PerssonJärla Orientering17:17+7:20
78Gunilla ÖqvistFredrikshofs IF Skid & OK17:47+7:50
79Jonas BerglundBromma-Vällingby SOK17:49+7:52
80Karin Axelsdotter OlssonIF Tjalve17:50+7:53
81Frej FredmanCentrum OK17:51+7:54
82Åsa HallanderCentrum OK17:55+7:58
83Henrik OhlssonHellas Orientering17:56+7:59
84Magnus JosefssonVäsby OK17:58+8:01
84Per WesterlundSkogsluffarnas OK17:58+8:01
86Johanna JonssonIK Gandvik17:59+8:02
87Leif SkantzeKjV18:02+8:05
88Ulf CarnbyTäby OK18:04+8:07
89Kristina BradleyNetlight18:06+8:09
89Anders HänströmTäby OK18:06+8:09
91Katarina SundOK Roslagen18:16+8:19
92Lars BrodinOK Kontinent18:30+8:33
93Amanda WiknerCentrum OK18:58+9:01
93Joakim NelssonKlubblös18:58+9:01
95Anna FlodmanTullinge SK18:59+9:02
96Jonatan PinnerJärfälla OK19:00+9:03
97Jeanette JarlemarkIFK Lidingö SOK19:11+9:14
98Lena Nyström-NilssonRånäs OK19:16+9:19
99Susanna GraucobKlubblös19:18+9:21
100Pernilla LindOK Lindéna19:22+9:25
101Stellan FehrnströmEnebybergs IF19:24+9:27
102Rune CarlssonSundbybergs IK19:26+9:29
103Ann-Marie Rees-AnderssonEnebybergs IF19:42+9:45
104Lisa SundbergTullinge SK19:44+9:47
105Tilda LindholmSkogsluffarnas OK19:46+9:49
106Rebecca RosenqvistKlubblös19:55+9:58
107Helene SwartzIFK Lidingö SOK20:13+10:16
107Johannes KochKlubblös20:13+10:16
109Angelica GranholmJärfälla OK20:16+10:19
109Johanna AlmlundHaninge SOK20:16+10:19
111Björn ÖqvistFredrikshofs IF Skid & OK20:17+10:20
112Ingrid AnderssonOK Österåker20:21+10:24
113Torbjörn JarlemarkIFK Lidingö SOK20:30+10:33
114Per LarssonVäsby OK20:32+10:35
114Rolf SkoglundSödertälje-Nykvarn OF20:32+10:35
116Luca BarbieriAstraZeneca IF Mölndal20:35+10:38
117Eva RyllanderVäsby OK20:36+10:39
118Johan SkoglundOK Roslagen20:50+10:53
119Heidi WarvelinLånghundra IF20:56+10:59
120Sara KarlssonSkarpnäcks OL21:13+11:16
121Birgitta ThunellIFK Lidingö SOK21:24+11:27
122Pedro BeloKlubblös21:26+11:29
123Carina NilssonTäby OK21:46+11:49
124Jenny OlareOK Älvsjö-Örby21:48+11:51
125Eva OlssonKlubblös21:51+11:54
126Adam RackiIK Hephata22:14+12:17
127Sten Åke  JohanssonGustavsbergs OK22:35+12:38
128Per ArnessonSkarpnäcks OL22:52+12:55
128Amanda SikströmSundbybergs IK22:52+12:55
130Linnea VestinKlubblös22:53+12:56
131Hannah LinngårdCentrum OK22:57+13:00
132Malinda SvenssonKlubblös23:04+13:07
133Rune RådeströmSnättringe SK23:05+13:08
134Ingela ArenanderSkarpnäcks OL23:09+13:12
135Helena SellmarkJärfälla OK23:37+13:40
136Linda ÖlundKlubblös23:45+13:48
137Mona LifTumba-Mälarhöjden OK23:50+13:53
137Mårten TerborchKlubblös23:50+13:53
139Maria FranklingIFK Lidingö SOK24:10+14:13
140Sarah ÖrnesvedOK Roslagen24:11+14:14
141Elisabet ÖqvistFredrikshofs IF Skid & OK24:20+14:23
142Gunnel BalckIFK Lidingö SOK24:30+14:33
143Kurt AnderssonEnebybergs IF24:41+14:44
144Margareta BerghSkarpnäcks OL25:21+15:24
145Björn StoltOK Ravinen25:24+15:27
146Lena NilssonOK Österåker26:03+16:06
147Axel FröstadiusSundbybergs IK26:55+16:58
148Magnus BacklundKlubblös27:05+17:08
149Rune ThurénVallentuna-Össeby OL27:47+17:50
150Heidi BjerkhaugOK Ravinen27:58+18:01
151Johan GrafKlubblös28:29+18:32
152Pia WiklundVästerås SOK29:14+19:17
153Kenneth LundhIK Hephata29:34+19:37
154Agnetha BjörklundKlubblös29:52+19:55
155Lars NordinSolna OK31:19+21:22
156William BrytzerJärla Orientering32:13+22:16
157Annakarin RahlénOK Ravinen32:18+22:21
158William VikanderJärla Orientering32:21+22:24
159Gunnar DahlströmFredrikshofs IF Skid & OK33:49+23:52
160Kristina SkoglundSödertälje-Nykvarn OF33:59+24:02
161Pia VikströmTäby OK34:15+24:18
162Ingvar OskarssonSolna OK34:19+24:22
163Lars Olavi PeldanEnebybergs IF34:28+24:31
164Pär WiklundVästerås SOK34:48+24:51
165Mei FamKlubblös45:58+36:01
166Yvonne NilssonSolna OK52:13+42:16
167Solveig SpångbergIFK Lidingö SOK1:01:52+51:55
Ebba-Lisa FlygarTullinge SKej godkänd
Ann SjöbergEnebybergs IFej godkänd
Kristin KarlssonCentrum OKej godkänd
Marie SparreusKlubblösej godkänd
Henrik BodingIFK Lidingö SOKej godkänd
Sofia LindhagenIFK Enskedeej godkänd
Petter JohanssonJärla Orienteringej godkänd
Ludvig JarlemarkIFK Lidingö SOKej start
Felix PerssonHaninge SOKej start
Matti SchviliKlubblösej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser