Svenska Orienteringsförbundet

Preliminär resultatlista för Stockholm City Cup, #1

TävlingsinformationVisa resultatlista per klassVisa resultatlista per organisationPressresultatlistaLadda upp ruttSkriv ut

Tävlingens namn: Stockholm City Cup, #1
Arrangörsorganisationer: OK Södertörn / Sundbybergs IK
Datum: onsdag 15 maj 2019

D50

1 790 m, 94 startande
PlacNamnOrganisationTidDiff
1Sofia HeldtSödertälje-Nykvarn OF12:18
2Monica HatlenSnättringe SK12:23+0:05
3Maria OlssonHJS-Vansbro OK13:13+0:55
4Marianne PetterssonSödertälje-Nykvarn OF13:14+0:56
5Marie MalmborgSöders-Tyresö13:27+1:09
6Sussie TistadIFK Lidingö SOK13:35+1:17
7Annika SvenssonSolna OK13:52+1:34
8Mia LiljaIFK Lidingö SOK14:13+1:55
9Madeleine LimparAttunda OK14:23+2:05
10Katarina RundströmIFK Enskede14:37+2:19
11Susanne SöderholmSträngnäs-Malmby OL14:39+2:21
12Ann GranqvistOK Ravinen14:49+2:31
13Kerstin OhlssonHaninge SOK14:57+2:39
14Maria KvarnlöfOK Roslagen14:59+2:41
15Carin RosénGustavsbergs OK15:02+2:44
16Carin HomannJärfälla OK15:04+2:46
17Lotta ValentinGustavsbergs OK15:07+2:49
18Maria BrattTullinge SK15:08+2:50
19Teija LeppinenIFK Lidingö SOK15:12+2:54
20Malin KvarnefalkJärfälla OK15:20+3:02
21Helena PepaHagaby GoIF Örebro15:22+3:04
22Åsa SpikLeksands OK15:28+3:10
23Lena LjungbergTumba-Mälarhöjden OK15:40+3:22
24Johanna SundströmJärla Orientering15:41+3:23
25Madelene BarbozaAttunda OK15:46+3:28
25Ebba HedegårdOK Kolmården15:46+3:28
27Cina BroquistIFK Lidingö SOK15:47+3:29
27Heléne KlassonOK Ravinen15:47+3:29
29Karin SteneboAttunda OK15:51+3:33
30Lena HellströmOK Ravinen15:52+3:34
31EvaLena EricsonSödertälje-Nykvarn OF16:03+3:45
32Lena BjessmoBromma-Vällingby SOK16:25+4:07
33Annika LundströmVäsby OK16:33+4:15
34Avvai SingamKlubblös16:37+4:19
35Britt-Marie HellgrenOK Älvsjö-Örby16:39+4:21
36My RönnolsTäby OK16:40+4:22
37Helena HedeSödertälje-Nykvarn OF16:46+4:28
38Maria LännevallOK Roslagen16:49+4:31
39Birgitta BillstamJärfälla OK17:04+4:46
40Anette BrunanderAttunda OK17:05+4:47
41Annika SundvallJärla Orientering17:18+5:00
42Karin BjörklundIFK Enskede17:43+5:25
43Linnea CarlssonSkarpnäcks OL17:47+5:29
44Ingalill KåbergOK Ravinen17:56+5:38
45Ann-Marie HolmströmGustavsbergs OK17:59+5:41
46Eva ElnerudSigtuna OK18:02+5:44
47Catrin JohnsonSkogsluffarnas OK18:11+5:53
48Ingrid GraneliHaninge SOK18:14+5:56
49Margareta HaraldssonGustavsbergs OK18:18+6:00
50Elisabeth BengtssonIFK Lidingö SOK18:21+6:03
51Eva Hadmark-P.Tullinge SK18:25+6:07
52Pia BoudrieVäsby OK18:27+6:09
53Carina JohanssonTumba-Mälarhöjden OK18:39+6:21
54Helen TörnrosTumba-Mälarhöjden OK18:42+6:24
55Helena KorhonenHaninge SOK19:01+6:43
56Elisabeth BybergerSolna OK19:11+6:53
57Liselott KihlSundbybergs IK19:14+6:56
58Carina GullbergOK Österåker19:25+7:07
59Eva SundgrenVallentuna-Össeby OL19:35+7:17
60Ingrid PaulssonSkogsluffarnas OK19:52+7:34
61Annika BerntssonVäsby OK20:04+7:46
62Christel NilssonHaninge SOK20:11+7:53
62Kerstin FrencknerSödertälje-Nykvarn OF20:11+7:53
64Agnes ModinBromma-Vällingby SOK20:35+8:17
64Ulla GummesonVäsby OK20:35+8:17
66Anna PernebyTullinge SK21:31+9:13
67Charlotte EngesAttunda OK21:51+9:33
68Christina SälgbladVallentuna-Össeby OL22:28+10:10
69Ylva RudanderJärla Orientering22:29+10:11
70Karin EdströmSkogsluffarnas OK22:37+10:19
71Agneta SörqvistSigtuna OK22:55+10:37
72Åsa SkunckeTäby OK23:00+10:42
73Monica RostöRånäs OK23:05+10:47
74Eva HagrotTäby OK24:06+11:48
75Anna LindellGustavsbergs OK24:09+11:51
76Ulrika AxellIFK Enskede25:57+13:39
77Gunvor SandbergBromma-Vällingby SOK28:28+16:10
78Madeleine CasselIFK Lidingö SOK29:05+16:47
79Ina WidegrenSkogsluffarnas OK30:16+17:58
80Berit HolmgrenSpårvägens OK30:39+18:21
81Kerstin BjörnegrenVäsby OK34:03+21:45
82Elke WilkeTierps SOK38:53+26:35
Birgitta   SkoglundOK Roslagenej godkänd
Anette LantzOK Österåkerej godkänd
Marianne JernbergSöders-Tyresöej godkänd
Gun JanssonOK Klemmingenej godkänd
Louise NilssonJärfälla OKej godkänd
Maria SternJärla Orienteringej godkänd
Anna  BrandhorstJärla Orienteringej godkänd
Andrea SilierJärfälla OKej godkänd
Nina KarlssonIFK Lidingö SOKej godkänd
Cia HunhammarBromma-Vällingby SOKej godkänd
Lena GumaeliusWaxholms OKej godkänd
Katarina BorgSödertälje-Nykvarn OFej godkänd
Helena HjerténJärfälla OKej start
Gunilla BergSöders-Tyresöej start
Annamari SjöblomSödertälje-Nykvarn OFej start

Vid felaktigheter i resultatlistan, kontakta i första hand tävlingsarrangören!

Annonser